Beste Gerda, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier het je paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Ze denken met je mee om het beste resultaat te leveren.
Beste Martine, Bedankt voor je review en je mooie pluspunt. Hopelijk heeft je paneel al een mooie plek aan de muur. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Uiteindelijk een reactie gekregen op mijn vragen via mail. Levering was goed verzorgt wat betreft hoe het is vervoerd.
VerbeterpuntenDe foto's zijn te licht afgedrukt. Dus niet zoals ze zijn aangeleverd via de bestelling. Als men het over levertijd van 4 dagen heeft moet dat ook nagekomen worden en niet 6 dagen.
Beste Huub, Bedankt voor je beoordeling. Zou je ons een mailtje willen sturen? Zodat wij kunnen bekijken waarom het paneel te licht is afdrukt. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste klant, Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk heeft het paneel een mooie plek gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Je wordt netjes behandeld alleen de prijzen vind ik wel hoog
Beste Klant, Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste klant, Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Eerste druk op hout zat beschadiging in, maar heel snel en netjes opgelost, paar dagen later hadden we een nieuwe print in huis!
Beste Jaqueline, Bedankt voor je beoordeling. Hopende heeft het nieuwe paneel een mooie plekje in huis gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Zeer goede service. 1ste bestelling die ik thuis kreeg was niet naar tevredenheid. Timberprint gebeld ,foto,s gestuurd en meteen reactie terug dat er n nieuwe gestuurd zou worden.
Beste Dianne, Bedankt voor de beoordeling. En goed om te horen dat het product naar wens is. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Jullie mailen ons om zeker te zijn dat we wisten dat het hout niet effen is.
VerbeterpuntenDe link om te tracken paste zich niet aan, volgens de link was het pakket nog in Brussel terwijl het geleverd werd bij mij thuis.
Beste klant, Bedankt voor de beoordeling. Wij zullen het aandachtspunt in de gaten houden. Hopende heeft het paneel een mooi plekje in huis gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste klant, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Mooie kwaliteit, perfecte afhandeling van facturatie en vlotte levering.
Beste Ronny, Bedankt voor je mooie beoordeling. En goed om te horen dat alles goed gegaan is. Veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
We hadden een afdruk besteld op zink 40*100. Dit bleek niet geschikt voor dit materiaal bij levering. Contact gezocht, enkele mails, en we mochten een nieuwe uitzoeken. Top service
VerbeterpuntenGeef aan wat niet kan of wat jullie niet advieseren
Beste Jean, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij houden graag onze klanten tevreden en bieden bij klachten altijd een goede oplossing. Wij zullen daarom ook wat extra aandacht geven aan je verbeterpunt. Hopende heeft het nieuwe paneel een mooi plekje in huis gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Henri, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Correct
Beste Angélique, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Ontzettend mooi product! Prachtig dierbaar stukje gemaakt voor mij.
VerbeterpuntenX
Beste Ellis, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met uw foto op hout! We zien u graag terug bij Timberprint. Met vriendelijke groet, Simone
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Mogelijkheden binnen gamma.
VerbeterpuntenAfwerking mag voor prijs kwalitatiever. Plank met kleine beschadiging aan fotozijde. Scheiding tussen twee planken niet parallel. Details maar gezien de prijs het enige minpunt.
Beste Ruben, Bedankt voor je beoordeling. De verbeterpunten hebben wij doorgesproken met onze productie. En hebben inmiddels een nieuw paneel opgestuurd. Veel plezier met het nieuwe paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Aanbevelingen op de site komen uiterst betrouwbaar over doordat minpuntjes van bepaalde materialen eerlijk worden vermeld. Deze beoordeling is na de eerste bestelling bij Timberprint
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de bestelling! We zien u graag terug bij Timberprint. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Prachtige prints, blikvangers op ons kantoor. Levering sneller dan beloofd.
Beste Thur, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier de bestelling! We zien u graag terug bij Steelprint. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Veel afmetingen waaruit gekozen kan worden. Super goede communicatie; gemaild met vraag en volgende dag gelijk antwoord. Er wordt goed meegedacht met je als klant.
VerbeterpuntenKan ik zo niet bedenken.
Beste klant, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met het paneel, hopende heeft hij een mooie plekje aan de wand gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste klant, Bedankt voor de review. Veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Klein foutje na een telefoontje binnen 1 dag hersteld.
VerbeterpuntenKan het sneller , misschien iets.
Beste Fred, bedankt voor je positieve review! We doen er alles aan om onze orders zo snel mogelijk te verwerken en uiterlijk te versturen op de vierde werkdag. We hopen hier in de toekomst nog verder in te kunnen ontwikkelen. Met vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
De communicatie ging snel toen ik een vraag had over de levertijd.
VerbeterpuntenHet ophangsysteem zat los en zag er niet heel stabiel uit.
Beste, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het ophangsysteem niet is zoals het moet zijn. Zou je ons een e-mail willen sturen met een aantal foto's van het ophangsysteem dat los zit? Dan kunnen we met ons team dit punt bespreken en kijken naar een passende oplossing. Je mag een e-mail sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Talitha
Wij hadden het anders verwacht
Beste Chantal, Bedankt voor je review. Wij vinden het jammer om te horen dat jullie het anders hadden verwacht. Kunnen jullie ons misschien een e-mail sturen en het toelichten? Dit mag naar [email protected]. Dan kunnen wij kijken voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Talitha
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.