Brullend van lachbui dat tekening zo succes is!

Tekening is erg mooi en voor dat prijs zat ook kleuren gewoon in! Ik vond het erg succesvol en hele grote kans dat ik weer terug zal komen voor nieuwe opdracht voor ze! Kwaliteit is in orde en prijs is ook in orde! Mijn oma herkende het tekening meteen en zei het al meteen dat het mijn kleinzoon was! Leuk. Ja ik ben blij mee hoor! Dat opdracht had ik gegeven omdat ik graag nieuwe profielfoto voor whatsapp en Facebook etc en ik ben niet zo van foto. En karakituur is voor mij juiste oplossing! Dat hebben ze goed gedaan!

Mooi

Mooie karikatuur geworden nav ingestuurde foto’s. Goede service, alleen wel aan de prijzige kant.

Super mooi resultaat

Originele karikatuur

Precies aan het einde van de 2 weken 'levertijd' kreeg ik mijn karikatuur binnen. Het is een mooie karikatuur geworden en de toegevoegde details vanuit de hobby 'moestuin' zijn erg creatief. Verbetertip: - laat klanten ook de optie om meerdere foto's van 1 persoon aan te leveren (bijvoorbeeld een van de zijkant en een van de voorkant). Naar mijn idee zou de karikatuur dan wellicht nog beter (meer lijkend op de persoon) zijn geworden.

Mooi getekend precies zoals de foto

Precies alle details van de kleding nagetekend. Vond de neus wat te groot dus na een mailtje te hebben gestuurd hebben zit dit netjes voor mij aangepast! Leuk cadeau om te geven!

Leuke karikatuurvoldeed aan wens

Snelle levering binnen 24 uur zoals afgesproken. De karikatuur was leuk en ook degene om wie het ging vond hem leuk. We hadden maar 1 pepertje gedaan en dat was hij ook een beetje pittig en dat was goed. De site werkte ook goed. Het enige wat ik niet zo fijn vond is dat je als je een extra item erbij wil. Je veel te weinig tekst kan invoeren om aan te geven wat je precies wilt. Hiermee zal de tekenaar moeite hebben om te begrijpen wat je precies wilt en zal de grap die ermee bedoeld is vaak niet aankomen. Dit laatste zou een tip zijn voor verbetering. Groetjes, Erica

Ge-wel-dig!!!

Zeer goede service, komt afspraken na en prachtig karikatuur tekeningen als resultaat!!

Mooi resultaat

Foto van kinderen om laten zetten naar een karikatuur. Resultaat is erg mooi geworden. Goede duidelijke kenmerken. Andere opdracht loopt nog. Hoop dat deze net zo mooi word.

Heel blij mee

Op de website ziet het er allemaal uit, maar het is altijd afwachten. Tijdens het shoppen werd ik al goed geholpen via de chat. Eindresultaat is top! Ik had de wijnkist.

Matig tevreden

Er zijn 2 karikaturen (van de 7) die eruit springen. De andere lijken niet echt, de betreffende personen herkennen zichzelf niet. Jammer, zeker omdat het de bedoeling was cadeau te geven

Goede service en kwaliteit

We zijn erg blij met het ontwerp. We herkennen onze honden uit de karikatuur. Top gedaan.

Mooie en snelle kwaliteit voor een goede prijs

Heb alleen maar goede ervaringen. De reactie om de emails is snel, de kwaliteit van het werk is uitstekend. Ook bij aanpassingen werdt snel en adequaat gehandeld. Ik zou Karikatuur.nl zeker aanbevelen (en heb dat ook al gedaan).

Leuke dienst

Niet helemaal geluisterd naar de wensen maar wel leuk!

goed advies, voldaan aan mijn verwachtingen

mooi karikatuur ontvangen! Goed advies via de chat gekregen van Miriam.

SUPER, PRACHTIGE TEKENINGEN

Ook erg behulpzame en vriendelijke helpdesk.

Super karikatuur

Mooie karikatuur geleverd, precies zoals ik het wilde!

Eine kleine Zauberei

Wie auch immer das Ganze in der Unterstützung mit Digitaltechnik funktioniert: das Portrait ist zufreffend und vor allen Dingen "angenehm" getrofffen, weil nicht überzeichnet. Als Geschenk zu seinem 50gsten wird unser Freund sicherlich sehr begeistert sein. Haben Sie vielen herzlichen Dank für diese tolle Arbeit. Das ist ganz großes Kino :-) Herzliche Grüße Christian Dudek

Slecht gelukt

De persoon in kwestie vond de karikatuur heel slecht gelukt en vooral lelijk.. Niet leuk om zoiets te geven. Eerdere karikaturen waren beter gelukt.. Jammer!

Geniaal

Erg leuke, humorvolle en geniale afbeelding van mijn man. Erg blij mee!

UXOLT

I hope I will be happy when I received the images of my team?

Uit stekend

Zeer gemengde gevoelens

Hoewel ik de karikatuur heel erg vind lijken op de foto, ben ik minder tevreden over de service. Ik had een mok met portretkarikatuur besteld met een levertijd binnen 14 dagen. De karikatuur ontving ik digitaal binnen 14 dagen. Bij de karikatuur had ik nog een toevoeging van een bedrijfslogo. Deze staat zo klein in de hoek dat je de tekst niet eens kan lezen. Het is dus niet meer dan knippen en plakken, voor €8 vind ik dit heel duur. Ik had nog de hoop dat de het logo apart op de mok stond geprint, maar dat was niet zo. Op de mok heb ik echter lang moeten wachten. Blijkbaar ontvang je de mok 1 week later dan de levertijd van 2 weken. Door de vakantie was dit ook nog eens vertraagd. In plaats van dat ik hiervan op de hoogte werd gesteld door het bedrijf, moest ik er achteraan mailen. Uiteindelijk 4,5 week na het plaatsen van de bestelling de mok ontvangen.

elke tekening is weer mooi

We laten voor elke collega die ons verlaat, door pensioen of een andere baan, een karikatuur maken.. Elke keer zijn ze weer geweldig en is de getekende collega blij met het cadeau. heel af en toe is de tekening niet helemaal treffend, door de aangeleverde foto, maar dan is er in no time een kleine aanpassing.. echt een aanrader..

Goede snelle service waar je uiteraard ook voor betaald

Prijs/kwaliteit waardig, zeer goed gelijkend maar jammer dat je voor ieder item of tekst op de tekening apart moet betalen waardoor de prijs best snel kan oplopen. Geen probleem om wat extra's te betalen voor een snelle service

Duur maar zeker gaaf!

Wij hebben een karikatuur laten maken van een voetbalteam ter afscheid van de teamleider. Het eindresultaat is heel mooi geworden. Wel jammer dat elke wens voor iets extra's in rekening gebracht wordt. Het contact met Miriam was helemaal top. Karikatuur.nl denkt goed mee. Verder zeer tevreden.

Dorpsstraat 13

5735EA Aarle-Rixtel