Helaas niet aangekomen spullen! Ook niets gehoord. Dat betekent dat ik actie moet gaan ondernemen en dat wil je juist niet bij online bestellen! Ook verzendkosten erg hoog!
NiceSupplies levert 60.000 artikelen afkomstig van verschillende leveranciers en uit verschillende magazijnen. Sommige artikelen hebben een langere levertijd, dat staat ook op de site aangegeven. Waarschijnlijk heeft u dat niet gezien. Hopelijk bent u verder wel tevreden over de producten.
Pluspunten
De leversnelheid en prijs zijn prima, als je maar het juiste krijgt.
VerbeterpuntenTelefonische afspraken nakomen bij retourneren gebeurt (er zou een korting gegeven worden op de retourkosten, maar er kwamen uiteindelijk juist kosten bovenop), vervolgens reageert het bedrijf niet meer op de emails. Persoonlijk vind ik het heel frustrerend als telefonisch afspreekt een bedrijf je geld maar deels terugboekt en niet meer reageert. Voor mij nooit meer via deze club. Betaal liever meer voor een betrouwbare club.
Nicesupplies levert snel en tegen zeer lage prijzen. Om dit te kunnen doen rekenen we altijd order- en verzendkosten en laten wij bestellers die extra kosten veroorzaken, bijvoorbeeld voor retour halen van spullen, een deel van deze kosten zelf betalen. Dit staat ook duidelijk in onze leveringsvoorwaarden. Dit heeft niets met onbetrouwbaarheid te maken, maar met ons principe dat iedere klant zijn eigen kosten betaald en zo profiteert van de laagst mogelijk prijs..
Pluspunten
Ik ben gebeld over de gewenste levertijd.
VerbeterpuntenOmdat ik alleen een dag in kon vullen en geen exacte datum moet u volgens mij teveel gaan bellen. Daarom beoordeel ik u , nu nog met een 7
Pluspunten
Snelle reactie, direct op eerste werkdag gebeld dat product niet meer leverbaar is. Terugstorting bedrag een dag later geregeld.
VerbeterpuntenOp de hoogte zijn van de gevoerde artikelen zodat geen zaken worden aangeboden die niet meer leverbaar zijn.
Pluspunten
snelle levering en een knuffeltje extra erbij, beviel priam
Pluspunten
Supersnelle levertijd.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn wel pittig.
Pluspunten
gunstige prijs
Verbeterpuntenna bestelling blijkt dat artikel niet meer voorradig is, alternatief heeft ook lange levertijd. Op website was een korte levertijd vermeld.
Wij kunnen helaas nog geen voorraad tonen op onze website. Ondanks onze hoge uitleveringsgraad van 98,5% is het met ruim 50.000 artikelen op onze site niet te voorkomen dat een artikel niet (meer) leverbaar is, Sorry voor het ongemak
Pluspunten
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMeer naamsbekenheid
Pluspunten
Een van de weinige bedrijven die nog Multo interieurpapier 17-gaats 80gr blanco kon leveren
Verbeterpuntenk zou er geen wet
Pluspunten
snel !! en producten goed beschreven
Pluspunten
Doen wat ze beloven en hebben een scherpe prijs.
VerbeterpuntenAls er een minpuntje genoemd moet worden (maar dat is er eigenlijk niet) dan is het dat de levering in 2 delen plaatsvond. Een levering daags na de bestelling/betaling. De andere levering een dag later. Is dat een ramp? Neen, zeker niet.
Pluspunten
artikel was op voorraad, betaling ging makkelijk
Verbeterpuntenlevertijd was totaal niet zoals beschreven. woensdag besteld, dat zou betekenen donderdag geleverd. ik kreeg het pakket pas bijna een week later , op een dinsdag, waardoor ik zonder kado naar een verjaardag moest gaan.
Pluspunten
Breed assortiment, ook veel in kleinverpakking of per stuk verkrijgbaar. Duidelijke productomschrijvingen.
VerbeterpuntenFiltermogelijkheden bij het zoeken naar producten: nu kan je 1 merk of type product selecteren en daarna moet je door een X aantal bladzijden bladeren om te vinden wat je zoekt. Dat kan efficiënter!
Pluspunten
Na computer storing snelle levering
Verbeterpuntengeen
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.