Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbetere telefonistes na dat ik mede deel dat de website aangeeft voor 17:00 besteld volgende dag leveren schreeuwde de dame in kwestie (ALS HET OP VOORAAD IS) waarop ik zei dat staat er niet bij de zeer chagrijnige telefoniste smeet de telefoon erop bestel hier iidg niet weer.
U bent bekend in de materie en wist dat dit artikel in Nederland nergens voorradig is. Beetje flauw dan om de rol van onwetende klant te spelen.
Pluspunten
Ik heb een Agendavulling 2018 DELTA 7 dag/2pagina bestelden en betaald, bestelnummer 900165, maar niets ontvangen. Totaal 10,32 euro.
Het versturen van een aanvraag voor geven van een review gaat automatisch, het sturen van goederen kennelijk niet. Hopelijk heeft u uw bestelling wel ontvangen, sorry voor het ongemak
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenAls een product niet leverbaar is, dan moet dit duidelijk zijn.
Met meer dan 60.000 artikelen op de site komt het helaas wel eens voor dat artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Niet alle leveranciers geven actuele voorraadinformatie. maar we bieden altijd een alternatief of geld terug als aanbod. Sorry voor het eventuele ongemak.
Pluspunten
Een artikel was niet leverbaar maar stond wel op de website. Een snelle oplossing werd geboden.
VerbeterpuntenInformatie op de website moet wel kloppen.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling en op zeer effectieve wijze een goede oplossing voor een probleem aangeboden. Top!
Pluspunten
Goede communicatie. Ze zijn helder in wat ze kunnen leveren en komen afspraken na. Keurig mijn geld teruggekregen toen bestelling niet geleverd kon worden. Heldere informatie via de mail.
Pluspunten
Ze zijn snel en adequaat. De etool om je bestelling te volgen is duidelijk en de telefonische service ook.
Pluspunten
Waarschijnlijk op tijd geleverd.
VerbeterpuntenAls je bij de buren afgeeft, doe dan een briefje in mijn brievenbus.....
Onze vervoerder moet uiteraard een bericht achterlaten. Gelukkig heeft u uw bestelling ontvangen. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Niets aan te merken. Snel en correct.
Beoordeling bedrijf nadat er geleverd is
Helaas heeft de leverancier onverwachts het product uit het assortiment gehaald, daar kunnen wij niets aan doen. Wij beiden bijna altijd een passend alternatief en anders storten wij het geld terug. Jammer dat u niet tevreden bent, maar wij kunnen niet toveren.
Pluspunten
De rekenmachine die wij wilden aanschaffen bleek niet meer leverbaar, er is een nieuwere versie aangeboden voor dezelfde prijs. Top.
VerbeterpuntenMisschien beter in de gaten houden of zaken die je aanbied nog wel leverbaar zijn.
Pluspunten
Snelle reactie nadat bekend werd dat het bestelde product niet leverbaar was.
VerbeterpuntenProducten die niet leverbaar zijn, moeten van de site worden afgehaald.
Helaas heeft de leverancier onverwachts het product uit het assortiment gehaald, daar kunnen wij helaas niets aan doen. Omdat het product op heel veel lijstjes van scholen staat halen we het nog niet van de site. Wij beiden een passend alternatief en anders storten wij het geld terug.
Pluspunten
Het telefonisch contact was prima..goede uitleg en welwillendheid. Heel fijn dat er vanuit de klant gedaxht wordt om voor een duurdere rekenmachine dezelfde prijs te vragen ondanks de onzorgvuldigheid van de schol3n. Ik hoop dat ze de moeite waarderen die vanuit jullie bedrijf komt. Nog hartelijk dank.
VerbeterpuntenWelnee..gaat prima zo
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb de productie op zondag gebesteld, tot nu toe geen.!!!
Helaas is de rekenmachine die u wilde niet meer leverbaar, we doen ons beste om een passend alternatief aan te bieden. dat voorstel heeft u inmiddels ook ontvangen. Sorry voor het ongemak
Pluspunten
voor het eerst besteld en perfect gegaan bedankt
Pluspunten
Doordat er een fout in het magazijn was gemaakt werden de foute spullen afgeleverd. Vervolgens werd alles gedaan om de volgende dag de juiste spullen bij ons te krijgen.
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.