Beste Susan, bedankt dat je een review hebt achter gelaten. Bedankt voor de mooie waardering! Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Mooie kwaliteit en snelle levering.
Beste Boukje, bedankt voor je tijd en de mooie waardering! Graag tot ziens bij PanelPrint bv. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Denken met je mee en lossen je probleem direct op.
Beste Chris, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Bedankt voor de mooie waardering. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Prima verzorgd!
VerbeterpuntenAlhoewel de levering prima ging, advies om de loze ruimte in de verpakking op te vullen.
Beste Olaf, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Heel fijn meegedacht om ons net niet mooi genomen foto zo compleet mogelijk op het hout geprint te krijgen. Echt een meerwaarde, deze service!
Beste Inèz, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Bedankt voor de mooie waardering. We wensen je veel plezier van je mooie foto op hout! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
VerbeterpuntenMakkelijker in je persoonlijke account kunnen komen
Hallo Richard, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis
Beste Hans, hartelijk bedankt voor deze mooie waardering! Fijn dat u even de tijd heeft genomen om dit achter te laten. Veel plezier van de bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
alles keurig netjes ingepakt en aangeleverd, kwaliteit van het product het top
Verbeterpuntenlevering zou ietsje sneller mogen, misschien net het weekend ertussen, maar toch
Beste Anneke, Fijn dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Bedankt voor de beoordeling! Wij produceren en versturen onze standaard bestellingen in 4 werkdagen. Als dan net het weekend er tussen zit, dan lijkt het inderdaad wat langer te duren. We doen altijd ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, jouw paneel is zelfs nog een dagje eerder verstuurd :-) Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Marjanne, bedankt voor de beoordeling, fijn dat je daar even de tijd wilde nemen om een waardering achter te laten! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Directe communicatie en meedenkend, erg prettig.
VerbeterpuntenBlijven groeien ;-)
Beste Wilma, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Bedankt voor de mooie waardering! Graag tot ziens bij PanelPrint! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Whitney, Bedankt voor de mooie waardering! Fijn dat je de moeite hebt genomen een een beoordeling achter te laten. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Hester, We willen je bedanken voor het achter laten van een beoordeling. Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Hallo Bastiaan, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Bedankt voor de mooie waardering! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Duidelijk, snel, mooi afgewerkt en goed verpakt!
Hallo Kenneth, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Bedankt voor deze mooie waardering! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Arthur, we willen je bedanken voor het achterlaten van een beoordeling. Bedankt voor deze mooie waardering! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Top erg tevreden snelle levering goede feedback
Beste Sophie, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Erg bedankt voor deze mooie waardering! We hopen je graag weer te zien bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Petra, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Antoine, Leuk dat je even de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Zeer goede service
Beste Monic, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
In alle opzichten wordt een uitmuntende kwaliteit geleverd. Qua print, afwerking, service, contact en manier van verzenden. Dikke pluim!
Beste Cees, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling. Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Jesse, Fijn dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Beste Mirjam, Leuk dat je even de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens bij PanelPrint. Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Werk digitaal aanleveren gaat prima. Contact, afhandeling en bezorging loopt ook goed.
VerbeterpuntenIk vind de gedrukte kleuren tegenvallen. Voor de prijs zou ik meer feedback verwachten.
Pluspunten
Prima product Goede service
Beste klant, fijn dat u de tijd wilde nemen om een beoordeling achter te laten. Bedankt voor de positieve review! We wensen u veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, en duurzaamheid!
Beste Michelle, Fijn dat u de tijd nam om een beoordeling achter te laten, bedankt hiervoor! Goed om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling. Veel plezier ervan en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Simone Buitenhuis PanelPrint bv
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.