goed en goedkoop

Simpel en snel geregeld

Prima kwaliteit en heel mooie barkrukken voor een schappelijke prijs

Mooie barkrukken!

Mooie aanbieding op de zachtroze, velvet barkrukken. Ze zijn heel snel geleverd en zien er mooi en stevig uit! Goed3 aankoop voor aan ons nieuwe kookeiland. Aanrader!

Top en snelle service

Er miste een anti kras/slip dopje op de poten. Direct 5 extra gekregen.

Prima materiaal

Duidelijke website Goede en snelle levering

Super snelle levering van Top krukken!

Top krukken. Precies wat ik zocht

fijne website, mooie producten en betaalbaar

prima barkruk, zit prima, goed verstelbaar en betaalbaar

Zeer mooie barkrukken voor weinig geld,ze zitten echt heerlijk

Snelle service, scherpe prijs, ziet er leuk uit

Snelle levering Leveren wat ze bieden Heel veel plezier ervan Krijg alleen maar complimentjes

Goede kwaliteit, maar verkeerde kleur.

Een bedrijf dat op alle fronten goede kwaliteit levert

Zowel de communicatie als levering verliepen erg goed. De barkrukken die we besteld hebben zijn van erg goede en degelijke kwaliteit.

We hebben 4 krukken besteld waarvan er 1 licht beschadigd. We kregen echter binnen 1 dag een nieuwe opgestuurd. Prima service. Snelle levering

MEER DAN PRIMA

Snel, niet duur, mooi

Voldoende keuze

Levering

De levering was super snel. Maar er wa iets mis met 4 van de 6 barkrukken. Contact gehad en snelle levering van nieuwe krukken. Top service

Goed kuerig en snel

Wat een fijn bedrijf, onze krukjes zijn heel snel geleverd en toen we een kleine schade constateerden was het probleem zo opgelost. Kortom, als u krukjes zoekt voor een betaalbare prijs is dit zeker een aanrader

Bar en bar goed!

Hoewel ik een beetje wisselende berichten kreeg tijdens het bestellen ging verder eigenlijk alles goed. De krukken werden optijd, compleet en intact geleverd. Ik had een vraag over de krukken tijdens montage en via een snel telefoontje werd ik vriendelijk geholpen. Krukken zitten prima en zijn makkelijk verstelbaar! Plus - Klantenservice - Snelle levering - Kwaliteit van product goes - Prima prijs - Makkelijke montage Min - Onduidelijkheid betalingswijze(wel gelukt uiteindelijk) - Geen track en trace

Goed product

Mooie barkruk jammer van de bezorg kosten.

Heel fijne service en zeer tevreden met de krukken. Ga zo door

Super goed!

Makkelijk en snel

Mooie krukken, snelle levering, perfect!

Aanrader dus.

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING, EN MONTAGE ZEER MAKKELIJK

Gewoon super

Wij zijn beide invalide maar op de barkruk kunnen we heel gemakkelijk zitten. Wij zijn er over aan't denken van er nog 2 te kopen want wij eten liever op de krukken.

Jammer

Jammer dat de bestelling niet klopte waardoor ik er weer achter aan moest bellen mailen om de juiste onder dele te krijgen de doos was helemaal kapot Uit eindelijk wel de onderdelen gekregen maar jammer dat het niet meteen goed ging

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.