Pluspunten
goede kwaliteit een de betere prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenKlanten beter te woord staan en klachten beter afhandelen
Heel mooi, had iets lichter afgedrukt mogen worden, dan had de zee wat minder grauw geleken, of komt het door de Whitewash ?
Beste H.Kamps, Bedankt voor uw beoordeling. Op onze whitewash producten komt uw foto ongeveer het zelfde uit als zoals u de foto kunt zien die u gemaakt heeft (ligt er een beetje aan of uw scherm gekalibreerd is). Als u de foto is lichter wou hebben had u altijd een mailtje kunnen doen zodat wij deze konden bewerken. Wij wensen u veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Bedankt Miriam voor de 10 :) Heel veel plezier met je Timberprint. Met vriendelijke groet, Carmen
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen, geheel naar eigen wens, fijne duidelijke site en telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen. Ennnn.....het resultaat, een prachtige foto op hout van zeer hoge kwaliteit die een mooie plek krijgt, super, heel blij mee!
Beste Mariska, Super bedankt voor de 10 en de mooie pluspunten die u aangeeft. Heel veel plezier met uw Timberprint. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Snel, mooi product, aanpassen aan eigen wensen gaat gemakkelijk op de site, product goed beschermd ingepakt
Best Gerda, Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel veel plezier met je Timberprint. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Kan niet meer dan een tien geven, ook zeker verdiend. Erg blij met het ontwerp. Communicatie ook zeer te vreden mee, talitha heeft goed gereageerd en geholpen bij onze vragen. Kortom, helemaal super en bedankt!
Beste Lisa, Super bedankt voor je mooie beoordeling. En goed om te horen dat alles na wens is gegaan. Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
ALLES!!!!
VerbeterpuntenGEEN!
Beste Schaafsma, WAUW!! bedankt voor uw dikke 10! Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Alles positief over deze bestelling
Beste Colinda, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Heel veel plezier met uw Timberprint. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Goede bestelstatus, duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenGeen, gewoon meer dan tevreden!
Beste Femmie, Bedankt voor de 10 die u heeft gegeven, en goed om te horen dat alles naar wens is geweest tijdens het bestellen. Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Super behulpzaam met het creeren van een mooi ontwerp !!!Super blij mee.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling en leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Wij hebben met plezier een mooi ontwerp voor u gemaakt. Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Ik heb een foto op HD metal besteld van 200x70. Supermooi geworden. Timberprint was heel betrokken. ik had twijfels of mijn foto de juiste kwaliteit had voor zo'n grote afdruk en er werd door Timberprint goed meegedacht en gelijk actie ondernomen om mijn foto in de juiste kwaliteit te krijgen. Hele goede en complete service.
VerbeterpuntenEnige minpuntje was dat de gehele productie stil lag vanwege vakantie toen ik m'n bestelling deed en dat bericht krijg je pas als je wilt afrekenen. Verder was dit bericht op de site nergens te vinden.
Beste Marleen, Bedankt voor je beoordeling over Steelprint.nl, en goed om te horen dat u erg tevreden bent over het product. Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Meerdere ophangpunten voor de houte panelen zou handig zijn (1 is net tekort)
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Contact via whatsapp! Heel direct en ze denken mee
Beste Prechand, Heel goed om te horen dat u blij bent met onze nieuwe service Whatsapp. Bedankt voor de 10 en heel veel plezier met uw Timberprint. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste Bert, Bedankt voor de 9 die u ons heeft gegeven. Veel plezier met uw foto op hout. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Snelle levering, scherpe print met heldere kleuren. Noesten zo gedaan dat dit geen negatief effect heeft op de foto. Na de levering had ik nog een vraag en deze werd binnen een uur beantwoord, super snel! Ik ben erg tevreden.
Beste Marja, Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons product. Wij wensen u veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Prima mooi gedaan goede levering
VerbeterpuntenAlles goed
Beste Yvonne, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Levering binnen afgesproken tijd, goed verpakt zodat t heel overkomt, goed ophangsysteem meegeleverd en de kwaliteit van de foto is prima. Precies zoals we verwacht hadden.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Y.Bos, Super om te horen dat u zo tevreden bent. En top dat u ons een 10 heeft gegeven. Heel veel plezier met uw Timberprint. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Super Produkt, tolle Qualität, sehr freundlicher und schneller Service auch nach Deutschland, alles bestens gelaufen. Bin sehr zufrieden, vielen Dank! Gerne mal wieder :)
Vielen Dank für Ihre nette Bewertung und gut zu hören, dass Sie den Dienst nach Deutschland ganz finden oben. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihrem timberprint mit freundlichen Grüßen, Talitha
Pluspunten
Zeer tevreden top !!
Beste Jeanette, Bedankt voor de 10, wij wensen u veel plezier met uw Timberprint. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Goed verpakt
Verbeterpuntenmeer aandacht op de gezichten, dus geen naad erdoor. Valt dus tegen bij mijn foto
Beste D.Bouma, Bedankt voor de mooie beoordeling. Jammer dat u niet helemaal tevreden bent, wat ik wel raar vind is dat u zelf de foto zo heeft besteld dat er al een naad in het gezicht valt. Misschien had u beter de planken verticaal kunnen doen? Als nog veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Beste klant, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijk groet, Talitha
Beste klant, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Pluspunten
Goede kwaliteit en supersnel geleverd...
VerbeterpuntenKeep up the good work !
Beste klant, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.