Pluspunten
De kwaliteit van het product is fantastisch!!
VerbeterpuntenIk had een spoedbestelling gedaan en verwachtte dat ik diezelfde dag mijn product nog zou ontvangen, zoals op de site aangegeven werd, dit was echter niet het geval. Ook kwam ik er nadien achter dat ik een kortingscode had kunnen ingeven, omdat ik binnen een bepaalde periode een bestelling plaatste. Ik heb er spijtig genoeg geen gebruik van kunnen maken. Het zou leuk geweest zijn als de site zo geprogrammeerd was dat je een soort melding hiervan kreeg.
Beste Lotte, U heeft u bestelling 3 September om 11:38 bij ons gedaan met spoed. Wij hebben diezelfde dag uw paneel geprint en verstuurd. Deze is vervolgens 4 September bij u afgeleverd wat te zien is in ons DHL systeem. Er staat op onze website: Spoedbestellingen voor 12.00u worden zelfs dezelfde dag nog verzonden! Dus niet afgeleverd mits u het paneel bij ons kwam ophalen. Het is dus volgens onze procedure allemaal op tijd bij u afgeleverd. Kortingen worden als deze actief zijn bij ons in huis op onze website getoond in de slideshow op onze homepage. Maar ik zal eens overleggen of het mogelijk is om dit automatisch te laten inzetten als er bestelling gemaakt is. Als nog heel veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet,
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice (voor vragen over spoedbestellong), hoge kwaliteit drukwerk!
VerbeterpuntenGeen
Beste Brain, Bedankt voor de maximale beoordeling. Hier doen we het voor! Fijn om te horen dat u zo tevreden. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste Hatch Tech, Bedankt voor de super beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
wij hadden nog nooit een foto afdruk op steigerhout gezien, dus onze bestelling was een risico,maar ons gevoel was goed. Wij zijn meer dan tevreden: de afdruk was van onze overleden hond, dus erg speciaal. Bedankt voor deze mooie herinnering. Dus een super produkt met een snelle levering!
Beste Henk, Bedankt voor de maximale beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het eindresultaat. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
geen.
Verbeterpuntengeen.
Beste mevrouw van Klompenburg, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste Amanda, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste Bieuwe, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Heel mooi resultaat!
Beste Saskia, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste Ton, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Snel en hoge kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Beste Xandra, Bedankt voor de maximale beoordeling. Hier doen wij het voor! Fijn om te horen van u zo tevreden bent over de levering en over de kwaliteit van het paneel Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
VerbeterpuntenHout gedeukt
Beste Arjen, Bedankt voor de super beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de levering Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste Femke, Bedankt voor de super beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Snelle levering, mooi product.
Beste Elyse Bedankt voor de maximale beoordeling. Hier doen wij het voor! Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste Jan, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Super snel, mooi resultaat
Beste Arende, Bedankt voor de beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en over het resultaat. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Beste klant, Bedankt voor u mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Timberprint. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Je wordt op de hoogte gehouden van status. Goed verpakt aangeleverd en foto op steigerhout is van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenOp de website staat levertijd 4 dagen, dit is bij ons niet gehaald. We hadden een levertijd van 6 dagen. Op zich is dat niet erg, ik zou het prettig gevonden hebben als ik een email had ontvangen dat de levertijd iets langer zou duren.
Beste Lida, Bedankt voor uw beoordeling. Vanwege de drukte is uw paneel 1 dag later bij ons weg gegaan Excuses hiervoor. Er zou inderdaad een mailtje naar u gestuurd moeten worden. Helaas is dit niet gebeurd. Maar goed om te horen dat u tevreden bent over het steigerhouten paneel. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Zoals afgesproken, supergoed dus!
Verbeterpunten4 dagen levertijd was in ons geval aan de krappe kant. Misschien sneller leveren tegen evt meerprijs?
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw bestelling na 4 werkdagen voor u verzonden. U had voor een SPOED order kunnen kiezen tijdens uw bestelling. Dan ontvangt u uw bestelling als u voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis. Met vriendelijke groet, Timberprint.nl
Pluspunten
Supersnelle levering, zijn zeer tevreden over het eindresultaat en tegen een scherpe prijs.
Beste Corrie, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en uw eindresultaat! Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Heldere communicatie gedurende het proces van bestellen tot levering.
VerbeterpuntenVerpakking van de (grote) foto op steigerhout was minimaal (enkel bubbeltjesfolie)!!
Beste Marco, Bedankt voor de super beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze communicatie. Bedankt voor je verbeterpunt, als het goed is is u paneel verzonden inclusief kartonnen omlijsting en bubbelfolie. Gelukkig maak ik hier ook in uit dat het paneel verder niet beschadig is. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Beste Daphny, Bedankt voor de super beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Beste Carla, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de levering. Er hangt hier een mooi portret omhoog
Beste Elke, Bedankt voor de maximale beoordeling. Hier doen wij het voor! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het eindresultaat en de levering. Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Mooie heldere kleuren. Goede kwaliteit van de afdruk, waarbij de houtstructuur nog goed te zien is.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Beste Ester, Bedankt voor de super mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het eindresultaat Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Keurige levering. Snel en super goed verpakt aangekomen dik tevreden!!
Beste Jose, Bedankt voor de maximale beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering Veel plezier met uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.