Beste Han, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Laura, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste John, Bedankt voor deze maximale beoordeling en veel plezier van uw paneel. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Perfectie in alle opzichten !
Beste Visscher, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Prima service. Heel goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. Snelle levering
VerbeterpuntenWij zijn erg geschrokken van de kwaliteit van de foto op het bamboe hout. Het is zo glimmend en streperig dat de foto alleen goed tot z'n recht komt als je er pal voor staat. Hier hebben we ons in vergist. Ontzettend jammer aangezien het een cadeau voor de trouwdag van onze ouders is en behoorlijk aan de prijs was. Ik geloof absoluut in jullie kwaliteit, maar ben geschrokken van dit product. Vooral op zo'n groot formaat :-(
Beste Chantal, Bedankt voor uw beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw beoordeling toe te lichten. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en verpakking. Jammer om te horen dat u de kwaliteit van het paneel tegen vind vallen. Dit heeft ook deels natuurlijk erg smaakgevoelig. Wij proberen op de site een indicatie te geven van de verschillende houtsoorten alleen is het eindresultaat afhankelijk van de foto en het stuk hout. Helaas is geen 1 stuk hetzelfde. Wij hopen als nog dat u veel plezier heeft van het paneel of de persoon aan wie u het cadeau heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenEr was veel emailverkeer, maar geen enkele specificatie van het levertijdstip, anders dan 2-4 werkdagen. Aangezien ik thuis moest blijven van mijn werk om het pakket te ontvangen, was een dagdeel aanduiding wel het minste geweest. Productkwaliteit redelijk. Er is slordig gezaagd en er zitten eer paar kleine splinters aan het frame.
Beste Janine, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen en heeft aangeven wat u verbeterpunten vind. Wij zouden het ook fijn vinden om de klant een indicatie te kunnen geven wanneer het paneel geleverd word. Normaal gesproken word het paneel altijd de volgende dag geleverd nadat u de mail heeft ontvangen dat het paneel verzonden is. Wij zijn hier nog wel over in overleg met DHL of het mogelijk is een tijdvak aan te geven voor de klant en zullen dit zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
mooie site, perfecte aflevering en duidelijke info
Verbeterpunten?
Beste Caroline, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent, wij wensen u veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
VerbeterpuntenZwart/wit foto is op bamboe hout niet zoals verwacht. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of het echt zwart/wit ging worden, maar het schilderij heeft meer een sepia kleur.
Beste Fleur, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Het is een natuurproduct dus dan blijft het moeilijk om iets 100% te kunnen garanderen. Fijn dat u ons alsnog een 8 heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
snelle reactie, goede communicatie, flexibiliteit ivm klachten
VerbeterpuntenKwaliteit van het product
Beste Marion, Bedankt voor uw beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Wij hebben per mail contact met u gehad over het product en hopen dat het nu naar alle tevredenheid is geleverd. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle levering. Bestelling mooi afgewerkt.
Beste Jannie, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de levering. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Jammer dat zo'n mooi product slechts in noppen folie wordt verpakt voor verzending. Komt niet echt professioneel over en grote kans op beschadiging.
Beste Xammes Fotografie, Bedankt voor uw beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Jammer om te horen dat u niet geheel tevreden bent over het verpakkingsmateriaal. Onze panelen worden echt met zorg verpakt en er zitten meerdere lagen bubbelfolie en beschermhoeken omheen. Maar wij zullen het uiteraard meenemen. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Ongelooflijk knap. Snelle levering, prachtig product, zeer goede printkwaliteit, goede verpakking, perfecte en snelle service.
Beste Arne, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Super om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en houden je op de hoogte van de status van je bestelling, top!
Beste Sander, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel. met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Tanja, Bedankt voor deze maximale beoordeling!! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Heb een aantal keer telefonisch contact gehad en ben toen goed geholpen. Had gekozen voor een spoed levering, dit is iets duurder maar redelijk geprijsd en de volgende dag geleverd. uploaden en aanpassen foto op website werkt goed. Drukwerk is goed ingepakt geleverd. Aanrader!
Beste Ricky, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en spoedlevering. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Vivaldi, Bedankt voor deze maximale beoordeling!! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Hans, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Jan, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
snelle levering foto is mooi gedrukt. Geen enkel houtsplintertje van het hout af.
Verbeterpuntenophanghaakje zit niet precies in het midden van het zwaartepunt, waardoor het nu nog scheef hangt. We verzinnen zelf wel iets hoe we het weer recht krijgen. de website is niet overzichtelijk op een Ipad als je de verkeerde 'bestel nu' button intypt, dan maak je per ongeluk een nieuwe bestelling ipv het bevestigen van de bestelling die je net gemaakt hebt.
Beste Miranda, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij nemen uw verbeterpunten zeker mee. Wij zijn bezig met onze website en hier wordt uw tweede verbeterpunt al in verwerkt. De website zal binnenkort ook goed te gebruiken zijn op de ipad. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Sabine, Bedankt voor de maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger www.timberprint.nl
Pluspunten
Ik heb net een fotoprint op hout besteld bij Timberprint en ik ben zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de foto! Ook de website is gebruikersvriendelijk, het was gemakkelijk om een foto te uploaden en verschillende effecten aan te brengen. Kortom, zeer tevreden!
Beste Anneloes, Bedankt voor de maximale beoordeling! En goed om te horen dat het met uw bestelling helemaal naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger www.timberprint.nl
Pluspunten
Snel, duidelijke site, prima product!
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Marieke, Bedankt voor uw prima beoordeling. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger www.timberprint.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit in weinig tijd
Verbeterpunten-
Beste Ralph, Bedankt voor uw mooie beoordeling en goed om te horen dat het bestellen erg vlot ging. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger www.timberprint.nl
Pluspunten
snel, goede kwaliteit, makkelijke site
Verbeterpuntenhet ophangsysteem zit niet helemaal in het midden of het zwaartepunt ligt ergens anders, hij hing scheef toen ik het op wilde hangen dus heb er zelf nog een haak in moeten draaien.
Beste Matthijs, Bedankt voor de mooie beoordeling. Dat is niet helemaal de bedoeling inderdaad, wij controleren per paneel op de wand of deze recht hangt ja of nee. Bij ons is het niet opgevallen dat het paneel scheef hing. Maar gelukkig heeft u een oplossing gevonden. Als nog heel veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger www.timberprint.nl
Pluspunten
Ik ken het bedrijf nog maar heel kort, ik denk dat ze wel goede producten kunnen leveren
VerbeterpuntenNog duidelijker aangeven dat de foto op hout erg donker afgedrukt kan worden, met een felle verlichting komt het product uiteindelijk hwel mooi uit bij mij thuis. Met mijn foto op hout moet het verschil van oude en nieuwe wereld goed overkomen in de kleuren, dat is mijns inziens niet goed heel goed gebeurt
Beste Greetje, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Er word bij de beschrijvingen van de houtsoorten (steigerhout bijvoorbeeld die donkerder word) al goed aangegeven wat de aandachtspunten zijn van deze houtsoorten. Wij zullen eens bekijken hoe wij dit nog duidelijker kunnen maken naar de klanten. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger www.timberprint.nl
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.