Pluspunten
VerbeterpuntenGeen gebruiks aanwijzing bij het produkt
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over de snelle levering! Ik heb op maandag avond besteld en de producten zijn dinsdag al geleverd.
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering. Duidelijke website. Tevreden.
Pluspunten
ingrid
Verbeterpuntenslechte voorraadadministratie hoge verzendkosten
Wij hebben meer dan 20.000 artikelen in onze shop, dan komt het weleens voor dat een artikel niet (direct) leverbaar is. Wij nemen dan zsm contact op met de klant om alternatief te bespreken. Nicesupplies kiest er voor om de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen te stoppen, daarom zijn onze prijzen zo laag. De kosten staan duidelijk op onze site aangegeven, daar doen we niet geheimzinnig over.
Pluspunten
Bijzonder tevreden over de prijs van het bestelde product en daarbij de snelle levering.
Pluspunten
Uitstekende service!
VerbeterpuntenVind het jammer dat er zoveel kosten bij komen kijken
Pluspunten
product is niet geleverd, wel betaald
Verbeterpuntenvermeld van een product de levertijd, dan weet de klant waar hij aan toe is.
Het is helaas niet mogelijk voorraad te tonen in onze shop. Maar met een uitleveringspercentage van 98 procent kunnen we bijna altijd snel leveren. Indien een artikel niet meer leverbaar is bieden we een alternatief aan of storten geld terug.
Pluspunten
hartelijk dank voor de nazorg na de eerste bestelling.
Aantal afgeleverde produkten klopt niet. 1 stuk geleverd ipv 3!
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook onze orderpickers maken wel eens een telfout. Dat is vervelend, maar we herstellen altijd onze fouten. In overleg met klant wordt een nalevering gedaan of het teveel betaalde retour gestort. Sorry voor het ongemak.
Was maandag besteld en zou woensdag geleverd worden; werd donderdag. Was voor ons toch snel genoeg.
als ik iets bestel op internet, kijk ik naar snelheid van leveren, anders kan ik het zelf ergens gaan kopen. Nu hoor ik na bestellen en betalen na 1-2 dagen dat het product pas over 10 dagen leverbaar is!
NiceSupplies levert standaard de volgende werkdag. Wij hebben een hele hoge uitleveringsgraad, maar met ruim 60.000 artikelen op de site kan het voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Wij informeren direct de klant en als klant niet wil wachten storten wij de betaling terug. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
heb nog niets ontvangen maar wel betaald is dit positief of negatief naar een tijdsbestek van ruim een week.
Verbeterpuntengraag antwoord op mijn vraag.
Helaas is het door u bestelde artikel niet meer leverbaar. Wij verwachtte nog wel een levering begin januari. Toen wij definitief geen agenda's meer zouden krijgen hebben we u via mail geïnformeerd en het geld terug gestort. Sorry voor het ongemak.
Graag had ik mijn bestelling na mijn betaling 1 of 2 dagen daarna bezorgt willen krijgen. Nu is het na 3 dagen nog niet bezorgt.
Met 20.000 artikelen op onze site komt het helaas wel eens voor dat artikel tijdelijk of helemaal niet meer leverbaar is. Wij informeren klanten als levering niet meer komt of vertraagd is en geven dan alternatief of optie geld terug te storten. Sorry voor het ongemak.
Geef op de website al aan of een product is uitverkocht. Heb een bestelling geplaatst maar niets ontvangen. Product is uitverkocht. Geld moet teruggestort. Vervelend. Krijg dan ook nog een evaluatieverzoek.
Met 20.000 artikelen op onze website komt het helaas wel eens voor dat een artikel niet meer leverbaar is. Indien er een alternatief is bieden we dat aan en anders storten we altijd geld terug. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenZendingen welke door de brievenbus afgeleverd kunnen worden, waarom dan toch de hogere verzendkosten? is volgens mij een argument om niet te bestellen. Daarom ook maar twee en een halve ster Beste mensen, ik heb deze in mijn ogen verbeterpunten niet als negatieve kritiek geschreven, maar uit oogpunt van de consument. Ik begrijp best dat de verzendkosten betaald moeten worden, doch bij een kleine bestelling zijn op deze manier de verzenkosten dikwijls hoger dan de productprijs. U kunt de prijs van de producten dan wel laag houden, maar voor de consument geldt toch altijd het bedrag wat werkelijk betaald moet worden. Kleine dingen kunnen namelijk in een enveloppe, een paar postzegels erop en door de brievenbus. m.vr.gr. F.wierckx
Nicesupplies rekent altijd € 6,00 order en verzendkosten, daarom kunnen we de prijzen van de producten laag houden. Wij hebben deze kosten duidelijk vermeld op onze site en in het winkelmandje, dit kan dan ook geen verrassing zijn.
Pluspunten
Zeer snelle probleemloze levering (binnen 24 uur) en uitstekend verpakt. Net als vorig jaar was de jaaragenda via mijn vaste (grote) leverancier niet te bestellen maar NiceSupplies kon hem wederom leveren... Prima!
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en bestelgemak zijn de overduidelijke pluspunten
VerbeterpuntenZou het niet weten. De levering is iets verlaat maar dat ligt uiteraard aan de feestdagen die er tussen liggen.
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenWordt professioneler
Dymo had aangegeven dit product eind 2014 te gaan leveren. Nu blijkt dit pas medio 2015 te komen. Wij hebben product van de site gehaald en uw order gecrediteerd en het geld teruggestort. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
levering binnen een paar dagen ondanks de feestdagen bij de jaarwisseling. prijs heel scherp.
Verbeterpuntentussentijds informeren over status van bestelling / verzending zou handig zijn.
Wij sturen een track en tracecode mee met de digitale pakbon. Wellicht heeft u die over het hoofd gezien.
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.