geweldig

Zeer tevreden , altijd al

100% satisfied again

100% From inquiry to delivery, we recommend this company.

Super levering! En echt mensen met passie voor het werk!

Dit is op manier zaken doen dat ik lange tijd niet meer gezien heb, gewoon serieus je werk doen en het product fijn afleveren! Mensen zijn zeer vriendelijk en zelfs de chauffeur had het gewoon naar zijn zin.

Moderne, gemakkelijk hanteerbare bureaus.

Wat fijn dat je met een druk op de knop je bureau op de juiste hoogte kan instellen.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, bestelling wordt snel geleverd. Factuur is echter niet nageleverd.

Goede ervaringen, prima webshop

Behulpzaam via chat bij online bestellingen. Leveringen netjes op tijd.

kleine bestelling, goed verlopen

problemen worden goed opgelost.

Fully positive

Order very quickly processed and delivered. Product of quality

Correcte en vriendelijke afhandeling van bestelling

De bestelde printer zou op een dag bezorgd worden die ons niet goed uitkwam. Na een belletje kon dat nog snel aangepast worden, fijn!

Een prima ervaring met Hijdra.com

Ik heb er een printer gekocht, Dan bellen ze of de bezorging schikt tussen tijd x en y, en dan bezorgen ze netjes. Als ik weer iets nodig heb kijk ik vanaf nu wel even bij Hijdra.com

Donderdagavond een printer besteld. Vrijdagochtend werd ik gebeld of ze de printer konden komen afleveren omdat ze toevallig in de buurt waren. Goed gedaan Hijdra! Bedankt voor de service.

snelle levering, prima communicatie.

snelle levering, prima communicatie.

snelle levering en goede producten

Ik vind het fijn dat er zoveel keus in het assortiment is en dat alles snel geleverd wordt. Ik heb tot zover absoluut geen minpunten. Jullie doen het gewoon heel netjes!

Een juiste prijs en levering perfect verlopen.

:-)

:-)

Goede kwaliteit, snelle levering

De kwaliteit van de geleverde producten is goed. Tevens is het erg prettig om de volgende dag je bestelde producten al in huis te hebben.

Prima bedrijf, waar je van op aan kunt!

Betrouwbaar en doen wat ze beloven!

Zeer klantvriendelijk en denkend in oplossingen

Onze zakelijke printer was aan een snelle vervanging toe, en Hijdra.com heeft het zo geregeld dat 1 dag later de nieuwe printer werd bezorgd. Dit in plaats van dit via DHL te doen en niet goed op voorhand te weten wanneer deze bezorgd gaat worden. Super geregeld!

Een prettige verbetering van de werkplek

Het verstelbare bureau die ik in ontvangst heb mogen nemen was erg makkelijk in te stellen, en nu al ideaal in gebruik. Door dat ik nu op sta hoogte kan werken, merk ik al een verbetering van mijn rug houding.

Goede prijs en persoonlijke levering

Een printer (en wat kleine verbruiksartikelen) gekocht die was aangeboden voor een scherpe prijs. Het werd persoonlijk geleverd wat een verassing was. Ik had nog niet eerder bij deze webshop besteld maar zal het iedereen aanraden. Erg tevreden met de service.

Breed assortiment, nette prijzen en zeer goede service!

Op zoek naar kantoorbenodigdheden kwamen wij al snel uit bij Hijdra.com. Via de duidelijke website de artikelen besteld en de volgende dag zijn deze geleverd bij ons op kantoor door hun eigen bezorgservice. Ook het contact met een medewerkster bij Hijdra was correct en vakkundig.

betrokken bedrijf, snelle service

Het is altijd snel geregeld bij Hijdra. Ook voor een kleine bestelling kan een telefoontje voldoende zijn. Netjes hoor. Soms prijzen wel wat duur. laatst 2 multimappen 30 euro. veel geld.

fantastisch, altijd bereid voor advies

fantastisch, altijd bereid voor advies

Great Customer Support.

Hijdra delivers great customer support for IDEXX, one of their largest clients. Delivering consistent quality, timely delivery and provide close contact with their customers. A trusted supplier of quality Stationery products.

Snelle allround A-3 printer

De Printer is snel en levert goede kwaliteit afdrukken. Zeker voor wie veel met A3 werkt is dit een perfecte machine. Ook de gelijktijdige dubbelzijdige scan is perfect. Alle mogelijkheden die je nodig hebt zijn aanwezig.

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!