Snelle levering. Mooi product!

Snelle levering en zeer tevreden over het ontvangen product!

Mooie barkruk ik ben er super blij mee!

Veel keus en snelle levering. Helaas is 1 kruk bij ons beetje defect maar ik weet zeker dat dit netjes opgelost wordt. Krukken zitten lekker, genoeg zitvlak wat niet alle krukken hebben.

Mooie krukken en snelle levering

De krukje die ik gekozen had waren snel geleverd en vakkundig en goed ingepakt om schade te voorkomen. Ze zien er net zo mooi uit als op de foto’s! Goede stevige krukken. Erg blij met mijn aankoop!

Geen service achteraf

De bestelling kwam snel en correct binnen. Echter toen bleek dat bij één van de krukken het rubberdopje onder aan één van de poten ontbrak was er geen enkele reactie op een mail hierover. De mail is meer dan een week geleden verstuurd. Binnenkort kijken of telefoneren meer reactie geeft.

Zeer mooie en kwalitatief sterke stoelen. Aangename zachte zitting. Helemaal volgens de nieuwste trends, passen ze mooi bij onze keuken.

Helemaal mooi haha

Top service en goede kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden ook met de snelle levering.

Barkrukken zijn heel mooi en makkelijk in elkaar re zetten!

Barkrukken zijn precies zoals ik wilde!

Barkrukken zijn super

De bezorger van DHL was een 1e klas klootzak, heeft een granieten dorpel kapot gemaakt en de pallet en verpakking (karton) achter gelaten, bij mij zou hij op staande voet ontslagen worden!!!

Supersnelle levering en goede kwaliteit van de geleverde goederen. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle en goede levering.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keukenkrukken. Ze zijn snel en goed geleverd.

prima ervaring .top

website duidelijk, makkelijk te bestellen en geleverd zoals verwacht bedankt.

Snel en netjes

Barkrukken waren met zorg ingepakt zodat ze zonder beschadigingen aankwamen. Ze zitten heerlijk.

Snelle levering , mooie barkrukken

Kooien barkrukken

Netjes af geleverd

Vlotte levering, mooi product

Barstoelen waren zoals we verwacht hadden. Monteren ging vlot. Supersnelle levering.

Mooie spullen

Snelle levering en klopt zoals de afbeelding weergeeft. Helaas hadden wij schade aan 1 barkruk maar kregen binnen 3 dagen een nieuwe toegestuurd. Top service

Was prima

Tijdige en juiste levering. Prima service

Leuke stoelen!

Hele leuke stoelen die makkelijk in elkaar tezetten zijn en zitten ook erg goed! Blij met onze aankoop!

Top levering

Super site , super snelle levering.

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht. Snelle levering. Prachtstoelen. Wat wel jammer was, is dat ik 2 krukken apart besteld heb. Te snel. Even later zag ik een optie om ze per 2 te bestellen ,waardoor ik minder zou betalen . Heb dit nog gemaild . Maar geen reactie. Ook beetje eigen schuld.

Eenvoudig online besteld en snel geleverd!

Eenvoudig online besteld en snel geleverd!

Weet niet hoe lang ze het volhouden

Qua stijl mooie barkrukken, echter voelen ze niet heel stabiel. Had dit niet gekocht als ik in een winkel aantrof gezien de prijs in combinatie met de stabiliteit

Super mooie barkrukken

Mooie barkrukken besteld die op tijd geleverd waren. Alleen heb ik een extra schroefje moeten kopen, want een bijbehorend schroefje paste niet. Voor de rest goede service en heel blij met m’n nieuwe barkrukken!

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.