Pluspunten

Zeer creatief Levering binnen afgesproken termijn Snel helpende hand bij vragen invullen nieuwe website

Tip. Geef een voorbeeld van een foto met karikatuur 1, 2 en 3 pepers op de website. Dank heb je enig inzicht over hoe dat er dan uitziet.

Pluspunten

Origineel, entertainment, snelle levering.

Op mijn mobiel is het lastig bestellen in de webshop. Maar via mijn laptop ging het top!

Pluspunten

Kwaliteit van de karikatuur, tijdige levering, allemaal perfect!

Pluspunten

Snel en flexibel. Hele leuke tekening

Pluspunten

Zeer mooie tekening, precies wat ik zocht!

Pluspunten

Super leuke karikatuur. Goede service, na een mail hebben gestuurd, gelijk een mail terug. Geleverd binnen de 10 werkdagen. Top.

Geen.

Pluspunten

Tekeningen zijn subliem. Levering is volgens afspraak altijd op tijd.

van al mijn bestellingen is één keer een klacht niet echt netjes afgehandeld. Voor verbetering werd een meerprijs gevraagd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website ziet er heel goed uit maar de resultaat van de bestelde product heel erg slecht. Heel erg teleurgesteld: (

2 sterren: slechter dan verwacht

- karikatuur lijkt niet op foto - info op website onduidelijk - telefonisch contact na 3x proberen onmogelijk

Pluspunten

Snelle levering!!! Heb de 24u service genomen.... Leuke eigen inbreng :)

Pluspunten

Net, mooi werk. Goed afgeleverd, origineel. Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie karikatuur, snelle reactie.

Hebben zich niet aan de 10 werkdagen gehouden. Ontvingen pas laat een conceptversie van de karikatuur. Na akkoord van de conceptversie hebben wij wel snel onze levering binnen gekregen.

Pluspunten

Snelle service en uitstekende karikaturen.

Pluspunten

Prachtig tekenwerk, bij contact via mail snel reactie. Gevraagde karikatuur is uiteindelijk op zeer groot doek geprint. Tekening was van zeer goede kwaliteit waardoor het heel scherp op doek kwam !!

Bij aanlevering schets werd aangegeven dat dit de door u bestelde karikatuur was, dat verraste mij wel even want het ging toch echt om de schets. Dit had dus anders omschreven moeten worden.

Pluspunten

Geweldig!! We hebben niet lang hoeven wachten op de tekening. Lag in een deuk van het lachen. Wat een geweldig talent heeft deze tekenaar!

Pluspunten

Tijdens mijn scriptieonderzoek over het 'groteske' kwam ik gelukkig op jullie site terecht. :) Ik ben zeer tevreden over de gekochte karikatuur en leuk om dit bij hetzelfde bedrijf te kunnen combineren met producten waar de karikatuur op verwerkt wordt!

De website is een klein beetje onoverzichtelijk omdat hoofdstukken in verschillende richtingen staan opgedeeld en er daarnaast nog heel veel te zien is, alsof zoveel mogelijk karikaturen in één oogopslag zichtbaar moeten worden. (met een minimaal aantal karikaturen straalt de professionaliteit er ook van af)

Pluspunten

Super snelle service! 24 uur is ook echt binnen 24 uur je karikatuur in je mailbox. Het is aan alle verwachtingen voldaan, super!

Een bevestigingsmail voor wanneer het geld ontvangen is zou ik op prijs stellen.

Pluspunten

Leuk, goede karikaturen. Bedrijf is dik in orde, alles werkt perfect.

Geen verbeter punten. Karikaturen blijven natuurlijk moeilijke dingen, de ene mens heeft een kop waar iedereen een karikatuur van kan maken en veel mensen lijken weer zoveel op elkaar dat het lastig is om er een bepaalde trek uit te halen.

Pluspunten

Je krijgt direct een reactie als je een vraag hebt. En een fantastisch resultaat! Bedankt!

Pluspunten

Knap hoe ze van een foto iets geweldigs kunnen maken

Pluspunten

Super valt niets op aan te merken zeer tevreden

Dorpsstraat 13

5735EA Aarle-Rixtel