Beste Kristien, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier van uw paneel. met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen en de kwaliteit is uitstekend.
Beste Piet, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Echt top! Kan er niets anders over zeggen. Zeer tevreden met het resultaat!
VerbeterpuntenHet was mijn eerste ervaring met Timberprint, geen verbeterpunten.
Beste Fabienne, Bedankt voor deze maximale beoordeling, super om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Ik vond het moeilijk om een goede keuze te maken in verband met het soort uitvoering die ik het mooist zou vinden. De foto's op de website geven natuurlijk een indicatie, alsook de toelichting, maar zoiets zie je natuurlijk best in het echt. Ik bestelde 3 verschillende foto's in kleine uitvoeringen en vind ze alle drie geslaagd, hoewel mijn voorkeur uitgaat naar de simpelste zwart-wit compositie. Bedankt Timberprinters, en nu maar hopen dat mijn vrienden gelukkig zijn met hun kerstkado's!
Verbeterpuntenik vind de website zeer gebruiksvriendelijk. Het zou misschien nog gebruiksvriendelijker zijn als je een foto onmiddellijk kan zien in de verschillende uitvoeringen en ze zo ook naast elkaar kan plaatsen... (klein detail hoor ;-))
Beste Dave, Bedankt voor deze super mooie beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw cijfer toe te lichten! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons product, wij zullen uw aandachtspuntje meenemen. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Veijer, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Camiel, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Super snelle levering. Het ziet er fantastisch uit. Zeker tot de volgende keer.
Beste Uschi, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Suzanne, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Had de foto teveel naar boven geschoven waardoor een witte balk was ontstaan, na gebeld te hebben hebben ze het goed opgelost voor mij. Foto is prachtig geworden!
Beste Annette, Bedankt voor deze super mooie service. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Supersnelle levering, goed beschermd verpakt, uitstekende kwaliteit.
Beste Karin, Bedankt voor deze maximale beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
prachtige kleuren
Beste, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de kleuren van uw print. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Goede kwaliteit! Snel in huis
Beste Floyd, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Bestelling met spoed gedaan, 2 uur later kreeg ik al mail dat het al geprint was. volgende dag geleverd, super mooi resultaat. goed op noesten gelet dat die niet in een gezicht of ander lichaamsdeel zitten.
Verbeterpuntenverzenden in karton. zat alleen bubbeltjesfolie omheen waardoor de foto licht zichtbaar was.
Beste Albert, Bedankt voor deze maximale beoordeling en uw toelichting. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het geleverde resultaat. Erg vervelend dat de foto iets beschadigd is tijdens het transport. Heeft u hier misschien een foto van? Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Super snelle goede service. Goed stevig verpakt
Verbeterpunten-
Beste Ron, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Erg mooie afdruk op hout!
VerbeterpuntenWeinig info over levertijd, had spoed en was nog maar binnen 3 dagen binnen, dan geen spoed doen als je het niet kan waarborgen
Beste Dimphy, Bedankt voor uw beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. In het systeem zie ik dat u 2 december na 12.00 uur uw bestelling heeft geplaatst. Deze wordt dan dus de volgende dag geprint en verzonden. 3 december is het pakket bij ons vertrokken en 4 december is deze afgeleverd bij uw buren op nummer 55. Wij hebben dus zeker wel voldaan aan de spoed levering zoals wij op onze site vermelden. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Het is allemaal goed en netjes gegaan
Beste Gert, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw Timberprint en fijn dat u tevreden bent over ons product. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
jullie laten de verschillende soort hout als voorbeeld zien op de site. Dat vond ik erg prettig
Beste P. Wolthuis, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u de voorbeelden om de site erg prettig vond. Wij proberen hiermee de klant een goede indruk te geven van het product en de verschillende houtsoorten. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Wolfkamp, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Gerie, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Miriam, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel. met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Goede service, goed product
Verbeterpunten-
Beste Johan, Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent over onze service en het product. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Zeer mooie en van goede kwaliteit product ontvangen. Super uitstraling door de koetsen en andere natuurlijke kenmerken van het hout. Ga zeker een tweede keer bestellen bij dit bedrijf voor een orgineel foto (kado)
Beste Annelies, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van ons product. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Topkwaliteit snel verzonden en goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Beste Giel, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle levering die geheel voldoet aan de verwachting. Op de website is goed te volgen wat je uiteindelijk besteld; de pdf ter controle is een pluspunt ten opzichte van andere aanbieders!
VerbeterpuntenDe bestelknop (groen) die boven aan de site blijft staan is verwarrend. Als je eenmaal bent begonnen met het ontwerp zou die moeten verdwijnen; daarop klikken betekent immers opnieuw beginnen!
Beste Cees, Bedankt voor deze super mooie beoordeling en uw uitgebreide uitleg. Wij zullen uw verbeterpunt zeker meenemen. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Mooi product geleverd. Snel antwoord op mailcontact.
VerbeterpuntenMaak betere afspraken met bezorgdienst of gebruik andere bezorgdienst. In mijn geval kreeg ik op dinsdagmiddag een mail van Timberprint dat mijn foto was verzonden. Waarop ik een track en trace van DHL ontving waarop mijn pakket te volgen was. Daarop was te zien dat mijn pakket eerst verkeerd werd gesorteerd, vervolgens gewoon een hele dag op een sorteercentrum gelegen en ten slotte op vrijdag ná de aangegeven bezorgtijd is bezorgd. Aangezien ik op het pakket zat te wachten is het erg vervelend om te zien dat er duidelijk fouten worden gemaakt bij een bezorgdienst. Bovendien was de track&trace website alleen te bekijken vanaf een vaste computer en niet vanaf een smartphone, wat in deze tijd natuurlijk wel jammer is.
Beste Roseboom, Bedankt voor deze mooie beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Vervelend om te horen dat u bezorging niet geheel vlekkeloos is verlopen. Wij werken met DHL omdat wij er erg tevreden over zijn maar zoals in uw geval begrijp ik dat u dat niet bent. Helaas zijn dit soort dingen niet 100% te voorkomen maar ik ga het zeker bespreken met onze accountmanager bij DHL. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.