Pluspunten
alles goed verlopen
Pluspunten
Betrouwbaar en hanteert een goede prijs
VerbeterpuntenBepaalde producten kunnen door de brievenbus, hiervoor is geen pakketdienst voor nodig. De verzendkosten van de pakketdienst drukken de prijs en een ruimere levertijd.
Pluspunten
Correcte afhandeling!
VerbeterpuntenNiet gevonden.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke facturatie.
VerbeterpuntenEr is (schijnbaar) geen contact tussen de feitelijke leverancier en Nicesupplies. Als er iets niet uitgeleverd wordt wat wel betaald is sta je met lege handen. Nice supplies reageert niet op mail of telefoon (die wordt niet opgenomen). Gezien het concept van NiceSupplies (franchise webshop van Multi-office) zijn er betere kandidaten te vinden.
NiceSupplies werkt met een klein team en we zijn daarom niet altijd telefonisch bereikbaar. Normaliter reageren we wel direct op e-mails, telefonisch contact is echter wel mogelijk. Jammer dat we u niet volledig tevreden hebben kunnen stellen.
Pluspunten
Goede communicatie, super snelle levering
Pluspunten
Prima klantenservice met snelle reacties. Na een verkeerde bestelling was dat binnen een uur (met verschillende bevestigingen regeld). En kreeg ik de bestelling gewoon nog de volgende dag.
Pluspunten
een deel van de bestelling was niet voorradig. ik werd netjes gebeld met een goede oplossing.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
open communicatie levering nog geen ervaring mee
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het is allemaal perfect verlopen. Ik zou wat moeten verzinnen om iets negatiefs te bedenken. En dat ik niet.
5 afvalbakken besteld, min punten: - ik zou een mail krijgen met track&trace, niet gehad! - ik heb duidelijk aangegeven bij 'opmerkingen' 'afleveren bij buren indien niet thuis' - pakket mee terug genomen op 24-9 omdat niemand thuis was (zie bovenstaand) - gebeld met jullie logistieke partner, volgende dag 25-9 nogmaals bezorgen en ik word een uur van tevoren gebeld..NEE TOCH NIET.. pakket wederom mee teruggenomen - weer gebeld met DE KLOK, jullie logistieke partner, Bij buren bezorgen wisten hun niks vanaf, Ma 28-9 nogmaals proberen... ik word een uur van tevoren gebeld....ben benieuwd... Geen idee of het mis gaat bij jullie of de leverancier, echt soepel gaat het niet.
Jammer dan de levering niet soepel is verlopen. NiceSupplies levert alleen aan bedrijven en geven daarom leveringen nooit af bij de buren. Dit hadden we natuurlijk even moeten melden na ontvangst van uw bestelling. Inmiddels heeft u uw bestelling in bezit en we wensen u daar veel succes mee, sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Snelle levering en komt afspraken na.
VerbeterpuntenNiet de goedkoopste is gebleken, maar wel betrouwbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenDe waterflessen die ik heb besteld leken gebruikt. Ze zijn helemaal smerig en flink bekrast. Niet professioneel om dit te leveren aan een klant.
Vervelend te lezen dat u niet tevreden bent met de uitlevering van uw bestelling. Wij leveren beslist geen gebruikte artikelen, maar artikelen mogen natuurlijk ook niet vies of beschadigd zijn. Ik ga er van uit dat u de dopper inmiddels in gebruik heeft genomen en stuur u daarom ter compensatie voor het ongemak een kortingscode waarmee u 6,00 korting krijgt op uw volgende bestelling en dat mag ook iets anders zijn dan een Dopper. Sorry voor het ongemak
Pluspunten
Supersnelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.