Beste Joke, bedankt voor het mooie cijfer, super! Graag tot ziens bij PanelPrint! Vriendelijke groet, Simone PanelPrint
Pluspunten
Mooi product
Beste Mark, bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te lezen dat jouw print naar wens is. Veel plezier er van. Vriendelijke groet, Simone PanelPrint
Pluspunten
Prima product...snelle levering en men neemt contact op indien nodig
Ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons zo'n mooi cijfer te geven. Super! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Werd 5 werkdagen als levertijd aangegeven, kreeg het echter eerder! Top! Ook is de tool op de website uitermate geschikt voor het maken van de bestelling. De kwaliteit is goed net als de kwaliteit/prijs verhouding.
Beste Yorin, super bedankt voor deze beoordeling, we vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je blij bent met jouw mooie print op HD Metal. Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en communicatie, goede prijzen en een zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen : )
Wauw, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens bij PanelPrint! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
beloofde kwaliteit wordt waargemaakt !
Verbeterpuntengeen
Beste Hans, ontzettend bedankt voor deze mooie waardering! Zijn we blij mee! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Beste Henny, Fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. En bedankt voor het mooie cijfer! Vriendelijke groet, Simone, PanelPrint
Pluspunten
Een prachtig groot paneel laten printen van maarliefst 130x200! Gedurende het hele proces werd ik op de hoogte gehouden en omdat het via een koerier moest worden bezorgd, werd er telefonisch een bezorgafspraak gemaakt. Super service en een prachtig resultaat! Ik bestel hier zeker weer.
Beste Alinda, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling, super om te lezen dat de mooie, grote houtprint naar wens is! Graag tot ziens bij PanelPrint. Vriendelijke groet, Simone
Pluspunten
Prachtige kwaliteit. We hebben het paneel cadeau gegeven, de ontvangers waren erg enthousiast!
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik de levertijd toch wel wat aan de lange kant. Het duurt een week voordat het paneel in huis is. Terwijl je via een spoedprocedure (met extra kosten) het paneel de volgende dag in huis kan hebben. Ik vind het verschil in levertijd tussen deze beide opties eigenlijk te groot.
Beste Petra, bedankt voor het mooie cijfer! We gaan je feedback meenemen, bedankt hiervoor. Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Professioneel, goede website met een duidelijke configurator.
VerbeterpuntenIk heb een half uur naar het bijgeleverde (en helaas al gemonteerde) "ophangsysteem" zitten kijken maar zag hier geen enkele logica in m.b.t. ophangen. Hier ook geen enkele handleiding van bijgevoegd en ook niets van op de site te vinden. Uiteindelijk is het gelukt om de twee enorme aluminium beugels (in ieder geval in verhouding tot de maat van de foto) er voorzichtig af te wurmen. Omdat ik de foto buiten vast aan de muur wilde monteren heb ik uiteindelijk 2 gaatjes in geboord en met 2 schroeven bevestigd. Wel erg tevreden over het eindresultaat, maar misschien is het een idee om tijdens de bestelprocedure zelf aan te kunnen geven of je het ophangsysteem erbij wilt hebben, en zo ja, of deze los bijgeleverd of vooraf gemonteerd moet worden.
Beste Karel, bedankt voor de beoordeling en de feedback. Jammer dat het gemonteerde ophangsysteem wat problemen opleverde. We nemen je feedback mee! Vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint
Pluspunten
Er werd zo goed meegedacht over hoe onze wensen te realiseren waren. Altijd snelle reacties en goede drukproeven. Goede tips en suggesties. En het resultaat is prachtig.
Hallo, wat fijn dat jullie blij zijn met het resultaat. Ook een leuk projectje, jullie drieluik, voor een mooi goed doel. Succes met jullie stichting en bedankt voor deze positieve review. Groeten Paula | Panelprint
Hartstikke bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons zo'n mooi cijfer te geven. Met vr. groet, Paula Krukkert
Pluspunten
Correct afgehandeld en prima kwaliteit afgeleverd
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over factuur indien al direct betaald wordt via bijv IDeal. Je krijgt daarna alsnog een reminder factuur.
Blij met dit mooie cijfer. En ja, helaas ging dat mis met de reminder, een geautomatiseerd foutje in systeem wat opgelost is. Ook wij vinden dat vervelend dat die verzonden is. Excuses hiervoor. Met vr. groet, Paula Krukkert
Pluspunten
Pro, snel. goede klantenservice en communicatie. Mooi resultaat. Print op 100 x 140mm metaal.
VerbeterpuntenKantjes van plaat wat scherp
Hallo Jerome, super bedankt voor je mooie review! Met vr. groet, Paula Krukkert
Pluspunten
Zeer tevreden over de kleur van de print en het bamboe materiaal! Handig ophanghaakje aan de achterzijde. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenBij de voorbeelden op de site zie je bij de bamboe dat de houtnerf horizontaal is. Ik had dit bij mijn bestelde print (60x40 liggend) ook verwacht maar de nerf is hier verticaal.
Hallo Hanneke, allereerst dankjewel voor je mooie review. De richting van de houtnerf is afhankelijk van het bestelde formaat en hoe het uit het hout gaat. Bij het proefvoorbeeld moet de juiste richting in beeld zijn geweest. Jammer dat het net andersom was dan naar wens. Hopelijk toch wel blij met het paneel? Met vr. groet, Paula | Panelprint
Wat een mooi cijfer, ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Een 8, dankjewel! Zijn we blij mee. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
Super vriendelijk geholpen en geadviseerd! Zou zeker aanbevelen.
Hallo Floris, hartelijk dank voor deze positieve review. Veel plezier met jullie mooie wandpaneel. Met vr. groet, Paula Krukkert | Panelprint
Hallo Bea, fijn dat deze Betonprint naar wens is. Dankjewel voor je mooie review en je moeite om het in te vullen. Met vr. groet, Paula Krukkert
Hallo Sylvia, mooi cijfer, dankjewel. Veel plezier met de Steelprint. Met vriendelijke groet, Paula Krukkert
Pluspunten
Had een ietwat aparte bestelling..super voldaan aan mijn vragen..zeer tevreden over het eindresultaat
Beste Willy, wat een mooie waardering voor ons product. Heel erg bedankt daarvoor! We zijn benieuwd hoe het resultaat aan de muur hangt. Vriendelijke groet, Simone Buitenhuis · PanelPrint
Pluspunten
De service is top en tevens een supersnelle levertijd.
Verbeterpunten--
Beste Hetty, bedankt voor het achterlaten van de review! Wauw, wat een mooi cijfer, daar zijn we blij mee. We zijn benieuwd hoe het resultaat hangt :) Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis · PanelPrint
Pluspunten
Uitvoering en kwaliteit zoals we verwacht hadden
Hartelijk bedankt voor het invullen en het mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis · PanelPrint
Pluspunten
Prachtig product, eindelijk gevonden wat ik zocht, een echte aluminium plaat zonder kunststof ertussen. Goede service, snelle levering en hulp/beantwoording van vragen.
VerbeterpuntenMakkelijker gevonden worden op internet, als je zoekt naar aluminium zonder dibond.
Beste Janneke, wat leuk om te lezen dat je blij bent met ons HD Metal! Bedankt voor de mooie waardering. Veel plezier van je bestelling! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.