Mijn ervaring.

Alles op tijd geleverd, goede kwaliteit,goede service.Bedankt stylemeubels.

Prima kastje

Bij stylemeubels een cd-kastje gekocht. Was eenvoudig te monteren. Het is een leuk en handig kastje.

Very good

Webpage is easy to understand and quite fast. Nice products and all information you need is there or easy to find

Ik ben super blij

Ik ben super blij met mijn strakke beton look ronde tafel.

Mij bestelde product is nog mooier in het echt. Bestelling is in goede staat ontvangen. Ik zal zeker in de toekomst nog neer bestellen bij stylemeubels!

Heel vlotte service en heel vriendelijk bij levering

Binnen de beschreven tijd geleverd. Meubels zijn prima

Super ervaring met jullie team.

Bij jullie had ik eindelijk na lang zoeken mijn droomtafel gevonden maar was nog aan het twijfelen omtrent de stoelen.Omdat ik toch de knoop wou doorhakken toch de tafel besteld en 2 weken later was ik toch zeker van mijn stoelkeuze en heb ik gebeld of dat nog samen geleverd kon worden zonder extra kosten en dat was geen enkel probleem voor jullie.De dag van levering verliep enorm vlotjes met telefonisch contact van timing van levering en de levering zelf krijgt van mij ook een 20 op de schaal van 10.Enorm toffe mensen die niet alleen mijn tafel en stoelen gemonteerd hebben maar ook een kast die hier al stond effe bijgedraaid hebben.Alle afval is trouwens ook meegenomen.Moet jullie niet meer vermelden dat ik een happy klant ben want dat kan je wel oordelen nu.Vriendelijke groetjes voor het hele team daar en ik ben fan van jullie.

Erg tevreden

Goede ervaringen met online zaken doen met styleMeubels . Goede beschrijving hoe de salontafel in elkaar gezet moest worden ,en netjes verpakt . Zonder beschadigingen

Goed product en goede service

Goede producten en goede service!

Ongeëvenaard

Uitstekende kwaliteit, punctuele levering, en fraai design. Heldere gebruiksaanwijzing voor de montage.

Uitstekend materiaal

Zeer mooi en goede levering kwaliteit ook super ben zeer tevreden raad het iedereen aan gr

Snelle en correcte levering,kwaliteits materialen en klantvriendelijke website.Faire prijzen.

1 en al tevredenheid van kiezen tot levering

Fijne site. Het contact en op de hoogte blijven van het proces en afspreken voor de levering is allemaal uiterst correct!

Vriendelijke services

Had een complete woonkamer set gekocht. Levering was op tijd (eerder zelfs) en de spullen waren naar mijn verwachten zoals het plaatje. Had het niet eerder gezien dan alleen op internet. Het was voor mij een positieve verassingen. Ben vriendelijke geholpen door Style Meubels.

mooi product

voorfront kiert, enigszins moeilijk te verhelpen.

snelle en goede levering

Mooie kapstok en is op tijd geleverd

Kapstok was degelijk verpakt met goede beschrijving voor het in elkaar zetten van de kapstok.

Tijdige aflevering en correcte communicatie

Bij mijn bestelling was men vergeten een artikel mee te geven aan bezorger. Via heldere communicatie alsnog snel nageleverd.

Correcte opvolging, vriendelijke en snelle service, levering zeer stipt.

Duidelijke instructie

Precies zoals het plaatje. Duidelijke instructie met de juiste hulpmiddelen.

Snelle service, prima product

Zie boven

Computer meubels en besteld en naar wens afgeleverd

2 computer meubels besteld bij deze firma. Naar tevredenheid bezorgd.

Geen klachten

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.