Pluspunten
Top s elle levering scherpe prijzen...
Pluspunten
alles was prima verzorgt
Verbeterpuntenwat de levertijd betreft ik had gevraagd levering op maandag kreeg het pakket pas op woensdag
Pluspunten
bij vragen heel goed bereikbaar en behulpzaam bij zoeken naar een oplossing.
Verbeterpuntenemail sturen naar klant als bestelling later uitgevoerd wordt dan gepland.of aangekondigd op de website
Pluspunten
Nette prijs, snelle levering!
Pluspunten
Keurige en snelle afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenLink voor track en tracé werkte niet. Kon niet zien wanneer/hoelaat mijn pakketje aan kwam. Helaas een behoorlijk hoge verzendkosten.
Pluspunten
VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS PRIMA SERVIECE
VerbeterpuntenNOG GEEN ERVARING EERSTE KEER BESTELD
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en in verhouding een goede prijs
VerbeterpuntenVerzendkosten lager zien te krijgen
Pluspunten
Op tijd & compleet geleverd.
VerbeterpuntenDe verpakking was half gescheurd. Dat kan beter.
Pluspunten
100% bestel gemak! Nette en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Omdat het een vrij onbekend bedrijf is, twijfelde ik over de aankoop. Maar die twijfel is helemaal weg. Goede service en snelle bezorging. Dus bestel gerust.
VerbeterpuntenGeen.
Een heel groot nadeel vind ik de verzendkosten. Het is dat ik de schaar echt nodig had, anders zou ik nooit op deze site besteld hebben. Een schaar die gewoon door de brievenbus kan en dan zes euro verzendkosten betalen vind ik niet in verhouding.
Als de bestelde en betaalde product niet op voorraad is en niet meer geleverd wordt. Hou kan ik dit dan bestellen ???? MAAR WEL BETALEN. GELD NOG NIET RETOUR. SLECHT
Met meer dan 60.000 artikelen op de site komt het helaas wel eens voor dat een artikel niet meer leverbaar is. In dat geval informeren wij altijd z.s.m. de klant en wordt er indien beschikbaar een alternatief aangeboden. lukt dit niet dan ontvangt u uw geld retour via iDeal of PayPal, afhankelijk van de wijze waarop u heeft betaald. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
de scherpe prijs
VerbeterpuntenHet feit dat er gezegd wordt de volgende dag in huis is niet waar ik zit nu nog te wachten.......
NiceSupplies levert 60.000 artikelen afkomstig van verschillende leveranciers en uit verschillende magazijnen. Sommige artikelen hebben een langere levertijd, dat staat ook op de site aangegeven. Hopelijk bent u verder wel tevreden over de producten.
Pluspunten
Goede verpakking. Goede prijs.
VerbeterpuntenNiet kunnen leveren i.v.m. geen voorraad. maar het item stond wel te koop.
Pluspunten
veel minder gangbare producten
VerbeterpuntenTot op heden nog niets ontvangen
NiceSupplies levert 60.000 artikelen afkomstig van verschillende leveranciers en uit verschillende magazijnen. Sommige artikelen hebben een langere levertijd, dat staat ook op de site aangegeven. Waarschijnlijk heeft u dat niet gezien. Hopelijk bent u verder wel tevreden over de producten.
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.