Snel en goed geleverd

Snel geleverd en ontvangen gelijk de montage gedaan was binnen no-time gebeurt ze zitten goed

Kwaliteit en levering zijn perfect

De barkrukken voldoen aan de verwachtingen: mooie afwerking, stevig en ze zitten prima.

Prachtige barkrukken

Hele mooie barkrukken. Wel een wat lange levertijd, maar de krukken zijn van mooie kwaliteit. Er was iets mis met de voet van de kruk dat hebben ze binnen een super tijd opgelost door een nieuwe toe te sturen!

Bestellen ging goed en snel levering was top.

Blij met de keuze die we gemaakt hebben, zowel product dus ook de ondernemer.

De keuze is reuze en heel tevreden met het product, de informatie en de levering. We zijn aan het verhuizen… maar de foto komt eraan.. Dank

een school voorbeeld voor de On Line sellers

Snelle afhandeling en levering van de 4 krukken. Eerst 2 besteld om de kwaliteit te ervaren. Meteen na in elkaar zetten weer 2 krukken besteld. verpakking uitstekend en compleet. puntje van attentie:! op de gasveer is een zwarte dop die vlgs de handleiding verwijderd moet worden. Een dop die deze punt beschermt tijdens het vervoer. Nu zijn in de de handleiding de tekst/letters iets aan de kleine kant. Gelukkig met hulp van een buurman t probleem opgelost,dwz de stang kwam klem te zitten omdat de bescherm dop er nog op zit. bij de 2e zending was een sticker op een dop die waarschuwt om deze zwarte dop te verwijderen. Op de 1e zending. ja, je voelt het al aan komen, dit ging bij van de krukken fout. In elke doos zijn dus 2 krukken. Nu Op 1 stang was dus die sticker, bij de 2e stang in die doos was de sticker beschadigd.

Top geregeld en snel

Veel keuze en waar voor je geld

Levering zeer snel een vlot

Juist spijtig dat er 2 vijzen ontbraken voor de stoel te bevestigen

Snelle service en mooie stoelen

Bestelling onmiddellijk bevestigd en supersnelle levering

Ik was positief verrast door de snelheid waarmee men heeft greageerd en mijn bestelling heeft klaargemaakt. Alles werd netjes aan de deur geleverd en het monteren van de barkrukken was in een handomdraai gebeurd.

vlot geleverd en mooie prijs

Mooie krukken en vlotte levering. Compact en stevig verpakt.

Mooie prijs leuk product

Mooie prijs leuk product

Mooie krukken, scherpe prijs, snelle levering.

We kregen de bestelde krukken snel geleverd en de montage lukte probleemloos.

Goed perfect

Besteld en het is degelijk materiaal moet ik bekennen, ik had wat anders verwacht voor dat geld.! Ook snelle levering van het product.

Prima kruk

Snel geleverd ziet er mooi uit

Uitstekende service en goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Zeer tevreden over zowel de kruk als de service. De levering gebeurde netjes zoals vermeld bij de bestelling. Prijs/kwaliteit top !!

Uitstekende set barkrukken.

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe set van 2 Innsbruck barkrukken. Er stond een levertijd van 5-10 dagen echter hebben wij 6/10 besteld en 9/10 al zeer netjes ontvangen! Barkrukken zitten heerlijk en geeft een mooie uitstraling aan onze bar! Het is alleen even uitzoeken hoe de krukken gemonteerd moeten worden door het ontbreken van de handleiding. Verder alles goed en netjes geregeld.

Uitstekend prijs kwaliteit.

Goed product voor de prijs. Normaal zou je 1 barkruk voor deze prijs krijgen en nu 2. En zitten perfect. En staan mooi bij ons interieur.

Mooie barkrukken die goed zitten. Precies zoals op de foto’s op de website. Hele snelle levering. Heel blij mee

Goede en snelle service en aflevering

Na mijn bestelling op internet werd ik prima op de hoogte gehouden van het verdere verloop tot en met de levering aan huis.

De bestelde krukken werden snel en netjes geleverd. Staan prachtig aan ons nieuwe kookeiland

Goede kwaliteit kruk, snel verzonden, kortom 10/10

Ruime keuze met duidelijke omschrijving, goede handreikingen over waar op te letten bij aanschaf, veel keuze door grote assortiment, snel en goed verpakt verzonden……..en de prijzen zijn scherp! Zeker een aanrader!

Quickly delivered what I ordered

Quickly delivered what I ordered

Voor mij 0 sterren

Mooie barkrukken, dat zeker weten. Ik was dan ook zeer tevreden totdat er bij 1 barkruk een beschadiging te zien was. Binnen 2 weken! Ik heb dit gemeld en krijg te horen dat dit een normale schade is. Door wrijving met de bar, door op en neer veren van de barkruk. Dus geen garantie. Als oplossing bieden ze dan aan om tegen een gereduceerde prijs een nieuwe zitting te versturen.....vreemde "oplossing". Kan ik dalijk iedere 2 weken een nieuwe zitting bestellen. Erg teleurstellend dit. Voor mij een gevalletje "if you buy monkeys, you get pancakes"

goed product ramp om terug te sturen

Het product is goed. Levering is vlug. Maar terugsturen is een ramp. Ze bevelen post-nl aan maar die nemen pakketten van meer dan 100/50/50 cm niet aan. Ook DHL kon niet helpen alhoewel die op et verzendetiket staan. Ik heb er in elk geval een breakdown aan over gehouden.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.