Pluspunten
Prachtig afgewerkt, echt knap resulraa
VerbeterpuntenBetere communicatie, blijft lang op bezig met afdrukken staan.
Beste Gunter, Bedankt voor je review! Wij zullen je verbeterpunt bespreken in het team. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Dafna, Bedankt voor je review! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant. Vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Snel,precies en kwalitatief exact wat ik hoopte te ontvangen. Aanrader !
Beste Pieter, Bedankt voor je review! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant. Vriendelijke groet, Simone
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met het paneel, hopende heeft hij een mooie plek aan de wand gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
zeer flexibel, zeer goed communicatief, zeer klantgericht: zo hoort het!
Beste Robert, Top om te horen dat alles naar wens is gegaan. Bedankt voor je mooie beoordeling en heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Duidelijke website; vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon; snelle reactie op mail.
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Fijne opmaak van het product. Vooral de mogelijkheid om het eindresultaat te zien vond ik prettig
Beste Eric, Bedankt voor de super mooie beoordeling, fijn om te horen dat alles naar wens ging. Heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Prachtige print
VerbeterpuntenSnellere update na bestelling wanneer print wordt geleverd
Beste, Bedankt voor de review. Wij zullen het verbeterpunt bespreken met het team. Hopende is het paneel naar wens en heeft het een mooie plek aan de wand gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Goede informatie via de mail Zeer goede verpakking Tevreden over de uitstraling Goede uitleg via de telefoon
VerbeterpuntenOp de website aangeven dat hoe groter de MB is hoe beter de kwaliteit wordt. Aangeven dat je het product nooit kan en mag vergelijken met het origineel. Het is en blijft een kopie, maar wel een hele goede.
Beste Walf, Bedankt voor je review. Wij nemen je verbeterpunten in behandeling. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Rob, Bedankt voor je positieve review! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant. Vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Keurig verpakt ontvangen
Pluspunten
Mooi product (print op zink)
VerbeterpuntenIvm vakantietijd was de levertijd niet de op de website vermelde 4 werkdagen maar ruim 2 weken. Dit werd nergens gecommuniceerd, maar na een e-mail wel snel een reactie met de juiste levertijd. Het zou netter zijn om dit bij bestelling te vermelden, zodat je dit vooraf weet.
Beste, Bedankt voor de review. Wij nemen de verbeterpunten in behandeling en zullen dit eerder vermelden op de website. Heel veel plezier met de foto op zink. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit afdruk op zink
Pluspunten
kwaliteit van de bestelling is Perfect !!!!
Pluspunten
Topkwaliteit
VerbeterpuntenUitpakken ging niet zonder moeite, geen instructie waardoor ik mijn vingers openhaalde aan de scherpe nietjes.
Beste Peter, Bedankt voor je review. Wij gaan ervoor zorgen dat er een duidelijke instructie gemaakt word om het pakket makkelijker te openen. Excuses voor het ongemak, en heel veel plezier met het paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Super fijn bedrijf om iets te bestellen. Het ontwerpen werkt heel goed en je krijgt een goed voorbeeld van hoe het er uit komt te zien
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestelde 3 grote metal HD prints. Snelle levering. Helaas was 1 ervan wat beschadigd. Gebeld en direct een nieuwe print gekregen via spoedlevering. Top!
VerbeterpuntenEventueel nog beter beschermen zodat transportschade nog minder is.
Pluspunten
Het was voor ons de eerste keer, snelle service. mooie kwaliteit en snelle levering.
Pluspunten
Heel netjes gedaan en hangt ook heel mooi geen verschil met de originele foto ga dit echt aanraden bij famile
Pluspunten
het ziet er super uit en een goed ophangsysteem zit eraan
Pluspunten
Prettig contact met de klantenservice via WhatsApp. De bestelling was zorgvuldig ingepakt. De foto's zijn mooi afgedrukt op het hout.
VerbeterpuntenBij een van de paneeltjes was de inkt iets uitgelekt aan de zijkant van het paneeltje. Een beter werkende site wanneer deze bekeken wordt op een smartphone zou erg prettig zijn (bijv. kunnen inloggen).
Beste, Bedankt voor je review. Wij zullen de verbeterpunten in behandeling nemen. Veel plezier met de foto op hout. Met vriendelijke groet, Talitha
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.