prima, bestellen en ontvangen

Prijs kwaliteit verhouding is gewoon heel goed, zelfs beter dan verwacht. Service is ook prima, beloofde levertijd wordt gewoon netjes aangehouden.

Mooi kapstokmeubel

In elkaar zetten beetje lastig door onduidelijke beschrijving. Onderdelen moeilijk te plekken door wankel geheel

Vanaf bestelling tot levering alles tot onze volle tevredenheid. Wij geven jullie een dikke 10

Geweldig!!!

Mijn bestelling snel thuis gekregen. Goed verpakt en compleet ontvangen.

Prijs/ kwaliteit zeer correct Levering ondanks corona, zeer snel + dikke duim aan de leveranciers die het voor mij ( alleenstaande) in de lift hebben gezet, omdat het te zwaar was Ik koop nergens anders nog meubels, ben zeer tevreden

Nette afhandeling van de bestelling.

Eerder dan verwacht kwam de bestelling binnen. Netjes verpakt. Helaas ontbrak er een schroef voor onze tafel. Die hebben we bij de bouwmarkt gehaald. Twee weken wachten op een schroef vonden we een beetje lang.

Goede ervaring

Prima geregeldgoeie service

Extra ruimte voor een redelijk bedrag.

Handig kastje voor wat extra opbergruimte in bv. de slaapkamer. Zelf in gebruik als TV-meubel achter het bed en door het net wat minder diepe kastje (ca. 40 cm.) toch nog voldoende doorloopruimte. Ziet er goed en degelijk uit, tevens precies de juiste hoogte om comfortabel TV te kijken. Fors wat ruimte voor het opbergen van randapparatuur (mediaplayer, Ziggo XL-box enz.) voor de TV met als bijkomend voordeel dan ook nog eens 3 laatjes voor allerlei snuisterijen die anders her en der door de slaapkamer zwerven.

Ik heb aantal bestellingen geplaatst bij StyleMeubels.nl Ik ben dik tevreden met alle bestellingen, ook was er een meubel niet op voorraad, en heb ik gevraagd als het binnen is of ik een mail kan ontvangen. Dat is ook heel goed gegaan. Bezorgen thuis prima service. StyleMeubels.nl een top aanrader :-)

Prettig

Op afgestoken tijd bezorgd. Meubel makkelijk in elkaar kunnen zetten.

Hele goede service ,wij zijn tevreden.

Alles op tijd bezorgd.wij zijn erg tevreden .

Goeie kwaliteit, service en prijsklasse...

Ik ben over de Kwaliteit, de service en de prijs van het artikel zeker tevreden...

Afspraak nagekomen

Bestelling geplaatst en deze is binnen de 6 weken geleverd die aangegeven werd. Voor levering netjes de track en trace code ontvangen.

Bestelling prima verlopen.

Makkelijk kunnen bestellen en aflevering prima verlopen voor het goede product. Toppie

Mooie maat.......niet zo groot en grof

Past mooi in een verloren hoekje

Alles naar wens gegaan

Prachtige zuil gekocht!

Een blikvanger in onze gang met een kunstwerk erop. En het is tevens een kastje. Nog steeds heel blij mee!

Goede ervaring. We hadden probleem met het geleverde product en is netjes opgelost. Duurde wel lang eer er reactie komt op berichten. Soms meermaals gemaild. Maar al bij al is het probleem tot 2x toe netjes opgelost

Goed nette service

Keurig op tijd hebben wij onze kledingkast ontvangen. Het was n prima kwaliteits/prijs verhouding. We zijn er heel blij mee!

Perfecte service bij levering vitrinekasten

Niet alleen verkoopt stylemeubels de mooiste goedkope vitrinekasten, ze leveren ze ook prima af. De datum van aflevering gaat in overleg en deze laatste keer was ik blijkbaar de eerste klant want toen ik 's ochtends vroeg ruimte wou maken in de gang voor de bestelde kasten, stond Stylemeubels al rustig voor de deur te wachten tot het tijdstip van aflevering zou zijn aangebroken. Mooi toch.

nul klachten

Een afhandeling zoals het hoort, eigenlijk zou het altijd zo moeten zijn en was een 'review' niet nodig. Top!!

enen heel mooi schoenenkastje, goede afwerking, ziet er chic uit!!

Goeie ervaring

Gemakkelijke site, snelle levering, goeie kwaliteit van tafel

Correct gehandeld ivm levering.

Een aantal dagen naar de bestelling een e-mail ontvangen dat de levering best wel iets langer zou duren. Omdat dit snel werd vermeld had ik hier geen problemen mee. Het bestelde product werd later geleverd en de prijs kwaliteits-verhouding is optimaal. Ik ben zeer tevreden en zou een ander product zeer zeker weer eens bestellen bij StyleMeubels.nl

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.