Pluspunten
Er is nog niks geleverd, dus ik kan nog geen beoordeling
VerbeterpuntenEr is nog niks geleverd, dus ik kan nog geen beoordeling
Op onze site staan artikelen uit magazijnen van verschillende leveranciers. Sommige leveranciers hebben langere levertijden, de artikelen zijn herkenbaar doordat er letters aan het einde van de bestelcode staan. Wij communiceren dit op onze site, maar dit is niet altijd duidelijk. Bij de volgende update gaan we dit duidelijker vermelden. Sorry voor het eventuele ongemak van een langere levertijd
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Zondag besteld dinsdag in huis. Top!!
Verbeterpuntengeen
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Het is dat ik net belde en toen bleek dat mijn order in de spambox van het bedrijf terecht is gekomen. Wordt in orde gemaakt is me beloofd maar als ik niet had gebeld was ik zo dagen verder.
Helaas worden e-mailadressen met een Yahoo extentie door onze ICT-afdeling aangemerkt als met verhoogd risico. We controleren nu elke dag onze spam-box. Sorry voor het ongemak en de vertraging
Pluspunten
Per telefoon en mail perfect bereikbaar. Keurig en goed verzorgde levering en producten!
Verbeterpunten2 van de 3 producten werden een week na bestelling geleverd ipv 2 dagen na bestelling zoals het andere product. Daarom lagere waardering snelheid.
Pluspunten
Ik had voor onze school 40 pakjes stiften nodig, deze waren niet op voorraad. Maar na één telefoontje was het geregeld en ik had op zeer korte termijn de stiften in huis!
Pluspunten
pakket tijdje terug ontvangen, een lamineerapparaat, nu dacht ik laat ik hem eens testen want het is een sint cadeau dus lullig als hij het straks niet doet. En helaas het apparaat deed het ook niet, direct gebeld geen gehoor maar werd binnen enkele minuten teruggebeld en direct werd een oplossing gezocht. Dag erna zou het nieuwe apparaat er zijn.En hij werd inderdaad aangeboden de dag erna. Nu werkt hij wel ;-) Super goede en snelle service, dat is waar een kleiner bedrijf groot in kan zijn.
Sneller leveren svp.
Pluspunten
Wat ik besteld had. Was binnen 24 uu bij mij in huis keurig!!
VerbeterpuntenBen heel tevreden dus geen verbeterpunten
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenLangzame leveringen
Pluspunten
Producten besteld uit voorraad, zeer goed geprijsd tov reguliere grote kantoorhandelaren die deze produkten voor 50% meerprijs ook leveren. Bedrijf biedt Billink aan, waardoor achteraf betalen ook tot de mogelijkheden behoort. Biedt de besteller iets meer zekerheid.
VerbeterpuntenLevertijd wordt echter niet waargemaakt Vrijdag besteld, zaterdag geleverd moet nog eens gecontroleerd worden. En track en trace nummer zou ook handig zijn. Het later ontvangen van een produkt is het probleem niet, maar hou dan liever een ruimere levertijd aan i.p..v de 24-uurs levering. Zolang het maar klopt. Bijv binnen 3 werkdagen. Mocht het produkt dan binnen 1 werkdag geleverd worden, levert dan alleen maar tevreden klanten op.
Pluspunten
alles is oke toppie
Pluspunten
VerbeterpuntenLeveren wat besteld is, zou prettig zijn. Levering bij mij was incompleet. Erover gemaild maar geen reactie terug ( doch weekend...)
Wij leveren alleen aan bedrijven en zijn daarom in het weekend niet aanwezig.
Pluspunten
De prijzen van de producten zijn scherp, de betaling verloopt goed, de levering gaat razendsnel. Alles klopt!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Positief en persoonlijk mailcontact ( Irene) Restitutie van het betaalde bedrag werd vlot in gang gezet.
VerbeterpuntenIk hem 's middags een artikel besteld en betaald. Pas geruime tijd later ('s avonds) ontving ik een berichtje dat het artikel niet op voorraad was. Gezien de haast, van mijn kant, vroeg ik om een alternatief. Dit was wel op voorraad, maar kon alleen verzonden worden door een nieuwe order te plaatsen en de oude order te laten vervallen. Die dag was ik niet thuis en kon niet betalen via ideal. Daarnaast was het een Nationale feestdag in Duitsland, waardoor er niet geleverd werd. Al met al zou de levering veel te lang duren en heb ik de order laten vervallen. Verbeterpunt: meteen het gevraagde vervangende artikel opsturen, evt. met acceptgiro voor het resterende bedrag.
Jammer dat het niet gelukt is om u te helpen. Ons bestel en betalingsproces is volledig geautomatiseerd, waardoor afwijkende werkwijzen helaas niet mogelijk zijn. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Bestelling was er al eerder dan ik dacht! Goedkoopste site die ik kon vinden.
VerbeterpuntenDe plaatjes van de posca stiften zijn bijna allemaal hetzelfde dus het is heel onduidelijk welke kleur je bestelt. Ik had namelijk een pakketje met 8 stiften, die werd omschreven als 'koude kleuren' maar er stond niet bij welke kleuren dat zijn?! Moest het googelen en was er onzeker over. Daarom heb ik de betrouwbaarheid een 6 gegeven.
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.