Hele goede service

Goede service en meedenken van de medewerker omdat we eigenlijk niet de goede barkrukken hadden besteld voor onze hoogte van bar.

Super mooi

Super mooie design en snelle levering

Prachtige barkrukken besteld en Indd geleverd binnen 2 weken zoals omschreven in de aankoop. Gemakkelijk in elkaar te zetten en het ziet er prachtig uit. Super mooi staat het bij onze keukeneiland/Keukenbar

Mooie barkruk

Mooie stevige barkruk en snelle levering

Helemaal prima

Bestellen ging gemak. Levering was snel. Artikellen waren goed

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Barkrukken voldoen aan verwachting, snel gekeurd.

Goed product en goede service

Na een bestelling te hebben geplaatst ben ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Mijn bestelling is keurig op tijd geleverd en kwalitatief prima. Ik heb niks te klagen.

Netjes öptijd zoals gemeld

Alles volgens plan en een goed product

Mooi en makkelijk

Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten en de 8 Nancy Vintage krukken staan prachtig aan de bar in de nieuwe veranda. Mooie kwaliteit en goed luxe uitstraling.

Na meerdere leveranties nog steeds heer tevreden

Duidelijke site Makkelijk te bestellen Goede producten Vaak enorme meevaller qua prijzen Na meerdere bestellingen nog steeds heel tevreden Levering snel

Snelle service en garantie

Snelle service en garantie

Snelle levering zodat we er gauw op kunnen zitten En ze zitten goed

positiev

Best price for the stool Iwas looking for. Easy to order. Normal delay and easy delivery at home

In 1 zin toppie

Snelle verzending en keurig verpakt afgeleverd.

Het paket was snel geleverd.

Het pakket is in goede staat gebleven plus is snel gelevered. Geen opmerkingen!

Nette, snelle en goede levering

Gewoon uitstekend

Zie hierboven

Gewoon goed.

Mooie barkrukken voor één Mooie prijs. Mooi geleverd, en kwaliteit. Mooi verpakt met verzending. Zeer tevreden.

lgoed.maar levering duurt echt veel te lang!

levering duurt echt veel te lang. daar zou ik als bedrif snel verandering in aan brengen. ik persoonlijk had bijna geanuleerd vanwege lange levertijd

Levering ging in twee delen via DHL op diverse dagen

Compleet ontvangen en via handleiding gemakkelijk gemonteerd.

alles ok

zelfs te vroeg geleverd

Heel mooi product

krukken waren niet op voorraad, maar dit was goed aangegeven op de site alsmede een verwachte leveringsdatum. Deze is ruimschoots gehaald.

Prima levering en volgens afspraak

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.