Krukken zoals verwacht. Eenvoudige montage

Snel, kwaliteit, goede communicatie

Snel, kwaliteit, goede communicatie

Makkelijk besteld en super snel geleverd!

Eenvoudig bestelproces en binnen de vooraf gestelde levertijd al geleverd!

Snelle levering. Prima spul. Blij mee!!

Bezorging prima

Leuke barkruk voor leuk bedrag. Verwacht niet dat ze heel stevig aanvoelen maar ze werken, Hoog - laag, gewicht 75 kg erop gaat prima. Korte zit dus prima voor kinderen of kleine volwassenen. Tevreden mee

Barkruk outlet prima,bezorging minder

Bestellen gaat handig verpakking is prima, de brzorging laat wel wat te wensen over Pakket wordt gewoon in de hal van het gebouw gezet waar iedereen het kan meenemen.

Goede service en telefonisch goed bereikbaar

Snelle service telefonisch goed bereikbaar! Goed geholpen!

Barkrukken van zeer goede kwaliteit ! Mooi op tijd geleverd. Zonde voor het misverstand tussen DHL en De Post. Ik dacht dat ze geleverd zouden worden, en ik moest ze gaan ophalen. Voor de rest niets op aan te merken, goede service.

Zowel verzending als kwaliteit zijn zeer goed Wij zijn blij met de aankoop

gewoon goed

alles correct

Snelle levering en top barstoelen. Nog pluspunt is. Het is betaalbaar! Ik ben heel blij!

Fantastisch leuke krukken en prima snelle levering en die prijzen....!

Gewoon zeer goed

Heb barkrukken savonds besteld ,werden zeer snel en goed verpakt geleverd. De prijs was ook goed ,dus een aanrader voor iedereen

zeer tevreden

Mooie kwaliteit, snelle levering

Gemakkelijk en vlot

Ruime en overzichtelijke keuze. Bestellen ging vlot. Levering zeer snel. Benieuwd naar resultaat wanneer ze in keuken staan.

Goed product en snelle levering

Kreeg twee barkrukken binnen maar met te weinig schroeven. Kan gebeuren en is door bedrijf super snel en netjes opgelost. Top.

Prima. Ook retour prima. Nog geen geld retour ontvangen maar retour is pas13 dagen geleden

Krukken bestel en retour gestuurd. 13 dagen geleden. Nog geen geld retour gehad. Gisteren wederom krukken besteld.

Dit is de 2de keer dat ik besteld heb. Jullie geven aan dat de pakketdienst laat weten wanneer artikel komt. Dit gebeurd echter niet. Dus je miet maar afwachten wanneer het artikel geleverd gaat worden, zodat je thuis bent en niet het artikel vervolgens ergens moeten afhalen!

Super fijn geholpen… bestelling stond netjes klaar en werd ook in m’n auto gelegd!!!

Met uw telefonische hulp zeer goed product

Kreeg de zwarte dop er niet af. Ben 90 jaar ! Gebeld en advies was warme natte doek er op en toen lukte het

Zeer slechte kwaliteit zakken naar beneden als je er op zit.

Helaas binnen 4 maand zakken se barkrukken naar beneden als we er op zitten.

Snellr en goede service

Een mooie barkruk. Ben er erg tevreden over. Zit lekker en heeft een mooie kleur.

Aanrader!

Prachtige barkrukken voor een prima prijs. Zitten heerlijk en staan mooi in onze keuken. Erg blij mee!

Mooi

Wij hebben ze in de keuken staan. De kleur past mooi bij onze houten vloer. De keuken is wit met zwart blad. De leuning van de stoel is wel niet hoog maar dat stoort mij niet.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.