Prima levering en volgens afspraak

Prima kruk

Mooie vorm snelle levering

Goede service, snelle levering!

Goede service mooie producten

Ondanks fout bij de transporteur keurig netjes en snel in orde gemaakt. Fijn dit soort bedrijven.

Mooie barkrukken voor redelijke prijs

Mooie barkrukken, die makkelijk in elkaar te zetten zijn . Duidelijke montage handleiding.

Goed geregeld allemaal

Eenvoudig te bestellen en levering was ook in orde.

geen woorden maar daden

Alles perfect en naar tevredenheid geleverd. Lijkt overtoom wel.

Top bedrijf

Alles snel geleverd. 1 kruk was een beschadiging volgende dag gelijk een nieuwe. Zeer snelle levering. Top

Ruime keuze, er is altijd wel één goede bij

Snelle levering en goed

Mooie barkruk, goed contact met webshop Snelle levering

Het zijn goede barkrukken.

Wij hebben ze 10 cm korter gemaakt. We konden er met onze benen niet onder komen.

Keurig op de hoogte gehouden via de mail en snel en netjes afgeleverd.

Geleverd wat er op foto’s

Snel geleverd zeer goed verpakt duidelijk beschreven hoe het in.elkaar gezet moest worden en zeer goed geholpen op vragen top

Prima barkrukken

Makkelijk in elkaar te zetten, snelle levering!!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes geleverd

Snelle levering & goede kwaliteit

Mooi product en snel geleverd

Mijn barkrukken kwamen snel aan, goed en degelijk verpakt. Prijs was prima. Keuze was snel gemaakt

Prijs kwaliteit goed

De barkrukken zijn snel geleverd en gemakkelijk om in elkaar te zetten. Voor ons zijn ze prijs kwaliteit oké MAAR wel meerdere krukken gehad dat minder goed bescherm waren waardoor er af en toe wat schade was aan de poten. Ook het zitvlak had soms 'bubbels' waardoor de uniformiteit niet gewaarborgd kon zijn. Voor de prijs kunnen we ook geen heel hoge kwaliteit eisen, dus vandaar toch een 7/10.

Super en snel geleverd mooie prijs

Mooie krukken voor een mooie prijs en snel geleverd

Positief

klantvriendelijk

vriendelijk te woord gestaan, afspraken correct nagekomen, verzorging op juiste vooraf afgesproken tijd, materiaal degelijk en mooi afgewerkt, montage-instructie geen overbodige luxe, risico van de diep boren

Mooie krukken, veel kreus, duidekijke info en tips.

Veel keus, duidelijke site. Goede info en tips voor gebruik. Leuke prijs en snel bezorgd. Ik ben blij met me nieuwe krukken!

Mooie stoelen, op tijd ontvangen en uitstekende na service! Top.

Alles naar wens

Prima reactie goede service top

Mooie barkrukken voor een goeie prijs

Wij hebben 6 barkrukken besteld, zien er top uit. Mooie kleur ook. Levering ging ook snel. Dus helemaal blij mee.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.