Mooi product & en snel geleverd!

Goed product !

Zeer goede ervaring

Snel en vakkundig. Heb er nu al zo’n 15 besteld van 2 soorten krukken. Er is er nog geen een tegengevallen

Prijs kwaliteit is top

Super tevreden over onze in hoogte verstelbare barstoelen. Zeer mooie kwaliteit voor voordelige prijs.

We hebben 2 barkrukken besteld om te kijken of het mooi zou lijken en het ons zou bevallen qua kleur en materiaal Wat we nu kunnen zien is prima Hoe het in de toekomst uit zal pakken is natuurlijk nog onduidelijk We hebben nog een bestelling geplaatst van 5 barkrukken

De stoelen werden snel geleverd en als beschreven.

Volledig naar onze verwachting

Mooie barkruk tegen een prima prijs. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Snel geleverd. Zeer tevreden

Prima service bestellen en bezorging.

Een puntje, wellicht een opmerking hoe de bekleding behandeling moet worden.

Geweldige kleur, geweldig zitcomfort

nieuwe uitvoering in de kleur groen is mooi. Zitcomfort erg goed.

Prettige leverancier

Wat ik erg fijn vond van het bekijken van barkrukken op deze website, was dat de voor en nadelen van de barkrukken worden omschreven en waarom. Verder goede beschrijving over hoogte, etc. Verderb, uiteraard een enorme collectie. Het bestellen ging makkelijk en de krukken waren al snel onderweg. Alleen bij de koerier ging het dan mis en zo kwamen ze toch 2 dagen later als beloofd aan. Dat was op zich geen probleem. De website deed mij ouderwets aan, maar alles werkt naar behoren

Bezorging was ok

Kruk helt naar voren zit niet lekker.

heel goed

Ik raad het zeker aan.

Het was een aankoop waar wij erg blij mee waren. Hartelijk bedankt. Pluspunten: - Voordelige prijs - Snelle verzending - Eerlijke medewerkers - Snelle en gedetailleerde reactie op vragen - Veilig winkelen Nadelen: - Nee

Goede ervaring

Correct en snel

Beter dan verwacht

Prachtige en degelijke barkrukken ontvangen. Een stuk goedkoper dan in de meeste woonwinkels en snel thuis geleverd.

Prima bedrijf en service

Het bestellen ging makkelijk en snel. Achteraf heb ik nog een vraag via de mail gesteld, waar ik heel snel een goed en duidelijk antwoord op kreeg.

Mooi barkrukken, snelle verzending

2 mooie barkrukken, makkelijk in elkaar te zetten, snelle verzending en duidelijke communicatie. Ik ben tevreden :)

Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding

Een aanwinst voor mijn keuken. Snel geleverd en eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

Snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar

Helemaal tevreden!

Duidelijke webshop, levert volgens afspraak. Mooie barkrukken, zitten heerlijk! Heb wr nog 2 bijbesteld. De barkrukken zijn precies zoals was omschreven.

Correct geleverd en mooie kwaliteit

Aanrader

Mooie en kwalitatief goede barkrukken voor weinig geld!

Ruime keuze aan diverse barkrukken voor weinig geld. Goede kwaliteit en snelle levering. Bij de levering ook alles compleet en makkelijk zelf in elkaar te zetten.

Op zoek naar barkrukken heel veel verschillende gezien. Echter toch steeds teruggekomen bij dezelfde barkruk en dezelfde site. Bestelt en vlot geleverd. De dozen waren flink beschadigd maar de spullen niet, ik denk dat dit door de transporteur is veroorzaakt

Prima ervaring. Alles volgens verwachting. Mvg.

Snelle levering echter wel in gedeeltes

Voorgaande barkrukken waren op de lasnaden onder aan de poot defect gegaan (ca 3 jaar gebruikt). Deze hebben we vervangen en we zagen dat het ontwerp was aangepast. Levering was echter in 2 gedeeltes over een periode van 2 dagen verspreid. Dit kan in een keer en zal ook kosten schelen met de verzending.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.