Professional, amazing quality work.

Drawings were perfect.

Hoe wij het ons voorstelden !

Vlotte levering en communicatie , fantastisch getekend

Leuke tekening

Goede en snelle communicatie. Ik was niet geheel tevreden en hebben het daarna aangepast op korte termijn. Nogmaals bedankt !

Geweldig!!

Prachtig resultaat, na wat moeite met mijn bestelling doorgeven via de website ben ik telefonisch bijzonder goed geholpen!! Wij zijn blij met het resultaat!

Snelle & correct service

We hadden de 24u service gekozen en het karikatuur was tijdig en zeer goed uitgevoerd

Heel leuke karikatuur

Mijn vrouw reageerde eerst wat voorzichtig maar nadat haar hele omgeving het erg herkenbaar vond, werd ze heel enthousiast. Kortom geslaagd cadeau.

Geweldig!

Karikatuur overtreft de verwachtingen. Service is ook top.

Ik heb al eerder karikaturen laten maken bij dit bedrijf. Ze zijn altijd goed.

Helemaal top!!

Pittig zoals gevraagd!

FANTASTISCH

Ik ben heel tevreden met de tekening welke door Sandor getekend is.

Geweldige karikaturen

Mooie karikatuur!

Exact wat we gevraagd hadden :)

Heel erg leuk

Altijd een geweldig resultaat.

Wederom een spot on tekening ontvangen. Met een paar woorden als omschrijving weet de tekenaar de sfeer prima neer te zetten. Geweldig om als kado weg te geven.

Snelle levering en duidelijke communicatie

We hadden redelijk snel een karikatuur nodig en Team Karikatuur bood een versnelde levering aan. De levering ging snel en goed.

Zeer tevreden met het resultaat

Onze zoon was zeer tevreden

Ik opende mijn mail en ik lag helemaal in een deuk. Ik vind hem echt geweldig!

Mooie karikatuur gemaakt, goede service en contact. Eindresultaat is prachtig( karikatuur op aluminium).

Tegenvaller

Helaas vond in het tegen vallen .

Echt een leuk cadeau om te geven

Leuk en origineel cadeau om te geven. Ook deze keer heel goed weergegeven.

Fantastisch!

Wij hebben een groeps karikatuurportret van alle collega's laten maken tijdens een bedrijfsuitje en deze hangt nu op een centrale plek op ons kantoor! Verder hebben we als afscheidscadeau aan een collega een karatuurportret van zichzelf gegeven. Beide portretten zijn geweldig gelukt! Sandor heeft iedereen heel herkenbaar in beeld gebracht!

Caricature pour un anniversaire

J'ai été très surprise par la qualité de la caricature, je ne m'attendais pas à un tel résultat !! Un grand merci pour ce joli travail

Prachtig ontwerp

Prachtig resultaat waarbij rekening werd gehouden met de persoonlijke wensen.

Superleuk!

Bedankt voor de leuke, grappige karikatuur tekening die ik voor mijn afscheid van mijn werk kan gebruiken.

Zeer goed!

Prettig contact en overleg gehad. Vlotte verwerking.

Dorpsstraat 13

5735EA Aarle-Rixtel