top tafelblad

snel geleverd en niet duur

Prima en snelle levering

Mooie bestel site.. en snel geleverd. Zeer goed op de hoogte gehouden van de updates in de bestellijn.

goede service, snelle levering

Wij kijken altijd weer naar de levering uit en vooral naar de zak drop natuurlijk

zeer prettig

Wij worden altijd goed geholpen en levering gebeurd snel.

PERFECT BEDRIJF !

Sinds de start van dit bedrijf kom ik er graag, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers zijn goed op de hoogte van hetgeen er mogelijk is.

Goed advies prima vervanging product

Ik had niet verwacht dat ik van mijn favoriete maar circa 20 jaar jonge bureaustoel nog een nieuw stoelpootwieltje kon krijgen. Echter bij hijdra was dit vlot geregeld en kon ik een 100% passende vervanging bestellen die vlot werd geleverd.

degelijke artikelen en goede service

zeer ruim assortiment, degelijke artikelen, correcte en tijdige levering en klantvriendelijk als je contact met ze opneemt.

geweldig

Overzichtelijke website. Snelle levering.

Zeer goede & snelle service

Alles zoals afgesproken. Goede service.

Alles ging goed en snel

Makkelijk bestellen, goede stoelen en de volgende dag levering kant en klaar aan huis

Klantvriendelijk en snel

Klantvriendelijk en snel

Goede bediening , mooie burostoel

Het antwoord vd klantenservice was goed. Het brengen van de bestelling was heel goed , kortom heel goed.

Geweldige samenwerking!

Wat een geweldige samenwerking met Hijdra. Snelle levering, goede communicatie met oprechte interesse in de klant. Hijdra denkt mee met de klant.

Strak design en hoge kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit, eenvoudig in elkaar te zetten!

Goede en snelle service

hijdra.com staat voor je klaar

omdat je iets zoekt mbt werkplek/kantoor/benodigdheden kom je misschien via internet/advertentie op deze site. Dan lees je de reviews omdat je een bedrijf niet kent en ervaringen wilt lezen van anderen. Wij nemen al meer dan 10 jaar producten af bij hijdra.com en zijn tevreden over de samenwerking. Wij hebben bijvoorbeeld, alweer drie jaar, een prima printoplossing met brother apparatuur, geregeld via hijdra.com. Dus dat is zeker een aanrader. Het werkt voor ons prima en in die drie jaren geen onduidelijke kleine lettertjes. De openingstijden, bereikbaarheid en service zijn ook bij hijdra.com op orde. Kortom heb je iets zien staan en ben je nog niet overtuigd chat, bel of ga langs bij Hijdra.com

Uitstekende service, uitstekend product

Niets aan te merken op het bestelproces, informatievoorziening, levering en het product zelf. Alles perfect geregeld.

Wij zijn geheel tevreden over Hijdra.com

Hijdra heeft een ruim assortiment, goede service en een vriendelijk team en heel belangrijk kwalitatief goede producten.

Ruim assortiment, goede service, snelle levering

Wij zijn al jaren tevreden klant bij Hijdra.

Duidelijke website, vlotte levering en goede verpakking.

Duidelijke website, vlotte levering en goede verpakking.

Bestelling ging niet heel vlot

Bij het bestellen aangegeven dat het product afgehaald zou worden. Desondanks is het toch verzonden. Telefonisch is dit wel snel recht gezet en kon het alsnog opgehaald worden.

Snel en vlot een prima apparaat gekregen

Prima, klantvriendelijke service

snelle levering, altijd netjes verpakt.

prima geholpen

Altijd staan jullie klaar, zeer tevreden

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online