Heel erg leuk, goeie service.

Wat ik het beste vond was de flexibiliteit en het meedenken. Het resultaat mag er echt wezen. Fijn op tijd geleverd. Het contact liep goed, als ik niet meteen de juiste persoon had belde die me dezelfde dag terug. Ook werd er snel op mijn emails gereageerd. Ik ben heel tevreden en zal Karikatuur.nl aan iedereen aanbevelen.

zeer goede karikatuur

mooie en goede karikatuur en nog snel ook,

Agréablement surprise

J ai adoré la caricature vraiment très réussie comme je l avais imaginé c est pour noël et ma fille va adorer un grand merci à vous

Levering zoals afgesproken, de karikatuur was prachtig! Zeker aan te raden!

wederom super!

Nu voor derde keer karikatuur laten maken en wederom super tevreden. Goede service, snelle levering en de ontvanger weer heel erg blij er mee. Het tovert een glimlach op het gezicht bij de mensen, dat is het mooiste compliment.

Snel en zeer goed gelukte karikatuur

Snelle reactie. Goed op de hoogte gehouden en zeer geslaagde karikatuur

Subliem

Mooie correcte afhandeling

Heel leuk, snel geleverd, als afspraak.

Positief!

Super leuk!

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten maar de karikatuur is zeer geslaagd! Alles wat ik heb aangegeven is er in verwerkt. Top!

Supergoed!

Van een foto een topkarikatuur maken: geweldig!

zeer mooie tekeningen

mooi en hartverwarmende tekeningen, waarvoor dank.

Positieve ervarvarinh

Goede communicatie via de mail

Mooie tekening

Levering en tekening ware prima, ook netjes verpakt. 30% toeslag ivm spoed (leveren over 5 dagen) vond ik aan de hoge kant.

Superleuk om cadeau te geven

Snelle levering en mooi kwaliteit.

prettig, hulpvaardig en snel

Het belangrijkste voor mij is dat de karikatuur goed lijkend en grappig is, daarnaast is het contact en de service zeer prettig en accuraat. Al met al een zeer goede ervaring.

Goede en vlotte levering

Nu voor de tweede keer een karikatuur laten maken en wederom erg leuk geworden, de reacties die we ontvangen zijn allemaal heel enthousiast. Er moest ook nog iets aangepast worden en binnen een half uur was er een nieuwe versie. Kan het iedereen aanraden.

Een zeer treffende weergave vanaf een uitsnede van profielfoto.

Mijn aanvullende verzoek per e-mail was zeer treffend vertaald naar de tekening. Echt geweldig !!! en keurig op tijd geleverd. Een compliment waard.

In één woord: uitstekend

Wij hebben alleen goede ervaringen met karikatuur.nl. De tekeningen zijn echt geweldig. Inmiddels hebben we er al 8 besteld en het is iedere keer een geweldig resultaat! De site werkt prima en levering is altijd op tijd.

Leuke karikaturen, goed gelijkend.

Drie x karikaturen besteld en altijd goed.

Erg leuke cadeaus!

resultaat is erg leuk, super persoonlijk cadeau, en goed gelijkende tekeningen. Het uplodaden van foto's vond ik wat beperkt. Mag 1 foto pp en dat is soms best lastig. Iets meer ruimte zou fijn zijn ( 2 bijv)

Super goede service en perfect kwaliteit

Super goede service en perfect kwaliteit

Tekening was prachtig!

Karikatuur laten maken van een collega die 12,5 jaar in dienst was, met zijn werkbus op de achtergrond. Ontzettend leuk geworden! Aanrader, maar houdt er rekening mee dat je geen aanpassingen meer kunt maken op de tekening.

Mooie duidelijk herkenbare karikatuur.

Mooi getekend, en herkenbaar wie er getekend is, verder fijn contact gehad over de mogelijkheden. Netjes op tijd bezorg.

Super en Origineel!

Wij maken nu al een paar jaar gebruik van de diensten van Karikatuur.nl Zowel zakelijk (drukkerij) als privé. We zijn altijd zeer tevreden met het eindresultaat. Je hebt toch altijd iets origineels in handen.

Dorpsstraat 13

5735EA Aarle-Rixtel