Gebruiksvlekken op barkruk

Er zaten gebruiksvlekken op een van de witte barkrukken. Gelukkig kon ik die schoon krijgen. Ik heb geen zin in gedoe om ze terug te sturen aangezien ze er verder goed uitzien.

Snelle service!!

Niks te klagen

Snelle service!!

Niks te klagen

Alles goed verlopen

Eerst in de winkel goed geholpen, daarna via de site besteld en betaald. Ik wilde de krukken zelf op komen halen, dat was geen enkel probleem. De medewerker hielp om de stoelen zo netjes mogelijk in de auto te krijgen. Heel vriendelijke mensen en zeer mooie spullen!

stoelen zitten heerlijk

Mooie krukken, zitten goed. degelijke kwaliteit. Goed verpakt.

Prachtige barkrukken met een snelle levering

Ik heb 4 barkrukken besteld op een maandag, en woensdag kwamen ze al aan! Naast de super snelle service ben ik ook zeer tevreden over de kwaliteit. De stoelen zien er nog beter uit in het echt dan op de site. Deze site is zeker een aanrader! Ik ben alvast heel tevreden.

Aanrader

Voor de tweede keer baarkrukken besteld en ook in de winkel geweest. Super vriendelijke en behulpzame mensen. Goede adviezen. Stoelen perfect. Bedankt

Zeer goed kwaliteiten.

We zijn er blij.

Snel verzonden voor een goedkope prijs. Mijn oude opnieuw laten bekleden was duurder dan 4 nieuwe.

Vlotte behandeling en levering

tevreden klant

Mooie barkrukken voor een leuke prijs, snelle levering.

Na lang zoeken vond ik hier eindelijk de kleur barkrukken die ik zocht. Mooie stof en makkelijk in elkaar te zetten met de meegeleverde tekening. Ze werden snel geleverd.

Goed product, snelle levering

Positief

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.