Zeer tevreden over kantoorinrichting en uiteindelijke levering!

Voor ons nieuwe kantoor aan Dorpsplein 21 te Leimuiden, hebben wij als makelaarskantoor gebruik gemaakt van de leveringen en diensten van Hijdra. Zowel bij de inrichting als een nieuwe printer. Een partij die echt meedenkt met de inrichting. Bij het bespreken van de plannen werd er goed meegedacht en kregen we van tevoren een 3d visualisatie. Uiteindelijk is de inrichting geleverd en geplaatst door Hijdra. Nogmaals, erg tevreden! Cees, Dirk-Jan en Jordan, bedankt voor jullie inzet en het mooie resultaat!

Altijd behulpzaam

Full-service businesspartner die alle kantooraangelegenheden ontzorgt.

Hijdra.com is een meedenkende partij waaraan je aanschaf van kantooraccessoires en -meubilair met een gerust hart kunt uitbesteden. Zij hebben het vermogen om (gevraagd of ongevraagd) met je mee te denken. Daarbij wordt de prijs- kwaliteit verhouding niet uit het oog verloren. De service staat op een hoog niveau en een bezoek aan de ruime showroom in Leimuiden is de moeite waard. Men laat zien wat te koop is. Maar langskomen op het eigen bedrijf is natuurlijk ook geen probleem. Kortom, een ruimhartige aanbeveling voor een organisatie die je niet gaat teleurstellen.

Snelle levering en goede service en kwaliteit.

Goede ervaring.

School spullen besteld en gratis geleverd

Persoonlijke service

Persoonlijk en professioneel advies in de showroom tijdens de aankoop van een zit-sta bureau werkplek. Ook netjes geregeld wat betreft de corona maatregelen.

Wij kopen al jaren bij hijdra.com en ervaren het als een enorm klantvriendelijk bedrijf. Levering en klantenservice altijd keurig.

Unieke service & kwaliteit

Wat Hijdra beloofd maken ze meer dan waar! Ik ben geweldig geholpen door een medewerker van Hijdra die mij een eerlijk en oprecht advies gaf. Ik ben dan ook nog altijd erg blij met mijn nieuwe bureau !

We kwamen eigenlijk voor een labelwriter maar hebben ook een bureaustoel en zit-sta bureau gekocht :-) Deskundig en persoonlijk advies zowel in de winkel van Hijdra als op onze werkplek. Alles werd thuis bezorgd en gemonteerd Het resultaat is een opgeruimde werkplek en betere werkhouding. Hartelijk dank en tot de volgende keer!

Hijdra.com bedreven met een persoonlijke benadering

Na een zoektocht voor een A3 all in one printer van Brother Ontving ik de printer binnen 3 dagen voor geïnstalleerd en op afstand gekoppeld aan de computer Na enkele dagen een telefoontje of alles naar behoren werkt Dus een professionele verkoop en installatie voor een relatief kleine all in one printer

Snelle service fijn bedrijf

Ik bestel elke week wel wat bij hijdra. De levering is snel. Als je iets wil weten werkt de chat heel goed, bellen gaat ook heel gemakkelijk.

Klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel

De klantvriendelijkheid en service zijn heet goed geregeld bij Hijdra. Van de medewerkers, de webshop met chatfunctie als ook de chauffeur die de spullen geven je al;tijd een goed klantgevoel.

Goede geregeld.

*Besteld en laten leveren in hotel waar ik die week verbleef. * thuis gekomen geïnstalleerd zonde enige moeite. *

Prima persoonlijke service

Alle benodigdheden zijn makkelijk te bestellen via de website. Mocht je toch persoonlijk iemand willen spreken dan is dat geen probleem en wordt je deskundig geholpen.

Duidelijke webshop, alles wat je maar nodig hebt, juiste leveringen.

Lage prijs, snelle levering

Lage prijs, snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Bestellingen via Hijdra worden altijd snel geleverd, vriendelijke medewerkers, goed assortiment

Snelle levering, direct BTW factuur in de mail

Ik heb een draadloze multi-page scanner besteld. De levering was snel, en ik vind het ideaal dat ik meteen een BTW factuur in de mail kreeg.

uitstekend

Wij zijn een zakelijke klant. Zeer snelle levering, overzichtelijke website en vriendelijke klantenservice en bezorger. Wij zijn op kantoor ook altijd blij met de gratis zak drop.

snelle en vlotte levering

zeer tevreden van de snelle en vlotte levering

snelle levering, top !

De webshop is duidelijk en overzichtelijk, levering altijd snel, uitermate tevreden !!

PRIMA EN SNEL GEHOLPEN

PRINTER WAS GELUKKIG OP VOORRAAD

Ruim assortiment en een TOP service

Voor mijn gevoel maak ik al zeker 25 jaar gebruik van de voortreffelijke service die men biedt, zowel adviserend als de leveringen van kantoorartikelen, meubilair, kopieer apparaten enz.

Goed bedrijf met super behulpzaam personeel !!

Snelle levering, bekwaam en behulpzaam personeel !!

Mooie website, mooie producten en snelle levering tegen concurrerende prijzen !!

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!