Goed product

Wat ik er van verwacht had

Kwaliteits meubel

Schoenenkast besteld, wel even moeten wachten voor levering. Meubel voldeed aan de verwachting en de beschrijving, heel tevreden mee!

Zuive

Zuiver heel goed

Toppers!

Het koop- en bezorgingsproces is perfect verlopen.

Mooie kast. Veel ruimte. Bodem van de lade is helaas van minder kwaliteit.

Snelle levering. Duidelijke montage beschrijving.

Goed produkt.

Bestelling volgens afspraak.

Was perfect

Was een grote ervaring en alles is soepel gegaan

Niet zo positief

Helaas na ontvangst van de kast kwam ik erachter dat de maten van het kastdeurtje niet klopte. Ik heb hier over gebeld. Ik zou worden terug gebeld. Dat is helaas niet gebeurd. Daarbij was het pakket bij aflevering beschadigd, wat weer een beschadiging op 1 van de lade tot gevolg had.

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Een schoenenkast besteld Deze was beschadigd aangekomen.Hierover gemaild.Er werd een nw kast opgestuurd De beschadigde kast hoefde ik niet terug te sturen Deze staat nu in de schuur.Zal ik nog eens inelkaar zetten.Misschien handig voor de tuinspullen

Heel matig

De kast, eigenlijk platen, staan zonder degelijke onderplaat los op de grond. Hierdoor staan de platen bol/hol en krijg je de “kast” niet haaks zonder aanpassing bij de bodem. We hebben spijt van de aankoop. Als we dit hadden geweten dan hadden we de kast niet gekocht. Hoop dat de nieuwere versies wel stabiel kunnen worden neer gezet.

Prima, alles is goed verlopen.

Prima ervaring.

Heel tevreden

Korte levering, goede handleiding

Geen oplossend vermogen

Komen niet voor de klant op als leverancier pertinente onzin verkoopt!

Het bevalt uistekend

Mooi product, snelle levering

Geen negatieve opmerkingen. Alles was prima.

Geod

Alles op tijd gekomen

Zeer uitsekend

Ben zeer te vrede met mijn stoelen Ik zal het zeker aan raden omdat de kwaliteit uitstekend is En ook de prijs is het zeker waard

Goed en ok

Zoeke. Goed op website en snel op je stoep de bestelling en je wordt op de hoogte gehouden hoe en wat van je bestelling.

vriendelijk

vriendelijke verkoper en geweldige tafel zijn er nog steeds blij mee, alleen jammer geen winkel om te kijken

Goede service en kwaliteit

Na m’n bureau besteld te hebben bleek deze niet meer leverbaar er is toen in goede samenwerking voor een oplossing gezocht We zijn hier erg tevreden over De kwaliteit was goed en de bezorging ook

Goede kwaliteit/prijsverhouding,prima aflevering!

Goede kwaliteit/prijsverhouding prima service en aflevering!!

Positief

Hele mooie tvmeubel voor een mooie prijs

Heel mooi en super erg blij mee perfect

Netjes op tijd de bezorgtijd aangegeven. En de meubels zijn van goede kwaliteit

Na 3 maanden nog niks gehoord.

Ik wacht al bijna 3 maanden op een bed en 2 nachtkastjes. Geen mail gehad geen telefoon. Wel 199 euro betaald. Niks bestellen bij stylemeubels.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.