bestelling producten niet aanwezig wel betaalt lang wachten op geld terug nu na drie dagen nog niet
Helaas kunnen wij geen actuele voorraad informatie tonen op onze site. Gelukkig kunnen we 98% van de orderregels op tijd uitleveren. Geld terug doen wij direct, maar gaat altijd via de betaalprovider, dat duurt soms aantal dagen, maar hebben wij helaas geen invloed op. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Ontzettend fijne webshop waar ik (eindelijk) heel makkelijk de dingen kon vinden die ik nodig had. Ook hoef je geen enorm grote pakketten af te nemen. Voor mij als beginnend winkeltje, helemaal geweldig. De levering was supersnel. Kortom, alleen maar lof over dit bedrijf. Jullie staan opgeslagen in mijn favorieten!
VerbeterpuntenIk kan werkelijk niets bedenken!
Pluspunten
Het is een goede service
VerbeterpuntenNee hoeft zeker niet
Pluspunten
Correcte e keurige afhandeling van de bestelling
Pluspunten
VerbeterpuntenProductinformatie niet duidelijk genoeg. Verschil artikelen is minimaal beschreven. Daardoor verkeerd product besteld en het is me door verzendkosten én administratiekosten ( wegens registratie back to stock) veel te duur om te retourneren. Telefoonnummer op bestelbon/site wordt niet aangenomen.
Pluspunten
-snelle levering -goede prijzen!
Pluspunten
Prima prijs en service
Pluspunten
perfect op alle gebied
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, goede prijs
Pluspunten
Ik heb betaald voor vijf applicatie folders, maar ik krijg slechts drie, waren er een aantal verborgen kosten? Ich habe für fünf Bewerbungsmappen bezahlt, aber ich bekomme nur drei, gab es einige versteckte Kosten?
Wij hebben uw order gecontroleerd en u heeft echt maar 3 stuks besteld en betaald, deze beoordeling is onterecht
Pluspunten
afspraak is afspraak, er werd keurig gebeld omdat een artikel niet op voorraad was.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en correcte levering
Pluspunten
Snel geleverd netjes verpakt ik ben tevreden
Pluspunten
Eeerste bestelling, alles was oke.
Pluspunten
bij niet kunnen leveren is het bedrag snel teruggestort
VerbeterpuntenDingen die op de website besteld kunnen worden zijn achteraf gezien niet leverbaar :-(.
Helaas hebben niet al onze leveranciers een automatische melding van niet (meer) leverbare artikelen en staan er soms artikelen op onze site die niet meer leverbaar zijn. We proberen dit tot minimum te beperken, vaak lukt dat ook. Sorry voor het ongemak
Pluspunten
Snelle levering, goede prijsstelling.
VerbeterpuntenIk kreeg geen melding dat de bestelling verstuurd was, ook geen track and trace code. Alleen een briefje, zonder afzender van het pakket, thuis dat de bezorger van DPD geweest was en dat ik mijn pakket 2 kilometer verder kon ophalen. Dat kan beter!
Bedankt voor uw melding, we gaan de vervoerder hier op aanspreken. Veel succes met uw spullen.
Pluspunten
Ik werd meteen geïnformeerd dat een artikel een lange levertijd had. Kreeg de volgende dag vergelijkbaar artikel toegestuurd.
Pluspunten
Gebeld voor voorraad info, mevrouw had netjes de twee stuks die er waren apart gehouden. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen track and trace, vinden sommige memsem belangrijk.
De kaarten hadden niet in een grote doos gehoeven en in een enveloppe verstuurd kunnen worden. Dat had verzendkosten gescheeld. Dat had ik in een review geschreven. Het bedrijf heeft gereageerd en gaat hier mee aan de gang. Goede aftersales!!
We zullen onze inpakkers hierop aanspreken. bedankt voor de tip en veel plezier van uw bestelling
Pluspunten
Snel en makkelijk bestellen en betalen en volgende dag geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk website. Betaling na levering mogelijk. Prettig!
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.