Beste Henri, Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier met de panelen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Danny, Bedankt voor je beoordeling. We hopen dat het paneel een mooi plekje heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste mevrouw Lobbezoo, bedankt voor de positieve beoordeling! We wensen u veel plezier van uw bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Ik heb van tevoren gebeld omdat ik wat meer informatie wilde en wilde sparren over wat de beste optie zou zijn in mijn situatie. Ik ben toen op een zeer professionele manier uitgebreid te woord gestaan - erg prettig.
Beste Judith, bedankt voor je positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van jouw bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Alles goed, snel en netjes afgehandeld. Zeer goede kwaliteit van afdruk op aluminium. De prijs hiervan is wel aan de hoge kant, maar je krijgt wel waar voor je geld.
VerbeterpuntenZou leuk zijn als je meerdere foto's(collage) op 1 print zou kunnen plaatsen. Dan heb je nog veel meer mogelijkheden.
Beste Marc, bedankt voor je positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van jouw bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Hoge kwaliteit eindproduct. Verpakking idem.
VerbeterpuntenReactie geven op verzoek klant (verzoek om kwaliteit aangeleverd bestand te beoordelen; geen reactie op ontvangen maar waarschijnlijk wel uitgevoerd). Verder was de (automatische) communicatie goed.
Pluspunten
Ontzettend klantvriendelijk!
Beste Jelke, bedankt dat je de tijd nam om een beoordeling in te vullen. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenHoekjes waren beschadigd. Website werkt niet helemaal goed.
Beste Alfred, bedankt dat u de tijd nam om een beoordeling in te vullen. Ik lees dat de hoekjes van het paneel beschadigd waren. Dit is uiteraard niet het gewenste resultaat. Kunt u hiervan foto's toesturen naar [email protected]? Dan kunnen we met u kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Een geweldig product geleverd
Beste Joost, bedankt voor je positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van jouw bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone
Beste Pascale, bedankt voor je positieve beoordeling! We wensen je veel plezier van jouw paneel. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Het ontwerpen lukte mij niet maar de dames hebben mij super geholpen!
Beste Annette, Bedankt voor je prachtige beoordeling. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Alles verliep naar wens
VerbeterpuntenAls het mogelijk is tijd indicatie wanneer pakket wordt aangeboden.
Beste Nico, Bedankt voor je prachtige beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Simone
Beste Robert, Bedankt voor je positieve beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Simone
Beste Kris, Bedankt voor je prachtige beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Simone
Beste Mandy, Bedankt voor je prachtige beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Simone
Beste Arjan, Bedankt voor je prachtige beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Ann, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Mooi product geleverd binnen een aantal dagen
Goedemiddag Betty, Bedankt voor de 10 Hopende heeft het paneel een mooie plek gekregen aan de wand. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
PanelPrint is een professioneel bedrijf met oog voor de klant. Het contact en behulpzaamheid van het personeel is super. Wij hebben 13 hd metal prints 70x100 besteld en de kwaliteit is super!!! ook de print op plexiglas 150x300x10 is heel erg mooi!
Verbeterpuntengeen
Beste Bas, Super bedankt voor de 10 en je beoordeling. Heel veel plezier met de HD Metal prints. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Top kwaliteit print , goede communicatie, de foto leek witte randen te hebben, via de site .... maar via dropbox de goede foto high res gestuurd. ipv via de site, dat duurde erg lang. Daarna gebeld en meteen goed geholpen .. met weekje in huis 180x110 formaat , goed verpakt en een prachtige glans vd foto ... tis niet goedkoop maar zeker waar voor je geld ! :)
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling. En goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Heel veel plezier met je prachtige paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Fiabilidad
VerbeterpuntenMejorar detalles de la impresión y colocación de listones de madera
Beste Sanne, Bedankt voor je mooie beoordeling. Hopelijk heeft het paneel een mooi plekje aan de wand gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Klant, Bedankt voor de beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Elsje, Bedankt voor de 10! Ik hoop dat je paneel een mooie plek aan de wand heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit: zoals op de website is aangegeven wordt de foto haarscherp afgedrukt. Ook de afwerking ziet er goed uit.
VerbeterpuntenAfleveradres. Ik wist op voorhand dat ik op het moment van afleveren niet thuis zou zijn, ik heb zodoende het adres van mijn buurvrouw moeten opgeven. Ik heb liever een ander bezorgpunt in de buurt zodat ik mijn buren niet hoef lastig te vallen
Beste Klant, Super bedankt voor de mooie review. Wij zullen het verbeterpunt overleggen met de bezorger als dit een mogelijkheid zou kunnen worden in de toekomst. Met vriendelijk groet, Talitha
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.