Top service!

Ik werd goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bureaustoel. Na mijn lichamelijke klachten duidelijk te hebben uitgelegd kwam Hijdra met een goed advies. Ik kon de bureaustoel gelijk meenemen, dat was ook erg fijn. Top service!

Snel, deskundig. Vriendelijk en ervaren personeel

ik ben zeer tevreden

product correct geleverd en binnen de afgesproken levertijd. Prima.

Geweldige website en snelle levering

Ik bestel zakelijk. Levertijd van 1 dag. Wordt altijd keurig gebeld als er iets onverwachts toch niet op voorraad is.

Betrouwbare webshop

De bureaustoelwieltjes voor mijn kwalitatief goede bureaustoel waren aan vervanging toe. Bijna nergens te koop en zo kwam ik via zoeken op internet bij Hijdra.com terecht. Bestelproces verliep prima en het werd snel geleverd.

snel en correct

Goede correcte informatie op de webshop en eenvoudig te bestellen en te volgen met tracking code.

prima bedrijf voor al uw kantoorbenodigdheden van klein tot groot

Hijdra is een prima bedrijf waar wij al jaren zaken mee doen. Voor het maandelijks afnemen van kleine kantoor-artikelen tot bureaustoelen in de juiste bedrijfskleur. Zeer klantvriendelijk en een goed en eerlijk advies als het gaat om eventuele vervanging van grotere kantoor machines zoals kopieer apparatuur.

TOP

Altijd netjes op tijd en als er iets later komt in levering wordt dit netjes laten weten. Daarnaast ervaar ik de klantenservice als zeer behulpzaam. Erg prettig.

Persoonlijke aandacht, snelle levering

Hijdra biedt goede service, vriendelijk en snel. Zowel in de chat als daarna ook telefonisch werd ik goed geholpen. Ze denken echt met de klant mee, erg fijn. Ik ben blij met mijn nieuwe (thuis)werkplek!

Snelle en correcte levering.

Ik had zakelijk een nieuw kopieer/scannerapparaat nodig. Na telefonisch contact gehad te hebben met Dirk Jan Hijdra een goed advies gekregen en dezelfde week nog een apparaat geleverd gekregen. Hierna telefonisch met een medewerker van Hijdra.com het apparaat geinstalleerd en het werkt zeer naar tevredenheid. Hijdra.com is zeker een bedrijf wat aan te raden is om zaken mee te doen.

prima en snelle levering, goede service

altijd een snelle levering, vaak al de volgende dag. Enige tijd geleden waren de zakjes in een doos cup a soup kapot, na een telefoontje werden deze al snel omgewisseld voor een nieuwe doos.

Onze ervaring met Hijdra.com is te omschrijven als soepel!

De uitgebreide website/shop geeft voldoende informatie en de communicatie en serviceverlening verlopen altijd prima. Wanneer we op zoek zijn naar iets specifieks dan wordt er meegedacht/-gezocht om tot een oplossing te komen.

Goed te vinden via internet, helemaal goed, op tijd geleverd.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Wij bestellen al jaren onze kantoorartikelen bij Hijdra.com en zijn zeer tevreden. Ze zijn altijd goed bereikbaar bij vragen of het aanpassen van de bestelling.

Altijd volgens plan geleverd.

zeer tevreden over de service van Hijdra.com

Al jaren onze leverancier voor diverse kantoorbenodigdheden, goede service, en snelle levering

Goede service en kwaliteit

Snel besteld en geleverd, goede website.

Betrouwbare leverancier

Altijd snelle levering, meedenkend en vriendelijk personeel, je voelt je als klant gewaardeerd

Goede ervaring met Hijdra, is aan te bevelen

Bestellen ging goed en de stoel werd gemonteerd geleverd. Vanuit Hijdra zou misschien een bericht mogen komen dat de stoel overgedragen is aan een transportbedrijf en dat die een afspraak maakt over de levering. Nu was het een beetje onduidelijk wanneer de stoel geleverd zou worden. Bij het maken van de afspraak voor de leveringsdatum kon er nog niet verteld worden in welk tijdvenster de stoel geleverd zou worden. Daar moest ik op de dag voor de levering bellen. Dit zou verbeterd kunnen worden door hier een mail over te sturen. Hiermee worden de klanten iets beter geïnformeerd. Er is dus nog een klein beetje ruimte voor verbetering. Wel een beetje jammer was dat de zak snoep die ik zou krijgen niet bij de levering zat :-)

Goede en kundige service en oplossingen

Snelle en goede service. Kennis van zaken voor het oplossen van mijn ICT problemen.Van harte aanbevolen

snelle leering van prima kwaliteit

Mocht er iets niet op voorraad zijn of van merk gewisseld zijn wordt daar altijd netjes spoedig over gecommuniceerd.

Zie hieronder, Prima

Mijn ervaring is prima met jullie in alle opzichten, bestellen en leveren . Plus wat we zoeken altijd aanwezig.

Goede en snelle service

Levering is altijd snel. Als je iets specifieks zoekt wordt je hiermee goed geholpen.

Snelle en goede service

Hijdra doet wat je verwacht. Bestellen kan probleemloos. Levering zoals aangegeven in de opvolgende mails. De mails zijn ter zake doende. Gelukkig geen tsunami aan info die niet relevant is.

Fantastische service

Er was een klein leveringsfoutje ingeslopen - kreeg per ongeluk de verkeerde stoel geleverd - maar dit werd direct rechtgezet: enkele dagen later had ik de juiste stoel in huis. Zoiets kan gebeuren, de communicatie hieromtrent was duidelijk, en de genomen actie snel en efficiënt! Thx Hijdra: weer een tevreden klant erbij!

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

Over hijdra.com

Bij hijdra.com begrijpen we dat de ideale werkomgeving essentieel is voor productiviteit en welzijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantooroplossingen, variërend van hoogwaardige bureaustoelen tot op maat gemaakte interieurontwerpen. Of je nu een ergonomische stoel voor je medewerkers zoekt of een complete kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk en klanttevredenheid. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrouwbare after-sales ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren in een functionele en inspirerende werkplek.

Over Quantore online