Pluspunten
Goede kwaliteit, mooie duidelijke website tegen een concurrerende prijs. Mooi poster laten afdrukken op HD Metal.
Beste Gerard, super bedankt voor het mooie cijfer en de positieve woorden. Fijn dat je tevreden bent met het resultaat. Graat tot ziens bij PanelPrint. Vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Pluspunten
Goede kwaliteit. Snelle levertijd. Degelijke verpakking. Prachtig product.
Verbeterpuntenhelaas in de kerstvakantie gesloten.
Beste Johan, hartelijk bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Betrouwbaar, goede communicatie, zorgvuldige verpakking en een heel mooi resultaat van de print. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Janneke, bedankt voor de mooie review. We zijn blij te horen dat het resultaat naar wens is! Hartelijke groet, Simone | PanelPrint
Beste Huub, hartelijk bedankt voor deze mooie waardering. Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Printbestand gecontroleerd door Simone en correctie in het bestand door het bedrijf uitgevoerd. Super!!!!!!!!
Beste Lenie, we zijn blij om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor het mooie cijfer en dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Graag tot ziens bij PanelPrint. Hartelijke groet, Simone Buitenhuis
Hallo Martijn, bedankt voor de moeite en voor het mooie cijfer! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Goede communicatie en service, duidelijke website en goede kwaliteit
Verbeterpunten-
Beste Linda, bedankt voor je review en voor het mooie cijfer! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Bedankt voor dit mooie cijfer! Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Bedankt voor deze mooie waardering. Vriendelijke groet, Simone | PanelPrint
Pluspunten
Een goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeter punten of tips
Dankjewel Swen, voor je reactie op Kiyoh! Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Een 10! Daar doen we het voor. Bedankt. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
1. Heel klantvriendelijk. 2. Meedenkers. 3. Altijd goede communicatie, je wordt goed op de hoogte gehouden met betrekking tot levering. 4. Simone Bedankt.
VerbeterpuntenGa zo door! ;-)
Namens Simone en de rest bij Panelprint dankjewel voor deze genoemde pluspunten. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
Top geregeld, wat een mooi paneel is het geworden!
Dankjewel Monique, we zijn heel benieuwd naar het resultaat als het hangt. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
denken mee over de kwaliteit van de foto idem over de bestelling resp levering (bestelde nog vanuit het buitenland)
Hallo Margriet, dankjewel dat je de moeite nam ons te beoordelen. We wensen je nog veel plezier van het paneel. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
Makkelijk besteld. Super mooie kwaliteit. Super snel geleverd. Kortom top prestatie.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Dankjewel Otto, wat een mooi cijfer! Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
Snelle klantenservice
VerbeterpuntenGemonteerde achterkant is nu standaard maat. Verschillende maten van dit ophangsysteem qua lengte/breedte zou fijn zijn
Hartelijk dank voor je beoordeling. We nemen je opmerking mee. Met vr. groet, Paula | Panelprint
Pluspunten
Wat een goede service. Ik werd benaderd na de bestelling met de vraag of er aantal vlekjes weggewerkt moesten worden die in het klein niet opvielen maar in het groot wel. Super service en het resultaat is geweldig.
Hallo Marian, we zijn blij om te lezen dat onze energie om iets moois te leveren tevreden klanten oplevert. Veel plezier van het paneel. Groeten Paula | Panelprint
Pluspunten
Kwaliteit van het product boven verwachting. Ook enorm blij met de snelle levering.
Dankjewel Sam, we zijn blij met zulke mooie cijfers. Groeten Paula | Panelprint
Pluspunten
Vriendelijk en servicegericht
VerbeterpuntenNvt
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Daar doen we het voor. Groeten Paula | Panelprint
Kleur van de print wijkt sterk af van het origineel.
Pluspunten
Heel goed contact gehad via de mail , de foto was niet goed en ik vind het heel netjes dat ze mij vroegen om die opnieuw op te sturen om zo de bestelling perfect klaar te maken.
VerbeterpuntenWat je hebt voor de prijs vind ik het best tegen vallen.. Ik koos voor jullie omdat jullie ook duurzaam zijn, maar de hoeveelheid plastic en karton om de bestelling heen doen daar heel erg aan af! Er stond ook dat de levertijd 4 dagen was, en het bleek toch later te komen.
Hallo, je opmerking bij verbeterpunten is zeker een goede. Nemen we mee. Inzake de levertijd, jammer dat je het zo zag, 4 werkdagen leveren, we hebben 4 werkdagen productie en 1 verzenddag. Voor 12.00 uur besteld kunnen we wel de vierde dag versturen en de volgende dag in huis. Maar na 12.00 uur en bestelling om 23.27 uur wordt wat lastiger. :) Dankjewel dat je ons hebt beoordeeld. Groeten Paula | Panelprint
Pluspunten
Wat een mooie producten maken jullie! Super kwaliteit, met een prachtig resultaat.
Dankjewel voor het compliment :) Met vr. groet Paula | Panelprint
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.