Supermooooii zoo te tevreden

Mooi bruin van top tot teen en verstelbaar hoogte enorm blij en dat voor zo weinig geld!!

Duidelijk site snelle levering

Klasse levering

Super snelle levering

Mijn keuken is af

Met nieuwe frontjes en een Besta kast gestapeld met een tafelblad erop zo een bar gecreëerd. En daar passen deze twee mooie barkrukken fantastisch bij. Ben heel blij. De bezorging was top. Ze zijn super gemakkelijk in elkaar te zetten. En het is niet zwaar werk.

alles naar tevredenheid

naar tevredenheid

Zeker een aanrader

Heldere communicatie met duidelijke afspraken per mail. Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en uitmuntende service.

K had twee barkrukken besteld en helaas was bij een het zakje met schroeven niet aangekomen. Geen probleem! Binnen twee dagen een nieuwe set in de brievenbus. Boren ik echter maar een kruk te kunnen plaatsen. Alweer geen probleem: stuur hem maar terug mevrouw. Binnen drie (!) dagen al de bevestiging dat het volledige bedrag teruggestort gaat worden. Super service. En niet onbelangrijk: de kruk die ik heb is heel mooi, zit goed en was eenvoudig te monteren.

Mooie, stevige barkrukken voor een prima prijs

Hebben al drie keer barkrukken besteld bij concurrenten, maar steeds slechte kwaliteit dus moesten retour. Bij deze winkel zijn er goed geslaagd, mooie krukken ontvangen die lekker zitten en echt stevig zijn. Ook zeer netjes ingepakt! Top!!

Ik heb 2 barkrukken besteld en ik ben er zeer tevreden mee. Heel mooi, zeer goede kwaliteit.

Super gauw geregeld.

Dit is de derde keer dat wij bestellen en nog steeds goed. Per 2 stuks is niet altijd de rugdikte gelijk, dat vind ik jammer.

High-end look voor een betaalbare prijs

Mooi product, zeer snelle verzending en bijzonder zorgvuldig verpakt. Krukken zijn makkelijk zelf te monteren. Uitstekend!

Nette barkrukken, zitten goed!

Nette barkrukken, zitten goed! Waar voor je geld. Netjes geleverd binnen de leveringstermijn.

Snelle levering en goede kwaliteit van barkrukken

Ik was eerst wat voorzichtig met bestellen aangezien ik op enkele reviews de klacht las dat sommige klanten beschadigde producten toegeleverd kregen. Maar door de goede service na verkoop toch beslist om te bestellen. Enkele dagen later mijn 6 barkrukken ontvangen, zonder enige schade en van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Perfecte service en degelijke kwaliteit van product

Degelijk stevig product, mooi afgewerkt.

heel netjes en goed bezorgd en snel

gewoon heel netjes en goed

Snelle levering, snelle reactie, leuke krukken met mooi design

De bestelde krukken werden vlot geleverd. De krukken waren makkelijk in elkaar te zetten en het mechanisme werkt goed. De poten zijn ook mooi verchroomd en alles voelt degelijk aan. Helaas zat er wat kleurverschil tussen de krukken maar dat is zeer professioneel en vlot opgelost door Barkrukoutlet met het sturen van nieuwe zitjes zodat we nu 4 dezelfde hebben. Al met al heel blij met de bestelling :-)

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening.

Ik had 2 stoelen gekocht waarvan 1 zitting kapot was. Ik meteen een mailtje met foto naar hun gestuurd. Ik kreeg een mailtje dat er een andere zitting onderweg was.

Super product

Snelle levering,en super product

Geweldig!

Barkrukken geleverd en we hadden ze in elkaar gezet (zonder problemen). Toen wij ze naast elkaar plaatsten bleek 1 van de 3 lager te zijn. Gebeld op vrijdagmiddag en werd keurig te woord gestaan. Lossen we op mevrouw! En op woensdag hadden we het nieuwe onderstel al binnen. Chapeau!

Degelijk voor een eerlijke prijs

Snelle levering en 4 krukken gemonteerd in minder dan half uur

Goede krukken voor een goede prijs!

Duidelijke site met duidelijke foto's Set barkrukken besteld online. Snel geleverd. Fijne krukken dik tevreden!

Snel , mooi en goed

Klantvriendelijk

Mijn vraag werd vinnen 1 dag beantwoord, met aanvullende foto's van het product. Het zat supergoed en netjes verpakt, incl. Handschoentjes voor de montage.

Een snelle levering en kwam netjes verpakt aan en ben er erg blij mee.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.