Altijd goede ervaring

Al jaren bestellen wij artikelen bij Hijdra en we hebben nog nooit een probleem ervaren. Artikelen worden op tijd en volgens afspraak geleverd.

Verwachtingen product en levering goed en snel waargemaakt door Hijdra.com

Kleur en verwachting product klopt met informatie op website Levering goed te volgen, snel en op tijd. Chat gesprek efficiënt.

Positieve contact, goede hulp

Spijtig was mijn adresse fout geschreven (huisnummer 0) en de aflevering konnte nicht doorgaan. Daarna heeft Hijdra snel reageert en ik heb mijn levering kunnen goed ontvangen. Daarvoor bedankt.

Uitstekende service

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede communicatie

Ik werd kort nadat ik mijn bestelling had geplaatst gebeld om de levering te plannen, en de levering was vlot en mooi op tijd.

Top service!

Hijdra site is duidelijk en overzichtelijk. Telefonisch goed bereikbaar bij eventuele vragen. Levering volgens afspraak.

Heel mooi elektrisch bureau!

Een stevig, elektrisch bureau. Perfect om thuis te werken. Ook als ik er achter sta, is het bureau stabiel.

Firme très sérieuse avec un contact direct et rapide. Le top !

J'ai passé ma commande un ... Dimanche ! Et j'ai pu parlé par mail avec une collaboratrice qui m'a répondu directement à toutes mes questions. Le service par la suite fût très efficace, et vous êtes tenu au courant pas à pas de l'évolution de votre commande. Si tout les sites en vente étais comme celui-ci, acheter sur le net serait un vrai bonheur ! Merci encore pour votre efficacité. PS : Je n'ai pas été rémunéré pour mettre cet avis, mais quand c'est "très bien", il faut aussi savoir le partager.

Erg goed geholpen!

goed advies gegeven voor onze situatie. Erg meedenkend!

Prima service, snelle levering en goed advies.

Snelle service & producten van kwaliteit

Ik bestel wekelijks bij Hijdra. De producten zijn altijd snel in huis en de producten die je krijgt zijn van goede kwaliteit. Ook contact opnemen met de klantenservice gaat makkelijk en snel.

gewoon goed

eenvoudig bestellen en de andere dag in huis

Super snel

Top advies, en snelle levering

Ik contacteerde hijdra.com met een vrij duidelijk beeld van mijn gewenste aankoop in gedachten. Een zeer deskundige medewerker, die vooral goed meedacht over mijn concrete situatie, stelde me echter een aangepaste configuratie voor, die voor dezelfde kost een veel betere oplossing voor ons kantoor was. Dank je dus hijdra.com voor deze top dienstverlening!

Vlotte afhandeling en levering van een mooi product Markant bureaulamp

Vlotte afhandeling en levering van een mooi product Markant bureaulamp

Goede producten en snelle levering

Makkelijk besteld, snel geleverd

Een nieuwe gasveer besteld voor mijn bureau stoel. Deze zakte heel langzaam in de loop van de dag. De vering was er ook uit. Duidelijke uitleg waar je het type van de stoel en dus de bijbehorende veer kan vinden. De volgende dag in huis. Mijn stoel zit weer als nieuw. Had dit veel eerder moeten doen.

Groot assortiment snelle levering

Mooie/scherpe prijzen. Goede brother printer gekocht. Bezorging soepel en snel verlopen.

Online erg eenvoudig en telefonisch zeer behulpzaam.

Online plaatste ik een bestelling. Dat gaat heel eenvoudig. Er was 1 item niet op voorraad Toch maar even gebeld. Zeer behulpzaam geholpen.

Vriendelijke assistentie bij bestelling en super vlotte levering

Snelle en vlotte levering Mooie voorwaarden Persoonlijke service

Niet zo vlot!

De bureaustoel werd geleverd bij de buren, maar wij werden hiervan niet verwittigd, noch door een mail, noch door een briefje in de brievenbus. Pas een dag later kwamen onze buren vertellen dat er een stoel werd geleverd bij hen. Wat als de buren nu niets zouden laten weten en de stoel voor zichzelf hielden? Er werd een foute factuur opgemaakt en ik heb verscheidene mails moeten sturen om dit recht te krijgen. Tenslotte beantwoordt het artikelnummer van de stoel niet aan de nummer op de bestelling. Hebben we dus wel de juiste stoel gekregen?

goede service

Goede service, betrouwbare levering

Nette webshop

Tevreden met mijn bestelling. Rond oud en nieuw besteld. Direct een mail gekregen dat er iets vertraging zou zijn. Niet veel later bij me aangekomen. Zelfs als ze niets hadden gezegd was ik tevreden geweest.

Snel en goed voorzien van precies dat wat ik nodig heb

Snel en goed voorzien van precies dat wat ik nodig heb

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online