Pluspunten
Diverse sites bekeken voor print op hout. Timberprint is zeker niet de goedkoopste. Gevraagd of er nog een kortingscode was per e-mail. Direct ontvangen. Zeer fijn dat hout eerst white wash behandeld is. Mooi effect op zijkanten.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
prachtige foto van 100 cm bij 100 cm ontvangen! Prachtige kleuren en geen knoesten of rare plekken in het hout! super blij mee!
Pluspunten
Mogelijkheid tot spoedservice, helaas was ik net een half uurtje te laat hiervoor waardoor ik de afdruk niet op de gewenste dag in huis zou hebben, omdat hij toch al te laat zou komen is uiteindelijk gekozen voor de normale levering. Goede afdruk kwaliteit.
VerbeterpuntenNormale levering duurde wel langer dan verwacht (7 dagen).
Pluspunten
- Snelle levering; - Overzichtelijke en fijne site om bestelling/design op te verwerken. - Houdt klant goed op de hoogte omtrent status bestelling; - Kwaliteit ++
Verbeterpunten- tov concurrerende bedrijven is de prijs aanzienlijk hoger (mijn inziens niet helemaal duidelijk waarom timberprint duurder zou moeten zijn) - Ik las op de site dat schilderijen een staalkabel als ophang systeem kregen; echter mijne heeft alleen 2 dopjes die niet echt praktisch zijn (2 gaten in de muur daardoor). Ik had timberprint gekozen ivm dit systeem. Kleine tegenvaller aangezien ik nu alsnog zelf een ophang systeem moet maken
Beste Matthijs, Bedankt voor je review. Het ophangsysteem ligt een beetje aan het formaat wat er is gekozen. Ik snap dat dit vervelend is, wij zullen dit verbeterpunt doorspreken met de productie dat ze hier een betere oplossing voor hebben. Ik hoop dat het paneel verder naar wens is en dat hij een mooie plek aan de wand heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Mooie print op white-wash hout (180x70) met geweldig mooi hout-effect. Prachtige herinnering aan onze vakantie in Amerika :-)
Pluspunten
De kwaliteit van de foto op hout is echt top. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. En het wordt goed verpakt aangeleverd. Top top top.
Pluspunten
Goed produkt geleverd.
Betere en duidelijkere communicatie
Pluspunten
Prachtig paneel weer!
Pluspunten
snelle service en levering
VerbeterpuntenIK heb geopteerd om te betalen na levering maar ik heb nog steeds geen uitnodiging tot betalen ontvangen. Het is niet duidelijk wanneer ik deze uitnodiging zal ontvangen - misschien bijvoegen bij de bevestiging van levering?
Pluspunten
Spoed levering op tijd
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zit een kras op het gezicht van ons zoontje op de foto . Het is geen hout nerf
Pluspunten
Voor de derde keer op rij een foto/logo op hout besteld. Wederom is de klant er erg blij mee en wij dus ook! :)
Pluspunten
Snelle reactie via whatsapp
VerbeterpuntenMeer communicere bij fouten. Ik had de postcode te snel getypt ik ben niet gebelt de melding kwam pas later dus moest langer wachten. T systeem zou t automatisch moeten invullen of zoeken van het adres dmv postcode
Beste Samantha, Bedankt voor je review. Wij hebben je verbeterpunt besproken in het team en hebben het systeem aangepast zodat adres gegevens automatisch worden gecontroleerd. Excuus voor het ongemak, en ik hoop dat je paneel inmiddels een mooi plekje aan de wand heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Talitha
Beetje minder opvolgmziltjes sturen
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.