Super service !

1 deel van mijn bestelling lekker snel binnen, deel 2 laat op zich wachten door een fout van DHL. Hier over netjes een telefoontje gehad om te checken waar het fout ging. Bestelling is weer onderweg !

Na twee maal telefonisch informatie contact met een dame die mij heel vriendelijk en duidelijke info te hebben verstrekt, ben ik over gegaan tot aanschaf van Brother all in one laserprinter bij de firma Hijdra. Snelle en correcte afhandeling en levering. Dus ga aub. zo door met uw nette en perfecte afhandeling. Dus 100% dank en ik ben erg blij, dus ook tevreden met mijn aankoop!

Geweldig !

Zit/sta-bureau besteld, was echter iets fout gegaan met de levering. De heren van Hydra stonden 1 dag later al op de stoep met het juiste bureau. Hebben hem gebruiksklaar gemaakt voor me en ik kreeg ook nog een mooie terrarium met vetplantjes. Hele goede service !!! En het bureau werkt prima ! Staat ook mooi in mijn wookamer.

Snel geleverd voor scherpe prijs.

Brother 4 in 1 printer gekocht en was snel geleverd.

Goede service en meedenkend

Wordt altijd de tijd voor je genomen. of je nu een paar mappen of een geheel kantoor wil inrichten.

Snelle en correcte levering van een fijn apparaat.

Ik kende het bedrijf niet dus was wat onzeker na de bestelling. Maar er werd snel en duidelijk verteld dat de order was ontvangen en binnen enkele dagen kwam de bestelling binnen met een heldere installatie instructie. Kortom ik ben zeer tevreden.

Goed en snel, en een scherpe prijs.

Voor mijn gewenste Brother printer vond ik bij Hijdra een scherpe prijs. Via de chat functie hoorde ik wat de voorraad was. Meteen besteld, de volgende dag in huis.

Prima, geen klachten

No-nonsense, ze doen wat ze beloven

Good product, very fast shipping

Out of my anticipation, the office chair was delivered in two days after placing the order. All works very well.

Correcte voorraadvermelding op de site ('niet voorradig, informeer telefonisch naar levertijd'). Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat geen precieze levertijd kon worden gegeven toch de bestelling geplaatst. Binnen twee weken werd het product geleverd. Prima service.

Meedenken naar een goede oplossing!

Nadat een ingehuurd transportbedrijf er tot 2 keer toe niet in slaagde om de printer af te leveren, toch een zeer prettige bezorging (van het eigen personeel) op de afgesproken dag en tijdstip. Inclusief een leuke attentie! Zo kan het dus ook!

Duidelijke website, goede prijs, snelle levering.

Eenvoudig juiste product te vinden en te bestellen dat vervolgens snel wordt geleverd.

Geen probleem

Prima geregeld

Makkelijke site. Snel besteld, snel geleverd.

Prima service en vriendelijke mensen

Staan altijd klaar om je te helpen als je niet precies weet wat het beste te bestellen.

complete leverancier en adviseur van kantoorbenodigdheden

Eenvoudig te bestellen via de website goede adviezen m.b.t. ergonomie

Fijne partij om zaken mee te doen.

Duidelijke website, snelle levering. Bij vragen direct antwoord. Top!

erg tevreden over Hydra

Levering altijd vlot ben erg tevreden

Probleemloos aankoop

Gemakelijk gekozen, gekoopt en vlug geleveerd. Een raader. Sorry voir eventuele foutent, la ik Ben franstalig.

Snelle levering en product zoals vermeld in de webshop.

Betrokken mensen EN een goede prijs

Er wordt meegedacht.

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering.

Al vele jaren topservice en kwaliteit !!

al jaren klant bij hijdra, bestellingen altijd snel geleverd, nog nooit problemen gehad, TOP !!

Fijne persoonlijke service

Natuurlijk kan je tegenwoordig alles online bestellen, maar voor zaken als kantoormeubilair is het heel fijn om de showroom te kunnen bezoeken. Ik ben heel goed geholpen met deskundig advies. Daarnaast vond ik het een hele prettige service dat men op de werkplek geholpen heeft met het ergonomisch afstellen.

Goed advies in de showroom, snelle levering en perfecte montage voor thuiswerkplek.

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!