Dankjewel voor de genomen moeite hier een beoordeling in te vullen waardoor wij er een mooi cijfer bij hebben. Groeten Paula | Panelprint
snellere levering
Beste Stef, dankjewel voor je beoordeling, jammer dat je de levering te lang vond duren. Indien een opdracht voor 12.00 uur besteld wordt kunnen we de vierde dag versturen, vijfde dag binnen. Na 12.00 uur besteld schuift de leverdag een dag door. Groeten Paula | Panelprint
Beste Hans, bedankt voor het invullen en het mooie cijfer. Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Hallo Elke, dankjewel!!! Blij mee, zo'n mooi cijfer. Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
Super service! De eerste print op beukenhout die wij ontvingen zat iets uit het midden op de plank. Daarnaast waren er (zo leek het) brandvlekken te zien en knoesten die leken op brandvlekken en toevallig op een ongelukkige plek zaten. Na wat app-contact waren ze het bij Timberprint eens met onze bevindingen en werd snel besloten ons een nieuwe print toe te sturen en we hoefden de eerste niet terug te sturen! Aangezien deze plank een cadeau was hebben ze de 2e plank met spoed behandeld en toegestuurd. Deze zag er prima uit! Echt perfecte service. Het is al de 2e keer dat we met volle tevredenheid bij Timberprint bestellen en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. De print (houtkleur) kwam trouwens heel goed overeen met de preview-pdf. We hadden deze print hiervoor (zo eigenwijs als we waren) eerst bij een ander besteld (24fotoophout). Wat een drama was dat. Zo slecht. Wat een verademing was het toen de print van Timberprint binnen kwam. Dat is pas kwaliteit en super service!
VerbeterpuntenWellicht plank (beukenhout) iets kritischer beoordelen voordat erop geprint gaat worden. Natuurlijk blijft het een natuurproduct, maar soms kunnen knoesten erg lelijk uitvallen en opletten dat de print eender als de 'preview' pdf geprint wordt, met name het centreren.
Hallo Arno, we zijn blij dat het tweede paneel naar wens is. Een mooi kado. Jullie opmerkingen nemen wij absoluut mee in ons verbeterpuntlijstje. Dankjewel voor het invullen. Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenBetere controle op het eindproduct, foto’s zoals aangeleverd worden niet hetzelfde geprint. Waardoor je donkerdere foto terugkrijgt :( en eenmaal aangegeven achteraf komt er geen oplossing...
Hallo Rolf, we hebben inmiddels contact gehad over het probleem en een nieuw paneel in productie gestart voor je. Dus met een oplossing zijn we bezig. We hopen dat je nieuwe paneel wel naar je verwachtingen zal zijn. Met vriendelijke groet, Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
9/10
Dankjewel voor dit mooie cijfer! Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
Dit is de 1e keer dat we een bestelling hebben gedaan, en we zijn zeer tevreden. We gaan meer bestellen. We hebben geen vergelijking met andere bedrijven.
Super te lezen dat je tevreden bent met je eerste bestelling en we hopen natuurlijk op meer mooie bestellingen. :) Bedankt voor het invullen. Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
In 1 woord super!!!
Wauw een 10. Bedankt!! Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
Zelf bij een eenvoudige bestelling zijn zij bereidt maatwerk te leveren. Ondanks dit mogelijk 'lastig' is, toch geen probleem. Zo kan het dus ook!!
Hallo Rob, wij doen ons best om mee te denken met de klant, of het nou een complex verhaal is of een eenvoudig iets. Het moet gewoon goed zijn. Dankjewel voor dit mooie cijfer. Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Pluspunten
Snel accuraat bij onduidelijkheden wordt er contact met je op genomen
Dankjewel Rob voor het invullen met als resultaat dit mooie cijfer. Mvg. Paula Krukkert | Panelprint BV
Beste Roxy, Leuk dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag terug bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone | PanelPrint bv
Beste, Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om deze mooie beoordeling achter te laten! Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis | PanelPrint bv
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. En een mooie. Met vriendelijke groet, Paula Krukkert | Panelprint.nl
Beste Ronald, dankjewel voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Paula Krukkert | Panelprint.nl
Beste Ab, dank voor je genomen moeite ons te beoordelen op Kiyoh! Met vriendelijke groet, Paula Krukkert | Panelprint.nl
Pluspunten
Ziet er strak uit op metaal Levering is goed te volgen met track en trace
VerbeterpuntenUpdate: Helaas moet ik achteraf constateren dat aan de zijkant van het paneel de lak/verf er af is gesprongen. Mogelijk heeft dit te maken met de flexibiliteit van de stalen plaat cq de in mijn ogen het niet iets te dunne plaatmateriaal. Gezien het formaat 100x100 is de plaat metaal helaas minder strak en neigt te buigen. Gebruik een dikkere plaat metaal danwel zorg voor extra versteviging, bijv ook diagonaal, waardoor het geheel meer solide aanvoelt. Op de dag van levering had ik graag een exactere indicatie van het tijdstip van levering ontvangen. Bijv tussen 10 en 12
Beste Johan, bedankt voor je review en mooie beoordeling, we nemen je opmerkingen mee op de verbeterpuntenlijst. Met vriendelijke groet, Paula Krukkert | Panelprint.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit!
Beste Sabrina, dank voor het invullen van een beoordeling en natuurlijk super bedankt voor de mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Paula Krukkert | Panelprint.nl
de bezorging ging niet helemaal goed (afgeleverd bij de buren, op zich prima, maar zonder bij ons een briefje achter te laten en er was getekend, maar niet door de buren) daar is telefonisch contact over geweest.
Beste Marina, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Pluspunten
Snelle en nette levering
Beste Justin Bedankt voor je beoordeling, fijn dat de bestelling naar wens is. Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Beste Jeroen, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat een mooie waardering, bedankt hiervoor. Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Beste Ed, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Pluspunten
Mooie kwaliteit prints, perfect bezorgd
VerbeterpuntenLevertijd is wat aan de lange kant.
Beste Martin, bedankt dat u de tijd nam om een beoordeling achter te laten. Bedankt voor de waardering. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Janine, Bedankt voor je beoordeling! We wensen je veel plezier van je bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
super mooie kwaliteit afdruk op hout ..was echt benieuwd omdat de prijs stuk lager ligt dan bij andere aanbieders maar echt boven verwachting. erg blij mee.
Beste Rianne, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je even de tijd hebt genomen om deze mooie waardering achter te laten. We wensen je veel plezier van je bestelling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.