Gegarandeerd kundig en vrolijk verrassen

Team Karikatuur.nl staat iedere keer weer voor kundig en vrolijk verrassen. Goede service en levering naar afspraak. Put a smile to someone’s face today!

Het was alles wat ik er van verwachte en meer! Zowel ik als degene die het cadeau kregen vonden dit iets om te koesteren voor derest van hun dagen. Het staat mooi op de kast te blinken waar het hoord! Een echt talent

Een mooie karikatuur.

Snelle service. Maar heb daarvoor natuurlijk voor betaald.

Mooie afwerking van karikatuur, mooi getekend en goed gedrukt

Prima service, snel. Soms wel lastig telefonisch te bereiken, uiteindelijk wel gelukt toen korte lijntjes..fijner dan alleen via website

Prima service en resultaat

Super kado!

Mijn kado was een groot succes!! Karikatuur was precies wat ik in gedachten had Een aanrader!!

Mooie karikatuur geworden, inclusief attributen, Top!

Erg tevreden over het eindresultaat. De ontvanger zal er zeker blij mee zijn.

Lijkt niet op de persoon

De tekening lijkt niet op de persoon van de foto

Große Kino

Hallo Harold, vielen Dankf für die aus meiner Sicht wieder mal tolle Meisterleistung. Als Geburtstagsgeschenk für ein junges Mädchen wird Dein Bild sicherlich einen besonderen Platz bei Ihr bekommen. Bis demnächst wieder mal. Grüße aus HG, Christian

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Er bonk op ! Mooi werk ! Precies wat ik wou

Heel snelle en correcte service Boven alle verwachtingen Aanrader

Opnieuw een erg fraaie kariakatuur ontvangen.

Mooi getekend, snel geleverd en goede response op emailcontact

Niet zo tevreden

De karikatuur lijkt helemaal niet op de persoon.

Great painting

3 pics of our dogs. Really great job. Thxs

Té Gek Gaaf

Erg leuk om te krijgen online. Als ik geld had zou ik het op elk feestje inzetten. Je krijgt de lach gelijk op ieders gezicht. Als ik bedrijfsfeesten of bruiloften zou mogen organiseren weet ik wel wat op de lijst moet komen. Dit! Nu doe ik het puur voor Mijnzelf en is ook Kei-Leuk!

Heel erg leuke resultaat!!

Makkelijk om contact te leggen. Daarnaast heel eenvoudig je wens door te geven en het resultaat is geweldig. Ik vind het met namen leuk dat je zelf mag aangeven hoe extreem een karikatuur mag zijn. Echt een aanrader!

Een prachtige karikatuur van mijn nichtje ontworpen door Sandor.

Een prachtige karikatuur van mijn nichtje ontworpen door Sandor.

Vriendelijke en snelle service! En het resultaat is heel goed!

Zie hierboven

Super mooi

Ik heb dit laten maken op dat ik mijn kandidaat tel voor prins carnaval en dit zou mijn logo zijn ik vind het super mooi en zou het zeker aanbevelen aan vrienden of ander mensen super gewoon

Super mooi

Mooie karikatuur, die erg goed lijkt op de persoon!

Vriendelijk personeel en mooie, leuke karikatuur

Hele mooie, leuke karikatuur.

13 Dorpsstraat

Aarle-Rixtel 5735EA