Pluspunten
Het is precies geworden zoals verwacht!
Levertijd is sneller dan bij andere bedrijven maar bedraagt bij een reguliere bestelling nog altijd 3 dagen.
Pluspunten
goed product, snelle levertijd, duidelijk
Pluspunten
Eerste kennismaking met TimberPrint en: heel tevreden! Goede communicatie inz order, aan de telefoon keurig en levering perfect. Goed verpakt en snel. Kwaliteit ook mooi, netjes gedaan
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Snellere levering dan verwacht, zeker een pluspunt. Je word constant op de hoogte gehouden over je bestelling! Product ziet er ook goed uit! Ik had even mijn twijfels over de site, waarom geen idee maar toch bestelt omdat je achteraf kan betalen.
VerbeterpuntenTevreden
Pluspunten
Een hele heldere uitleg op de site. En veel keuze vaan verschillende houtsoorten. Snelle levering, maar nog belangrijker prachtige foto afdruk op hout. Ik ben zeer blij!
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit
Pluspunten
Waanzinnig mooi afgedrukt.
Pluspunten
Super goede service, snel en mooie kwaliteit!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering en netjes gecommuniceerd. Product ziet er op het eerste gezicht erg goed uit, maar we weten natuurlijk nog niet hoe lang het goed blijft.. :)
VerbeterpuntenIn de opmerkingen gevraagd naar een overlegmomentje voor de orientatie van de plankjes. Dat is niet gebeurd, maar wel direct de juiste orientatie geleverd. Uiteindelijk wel tevreden, maar had nog iets beter gekund.
Pluspunten
Snelle levering, en precies aan onze verwachtingen voldaan. Ziet er prachtig uit wat wij hadden besteld!!!
Pluspunten
Levert super mooie producten. De houtstructuur komt mooi, maar niet storend naarvoren.
VerbeterpuntenDe foto mocht heel iets koeler. Was naar mijn inziens heel iets te warm, maar toch nog heel mooi.
Pluspunten
Heel snel geleverd. Levertijd was 5 dagen, De volgende dag was het al klaar. Netjes thuis afgeleverd in een zeer degelijke verpakking.
Pluspunten
Erg snel klaar. en de kleuren komen goed over.
Verbeterpuntenbij mijn print vond ik het erg jammer dat er door de nerven lichte strepen liepen en die zaten net op het gezicht daar door viel het mij tegen.
Pluspunten
Goede communicatie en goede hulp bij maken van een mooie foto op hout.
Pluspunten
Helemaal goed!
VerbeterpuntenGeen
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.