Pluspunten
Absoluut heel tevreden!!!
Pluspunten
heel attent...werd gebeld over aflever dag .. keurig in orde
Pluspunten
duidelijke site, prima service kortom, tevreden klant
Pluspunten
Goed product, scherpe prijs, geleverd op gevraagde dag
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Bestelling leveren
Jammer dat u niet tevreden bent. Op onze site staan een aantal producten die uit andere magazijnen komen, deze hebben een langere levertijd. Deze artikelen zijn herkenbaar aan letters in het artikelnummer. Sorry voor het ongemak
Pluspunten
Geen ervaring mee.
VerbeterpuntenArtikel in Sale gekocht maar was blijkbaar al niet meer leverbaar en kreeg een mail dat deze geannuleerd zou worden. Het up to date houden van de producten zou hier wel op zijn plaats zijn geweest of het aanbieden van een alternatief.
NiceSupplies heeft hele scherpe prijzen, dat maakt het voor ons helaas onmogelijk om als de actievoorraad op is voor de actieprijs na te leveren. Sorry voor het ongemak
Pluspunten
Lage prijzen in vergijking met andere leveranciers
Geen, ga vooral zo door!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenNvt
Op website vermelden dat producten niet op voorraad zijn en er een lange levertijd op rust.
Met meer dan 60.000 artikelen op onze site komt het helaas wel eens voor dat een artikel (tijdelijk) niet meer leverbaar is. Wij nemen altijd contact op met de klant en u heeft de keuze om te wachten of geld terug te krijgen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en lage prijs
Pluspunten
Snelle levering, correcte prijs
Pluspunten
Was een goede actie
VerbeterpuntenAls dan een besteld product niet voorraad is optie geven om op nieuwe voorraad te wachten voor dezelfde prijs. In plaats van geld direct terugstorten vind ik geen nette regeling
Pluspunten
gemak voor te bestellen en de mogelijkheid om achter te betalen. Na ontvangst van de bestelde artikelen, het betaald. Ontvangst van de artikelen was ook snel. Kortom helemaal in orde.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenVoor de niet geleverde goederen het betaalde geld retour sturen
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.