prima producten geleverd

Eenvoudige bestelling via de webshop ( ruime keuze overigens) en snel geleverd, probleemloos.

Krukken eerder binnen dan de verwachte levertijd. We misten een onderdeeltje, maar dit werd direct na melding opgelost en binnen twee dagen het onderdeel thuis. Fijn product, fijne service!

Goede service en snel geleverd

Betrouwbaar en goede service

Goede prijs kwaliteit

Alles vlot thuis geleverd.

Prima krukken, prima service

Twee keer barkrukken besteld. Ze zijn mooi, niet duur en worden snel bezorgd. Kortom, allemaal top!

Heel tevreden

Goed product snelle levering

Snelle levering goeie kwaliteit er blij mee

Kwaliteit, faire prijs en snelle service

Mooi en goedkoop

Past mooi in de douche

Zeer slecht en onbetrouwbaar

We wilden onze barkrukken ruilen voor een ander zet en meer betalen maar ze vertelde ons doodleuk dat we niet mochten retourneren dat dit niet voor bedrijven was enkel voor particulieren. Onze doos was zelf niet geopend en de andere doos juist karton maar we zagen dat het geen mooi leder was. En wenste een ander set. Helaas na enkele mails geen reactie meer gehoord. Als bedrijf geen aanrader want er is geen service na aankoop.

Mooie degelijke barkrukken die in de smaak vallen bij de gasten vanwege hun prettige zit.

TOPKWALITEIT

Zeer snelle en correcte levering.Topaanrader!

Tevreden

Snelle levering , prima barkrukken. Tevreden klant !

Hele goeie service

Snelle levering en na verkeerde levering meteen en netjes herstelt.

De barkrukken zijn snel geleverd ook een nalevering van een voet die beschadigd was kwam ook snel binnen

heel positief

De bestelling geplaats en overal keurig antwoordt gekregen en de bestelling keurig afgeleverd door een vriendelijke meisje.

Zijn blij met deze bestelling. Goed product en snelle levering

Mooie barkrukken en snelle levering

Leuke moderne barkrukken

Goeie website en snelle bezorging

Goeie service en goed materiaal

Goede service, mooi product en snelle leven

Mooie krukken

TOP!

Snel geleverd Mooie barkrukken van goede kwaliteit.

Aanrader!

Snelle levering en goeie kwaliteit barkrukken!

Snelle verzending en goede service

Bestelde barkrukken binnen 4 dagen ontvangen. Klantenservice zeer goed bereikbaar. Klein probleem naar aanleiding van de geleverde barkrukken werd vliegensvlug opgelost. Ik raad Barkrukoutlet.nl ten zeerste aan!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Barkrukken worden snel geleverd en zijn simpel te installeren! Dikke aanrader.

Binnen 2 dagen bestelling in huis,in stevige verpakking en alles afzonderlijk in de doos verpakt.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.