Snelle levering van kwalitatieve barkrukken

Snelle en correcte levering. De barkrukken zijn zeer degelijk en makkelijk monteerbaar. Ze zijn goed verpakt en bevatten een duidelijke handleiding. Een aanrader.

Great site, great product, fast shipping

Very competitive prices, tons of great products, shipping was fast. Was very happy to find and use this site.

In een woord fantastisch

Nette.levering binnen 2dagen mooie krukken binnen

Doen wat ze zeggen

Snelle levering en precies zoals aangegeven

Het resultaat is wat telt!!

De levering duurde langer dan verwacht, maar dat werd goed gecommuniceerd. Bij de uiteindelijke levering bleek 1 zitting beschadigd te zijn, jammer, maar dat werd ook ontzettend snel opgelost. Dus alles bij elkaar: Het resultaat is wat telt en ik ben zeer tevreden

Goede

Snelle levering en prijs en kwaliteit goed.

Tevreden

Tevreden met de kwaliteit en op tijd geleverd

dat wat er staat klopt

goede duidelijke site. Leveren wat er ook staat omschreven

Top service. Zonder meer. Aanrader !!

Top!! Aanrader

Top, correct en professioneel!!!

Ik botste heel toevallig op de site van barkrukken... ..zag mooie bijzonder degelijk uitziende barkrukken, plots stootte ik op 100% mijn droom krukken, jeetje was me dat een koopje, hadden ze het dubbele gekost ik ging ze toch kopen!!! De dienstverlening en levering werden uitgevoerd zoals beloofd. Ik ben meer dan gelukkig met de barkrukken, ze zijn simpelweg subliem!!! Volgende week bestel ik er nog 2 bij!!! Prijskwaliteit PERFECT, echt waar!!! Ieders smaak is er te vinden! Keep it up barkrukken. Nl Een Belgische heel gelukkige klant Alexandra Vandendriessche Oost. -vlaanderen, België

Goede kwaliteit en goed geleverd.

Na de bestelling een snelle bevestiging en verwerking van de order. De krukken waren goed verpakt en redelijk snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Helaas waren er een aantal beschadigd op de poten

Waardeloos

Je krijgt helemaal geen reactie van klanten service als je foto's stuurt hoe transporteur met je goederen omgaat. Dus ik zal hier ook wel geen reactie krijgen. En als je bij barkrukken besteld dan krijg je de rekening van een bedrijf uit den haag. Dus nee nooit meer hier wat kopen.

Mooie degelijke barkrukken voor één mooie prijs.

Mooi geleverd goed verpakt. Snel te monteren. Mooi product, staat mooi.

Prima.

Stoelen zijn zeer goed verpakt tegen beschadigingen transport. Eenvoudige montage.

Goede barkrukken voor weinig

Goede barkrukken op hoogte verstelbaar topkwaliteit voor weinig !

Correcte, snelle service

Snel, netjes en mooi assortiment

Barkruk was precies zoals op de site was afgebeeld. Mooie stof. Fijn dat wij er ook 1 konden bestellen aangezien wij er al 2 hebben. Snel en netjes geleverd. Blij mee!

Snelle en goede service

Zeer tevreden over de barkrukken die precies op de juiste hoogte werden gemaakt.

Duurt lang

Mooi product jammer dat het dozen schuivers zijn waar door de lever tijd echt lang duurt

Vraiment top

Tabouret de bar top

prima kwaliteit!!

Zeer snel geleverd, netjes verpakt en prachtige krukken!! Zeer blij mee

1 van de 4 krukken zat een beschadiging op de zitting. Na contact is er spoedig een nieuwe zitting opgestuurd. Nu alles in orde. Degelijke stoelen voor een mooie prijs.

Mooie barkrukken geleverd binnen de tijd die aangeven was, tussentijds goede bereikbaarheid over levering. Top bedrijf

prima service

prima service, vlotte en snelle levering

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.