perfecte staat

wijnig of geen problemen om in elkaar te zetten

Snel geleverd. Alles verder in orde.

Eerste instantie is de medewerkers mogen wat vriendelijker zijn. Maar dat hadden we al opgelost. En de meubels zijn van goede kwaliteit. Helemaal top

Levering voldoet aan de verwachtingen

Goede communicatie levering zonder problemen.

Goede overzichtelijke site

Ik heb het als prettig ervaren de levering was snel en het werd netjes bij me afgeleverd

Topservice

tevredenklant

tot nu toe erg tevreden

toppie

zeer mooie dressoir karma miste 3 onderdelen gebeld en zonder gezeik nageleverd gekregen levertijd was 4tot6 weken na 4 weken was di binnen

Super tevreden

Correcte afhandeling snelle levering Mooi gerief! Ik koop nog hier

GreaT

Goed geholpen

De kast is na 6 weken geleverd. Bij het in elkaar zetten kwamen we erachter dat een deurtje verkeerd was. Hier hebben we contact over gehad en we zouden hiervoor 10 euro terug krijgen. Dit is netjes nagekomen en zo is het opgelost. Fijne medewerking!

Bestelling niet volledig

Onderdeel te kort, en krijk geen reactie van de naservice

Slechte klantenservice

Wij hebben een lamp ontvangen die onder de roest zat! Tot onze verbazing moeten wij zelf de retour kosten betalen terwijl dit niet onze schuld is! Zeer slecht!

zeer goed!

Prima product voor weinig geld, super!

Super service, goed bereikbaar en vriendelijk en een top bed met ombouw voor mijn kleinzoon !

Super blij met onze aankoop een bed met veel kast ruimte en goede kwaliteit een aanrader !

Heel erg mooi en stevig dressoir!

Goede ervaringen met style meubels, alleen duurde de levering veel langer dan gemeld, maar het wachten was het wel waard. Meubel zijn zeker niet duur!

Heel tevreden over de geleverde goederen en diensten.

Alles is zeer vlot en correct verlopen. Ik kan de leverancier ten zeerste aanbevelen.

Onprettig

Bestelling deed er in plaats van 5-6 weken, ongeveer 10 weken over om ons te bereiken waar ik er twee keer achteraan gebeld heb, omdat dit niet even gemeld wordt. Vervolgens blijkt er na levering ook nog een onderdeel beschadigd. Er staat op de website: bellen of mailen hierover, maar als ik bel mag ik dit niet aangeven en moet ik mailen wegens prvacy?! Maar mevrouw, u krijgt ik binnen een week reactie wordt mij beloofd. Vervolgens na twee mails en geen reactie na 8 dagen, maar eens weer bellen; een stuk of drie keer voordat je überhaupt iemand aan de lijn hebt. Moet ik ook nog betalen voor het retour zenden. Het moet niet gekker worden! Ik snap dat ik voor een standaard retour moet betalen, dit staat op de site. Maar een tegemoetkoming in retour voor een beschadigd artikel waar ik niet nog 6-10 weken op wil wachten mag ik toch wel verwachten.

Helder en duidelijk met je beste service

Vriendelijk!

mindere houtkwaliteit

De levering ging goed, maar de kwaliteit van het hout was niet zoals op de site beloofd. Op de site stond kwalitatief hoogwaardig hout, maar het was maar spaanderplaat. Dit was toch een teleurstelling!!

goede kwaliteit voor mooie prijs.

het in elkaar zetten ging gemakkalijk, we hebben het meubel op de vloer gezet ipv aan de muur gehangen en dat gaat ook prima! Geen klachten!

goed geregeld

goede en duidelijke service

Hoekbureau Till is een goede aankoop voor wie wat meer ruimte nodig heeft.

Het hoekbureau is degelijk en heeft een mooie eiken kleur. De montage was binnen 2 uur gebeurd. Een pluspunt is de grootte, het is wat langer dan een gemiddeld bureau en is ideaal voor wanneer je meerdere grote PC schermen gebruikt.

Ik ben heel blij met de service en mijn aankoop.

Goede levering, optyd

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.