Goede kwaliteit stoelen met uitstekende klantenservice

Het kopen en ontvangen van de stoel ging gemakkelijk. De stoel werd tot mijn verbazing volledig in elkaar gezet geleverd. Toen er na 1,5 jaar een onverwachte beschadiging optrad werd dit probleem snel en vriendelijk opgelost.

Ik had een dymowriter 450 besteld. Deze kon niet via de leverancier uit voorraad geleverd worden en is nu uit de winkel voorraad verzonden.

Prima prijzen en uitstekende service

Al vaker hier gekocht interessante prijzen en een vriendelijke en hulpvaardige service.

Een super bedrijf.

We hadden woensdag j.l. een storing in onze kassaregister. Was door de leverancier niet te repareren ,omdat het om een ouder model ging ( 10 jr oude Casio TK-T500 ) en dit soort kassa's niet meer gemaakt wordt en er ook geen onderdelen meer voorradig waren. Na wat telefonische tips van hem het probleem misschien op te kunnen lossen door wat onderdelen te vervangen van een eigen donor kassa die al eerder bij een probleem uitkomst bracht, toch te moeten constateren dat het einde verhaal was. Na veel bellen voor een nieuwe kassa was Hijdra.com de enige die uitkomst bracht. Jordan heeft er voor gezorgd dat ik de volgende dag een kassa, die voor ons alle mogelijkheden heeft , die wij nodig hebben, konden halen om zo tijd te winnen voor het installeren. Vrijdag hebben wij met nog een paar programmeer schoonheidsfoutjes de kassa in gebruik genomen. Bij deze danken wij Hijda.com Hartelijk. voor deze super snelle hulp. Het is een bedrijf om aan te bevelen.

Mooi product en heel goede klant ondersteuning

Ik had een zit-bal besteld op basis van de maten van de oefen-bal die ik bij de fysio gebruikte. Helaas was bal van de fysio niet volledig opgeblazen dus bleek de zit-bal van Hydra veel te groot. Omdat de hoes rondom de zit-bal van Hydra niet van elastisch materiaal is gemaakt moet de bal volledig opgepompt worden! Gelukkig was Hydra coulant en kon in de bal omruilen. Hartelijk dank hiervoor!

Snel en goede service

Een van de weinige met goede voorraad

Behulpzame helpdesk en snelle levering

Toch nog een printer kunnen vinden om via een parallele aansluiting te kunnen printen (Brother HL-L5000D) Dag later in huis. Super :)

Op tijd geleverd en geen probleem met ruilen van artikel dat stuk was. Backorder ook vlot uitgeleverd.

Bijzonder tevreden zowel over het produkt als de aflevering

Ik kocht bij hijdra een comfortabele en mooi geprijsde giroflex 353 bureauzetel en was aangenaam verrast over de vlotte contacten rond de aflevering. Afspreken was bijzonder eenvoudig en al hetgeen overeengekomen was werd meer dan stipt nageleefd: de vriendelijke bezorgers brachten de zetel ongevraagd tot op de tweede verdieping, pakten hem uit en gaven een woordje uitleg, waarna ze zoals afgesproken met de glimlach mijn oude dactylostoel kosteloos meenamen ! Puike service !

Prima geregeld en netjes bezorgd

Prima geregeld en netjes bezorgd

Ik heb mijn zit-sta bureau besteld en al snel kreeg ik een telefoontje of ze zaterdag al lang konden komen. Keurig op afgesproken tijdstip, netjes in huis gebracht en er werd rekening gehouden met de drempels, want die moesten niet beschadigd. Het bureau heb ik in no time op zijn plek gezet, vooraf gewaarschuwd deze niet meer en steekkar te verplaatsen. Fijn bureau, omhoog en omlaag werkt perfect, en het aantal cm word aangegeven.

Gewoon goed

Correcte afhandeling van de order. Printer is ook netjes naar binnen gebracht omdat die best zwaar is. Zelfs een zakje snoep gekregen voor de kids. Dik tevreden hier.

Hijdra levert snel en probleemloos.

De mensen bij Hijdra Leimuiden ontzorgen de klant. De website geeft een breed scala aan producten en bestellen is gemakkelijk. Leveringen vinden snel plaats en bij vragen....een belletje en het wordt geregeld. Klantvriendelijk en betrokken.

veel producten, tijdige levering en goede service

groot assortiment, gebruikersvriendelijke website en vlotte levering. met vragen wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en als er iets niet tijdig geleverd kan worden dan nemen ze contact met je op. vriendelijke en goede service.

Ik zocht een bureaustoel. Ben vriendelijk geholpen, aantal in de winkel uitgeprobeerd. Dag later via de website besteld. Volgende werkdag werd de stoel door hunzelf bezorgt. Netjes en uiteraard in elkaar gezet. Ook 2 dagen later nog perfect geholpen toen ik de 2 armleuningen wilde omdraaien. Het werd uitgelegd, maar ook aangeboden dit voor mij te doen. Niks op aan te merken, perfecte service!

Meedenkend en zeer klantgericht.

Meedenkend en zeer klantgericht.

Superieur

Wat een mooie spullen! Waar voor je geld. Ook de service van jullie is Super! Alles wordt keurig geleverd op de afgesproken momenten.

Snel, degelijk en verzorgd

De duidelijke en overzichtelijke informatie voorafgaand aan keuze, maakte de keuze voor gewenste kantoorproducten eenvoudig. Snelle levering met telefonische bevestiging maakt het persoonlijk. Monteurs werken netjes, snel en denken mee. Vragen aan monteurs over de bestelling werd direct opgepakt en telefonisch opgevolgd. Top!

brother laserjet besteld, was niet op voorraad

Helaas was de brother printer niet op voorraad. Ben wel gebeld door een verkoop medewerker van Hydra. De materie uitgelegd. Snap het ook wel. BROTHER is NERGENS meer leverbaar in NEDERLAND. Slechte zaak, wordt slecht gecommuniceerd. Is al n jaar PUINJOOP bij Brother. Echt mbt Hydra het moet toch mogelijk zijn om je webshop zo aante passen dat wat je ECHT in je magazijn hebt staande aantallen dAT DIE AANTALLEN OP LEVERBAAR ZIJN. Verkoop geen printer die je niet kan leveren. Verder top bedrijf met SCHERPE prijzen.

Zoals het hoort

Eenvoudig met bestellen, snelle levering, klantvriendelijk en een goed werkend product. Zoals het hoort. Erg fijn.

Prima webwinkel

Het bestellen ging gemakkelijk en er werd erg snel gereageerd op de mail die ik gestuurd had.

Een prettige ervaring

Mijn ervaring was goed aangezien mijn buro en de stoel conform afspraak en snel in elkaar gezet zijn.

super snel

morgens besteld en hetzelfde dag geleverd. fijn bedrijf als leverancier van kantoorartikelen

Communiceren goed via de site en leveren snel.

heel snel geleverd,

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!