Prachtige producten

Wij hebben inmiddels diverse keren bij Karikatuur.nl besteld. Altijd naar tevredenheid hun producten ontvangen en als er iets niet naar tevredenheid was werd het perfect opgelost.

beetje onpersoonlijk omdat jullie geen namen gebruiken.

Snelle service.

Karikatuur.nl reageert goed en snel. Jammer dat er op de webshop geen voorbeelden worden weergegeven van pittig, extra pittig of mild. Dan kun je namelijk makkelijker een keuze maken.

Tevreden over de ganse lijn

Het resultaat is wat ik ervan verwacht had. Ik vind het wel héél duur om een tekstje als "Gelukkige Verjaardag" bij te plaatsen.

Prachtig!

Snelle service, mooie tekening, een tekening met een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Kortom, het perfecte cadeau wanneer je inspiratie op is. Bovendien kan je er ook nog eens goed om lachen :)

Met een korte omschrijving weten de tekenaars prachtige resultaten neer te zetten. Ik zou nog wel iets meer ruimte willen om uitleg te geven.

Weinig fantasie

Je kan kiezen .ik koos de meest pittige. Beetje simpel. De tekening is perfect uit gevoerd. Mooi kleuren.

Erg leuke, gepersonaliseerde karikatuur en gemakkelijk te bestellen (met diverse product-opties)

Gemakkelijke site, waar je op basis van jouw wensen de karikatuur nog persoonlijker kunt maken. En de karikatuur eventueel kunt laten printen op papier, canvas of andere producten. De karikatuur zelf is echt tof. Harold heeft het 'in de vingers' :)

top

super communicatie en een heel mooi eindresultaat

volledige professionaliteit!

grappige karikatuur :) heel goed contact. Ik raad aan :)

Super mooi

Karikatuur was super mooi

Super leuke karikatuur!!

Snel en eenvoudig te bestellen via de website. En als je wilt ook snel geleverd! Een karikatuur van Harold is altijd een schot in de roos!

mooie karikatuur

mooie herkenbare karikatuur... Voor herhaling vatbaar...

Top !

Mooie creatie op tijd geleverd goede communicatie.

Vaak heel goed

Ik heb nu tientallen karikaturen laten maken. De meeste waren in 1x heel erg goed, heel sommige in 2x. Karikatuur.nl weet op humoristische wijze de juiste essentie te tekenen.

Altijd goed!

Betrouwbaar, kwaliteit en altijd goed. Het zijn echt cadeautjes !

Super tevreden!

Karikatuur lijkt helemaal op de opgegeven foto. Snelle klantenservice en het kwam zelfs sneller aan dan verwacht! Super!

Erg leuk

Goede communicatie met de klantenservice, komt de afspraken na en een perfect resultaat, ik raad het zeker aan!

heel goed en altijd leuk resultaat.

Heel knap hoe Harold altijd weer uit een foto de karakteristieke eigenschappen van iemand kan halen. Complimenten

Een verrassend resultaat

Wij hebben een karikatuur laten maken met onze huisstijl kleuren, anders dan anders. We waren zeer enthousiast en verrast door de uitkomst.

grappige tekeningen

Mooie tekening gemaakt vanaf een foto. Alleen de aflevering via de mail had ik niet verwacht. Daarbij zat er een vlek op de tekening die niet weg te krijgen is.

aucune information sur le suivie et envoie du colis

aucune information sur le suivie et envoie du colis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bestelling ging heel simpel, de tekening was in 1 keer goed. Bedankt

Goede service en duidelijke uitleg bij vragen! Blij met het resultaat! Is een erg leuk cadeau!

positief

zeer tevreden,rekening gehouden met mijn wensen,prachtig resultaat,snelle levering

Dorpsstraat 13

5735EA Aarle-Rixtel