Pluspunten
Alles keurig in orde.
Pluspunten
Zeer bedankt voor de geweldige afhandeling !!!!!! Ga zo door- Met vriendelijke groet, Frans
Pluspunten
meteen de volgende dag geleverd, dank,
Pluspunten
Snel goed en goede prijs
Pluspunten
snel geleverd goede prijs
bestelling is geannuleerd omdat artikel niet beschikbaar was.
NiceSupplies heeft inmiddels meer dan 20.000 artikelen op de website staan. Helaas komt het dan soms voor dat producten niet (meer) leverbaar zijn en nog op de site staan. Soms leveren wij een gelijkwaardig alternatief en anders storten wij zo snel mogelijk de betaling terug.Uiteraard doen we er alles aan om onze site zo actueel mogelijk te houden, maar soms lukt dat niet. Jammer dat we uw bestelling niet tijdig hebben kunnen leveren.
Pluspunten
Snel geleverd, betrouwbaar, heel verstandig om te laten tekenen bij ontvangst
VerbeterpuntenDuidelijker van te voren aangeven, dat er bezorgkosten en hoeveel kosten er bij komen.
Nicesupplies rekent altijd 6,00 exclusief BTW voor order- en verzendkosten, ongeacht de waarde en/of de omvang van de bestelling. Deze kosten zijn dus niet alleen verzendkosten, maar ook voor het gereed maken van de order en het invoeren van de order in ons systeem. Mede door het doorberekenen van een vast bedrag hiervoor, kunnen we de prijzen van de producten zo laag houden. De kosten staan duidelijk vermeld op onze site en in de winkelmand, we willen hier niet onduidelijk over zijn.
Ik had een kastje nodig, de site geeft aan dat geleverd kan worden, maar hun proces is niet goed: wel verkopen niet leveren. Alles weer teruggedraaid, netjes geregeld, maar niet positief. Wie schrijft iemand aan als klant als ze niet hebben geleverd. Niet leveren is vervelend, doorzeuren voor een referentie is dan dom.
NiceSupplies heeft inmiddels meer dan 20.000 artikelen op de website staan. Helaas komt het dan soms voor dat producten niet (meer) leverbaar zijn en nog op de site staan. Soms leveren wij een gelijkwaardig alternatief en anders storten wij het terug.
Pluspunten
Snelle en goede levering van minn bestelde product!
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenTelefonisch beter bereikbaar zijn.
Pluspunten
Kwaliteit voor een eerlijke prijs!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Het artikel is heel snel geleverd. Super! Het was keurig en zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Producten zijn voordelig en worden tegen concurrerende prijzen verkocht.
VerbeterpuntenGeen BTW berekenen over toch al hoge verzendkosten. Doosjes vulpeninktpatronen hoeven niet persé in kartonnen verpakking te worden verzonden, maar kunnen ook in bubbeltjesenveloppe worden verstuurd en kunnen dan door de brievenbus. Verzendkosten zijn met Eur 6,- aan de hoge kant
A van Leeuwenhoekweg 386
2408 AN Alphen aan den rijn
NiceSupplies.nl is het voordelige online adres voor kantoor, kantine, magazijn en meer. Kies uit ons ruime assortiment van meer dan 80.000 kantoorartikelen, kantoormachines, facilitaire producten en meer. Vóór 17:00uur besteld? Dan worden je producten de volgende werkdag geleverd. NiceSupplies heeft hele lage prijzen en de verzendkosten niet in de prijzen van de artikelen gestopt. Daarom rekenen wij altijd € 5,50 order/verzendkosten. (exclusief BTW) Wij leveren alleen in Nederland, België en Luxemburg en voornamelijk aan bedrijven, zelfstandig ondernemers, overheid en instellingen.